Şimdi Ara

Makyajlı Hyundai Elantra Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Atmosferikten sonrasını okumaya gerek yok..dizayn zaten hep apaçi..Tucson hariç araç alınmaz bu markadan

  • Atmosferik motor + CVT = 1.580.000TL





    Makyajlı Hyundai Elantra Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Makyajlı Hyundai Elantra Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Makyajlı Hyundai Elantra Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Makyajlı Hyundai Elantra Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Makyajlı Hyundai Elantra Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri 

  • taksi spek.. taksi dışında bir işe yaramaz

  • Nline bu araca gelse tadından yenmezdi. bu haliyle listede kendine yer bulamaz. Bir sürü muadili var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savascantek kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    Bunu bir sataşma olarak almanıza gerek yok hem sizi kastetmedim ve aslında genel olarak böyle bir bakışa söylemiştim, Aracın bu fiyata çıkması malesef sadece vergiler yüzünden değil, toplamdan ne alındığının tecrübe ile bilinmesinin sonucu fiyat etiketini yukarı çekmiş bir gruptan bahsediyoruz aslında. buna kızılacak bir durum yok piyasa şartları bu


    En üst paketi bile olsa 1.3milyon verirken elimiz titrer ama şartlarda firmayı bunu yapmaya itmiş yani bir tarafları havada diyelim.


    Araca tekrar dönersek rakiplerine göre fiyat olarak anlamını yitirse de yerin dibine sokulacak araç değil. keşke döviz kuru + vergiler 2018~2019 seviyesinde dahi olabilse de seçeneklerimiz daha iyi olsa.

  • Bu arabayı Türkiye'de üretseler daha rekabetçi bir fiyata sahip olabilirdi. Lpg uyumu konusunda sınıfında tek. Malum civiclerde silkeleme sorunu büyük oranda çözülmüş olsa da hala devam ediyor ve karma yakıt tüketimi var. Yedek parça konusunda pek bilgim yok ama Honda kadar pahalı olmayacağını düşünüyorum keza periyodik bakımı da 10 bin km değil 15 bin km.

    Asıl hoşuma gitmeyen durum ise arka süspansiyonun bağımsız olmaması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı Elantra yı kasım 2023 itibariyle incelediğimde pek çok arkadaşın da ifade ettiği gibi atmosferik motoru ve bu motorla orantısız fiyatlandırması ile sınıfta kaldığını gözlemliyorum. Oysa kalıplı hatta kaslı ve kıvrımlı hatlarıyla muhtemelen birçok sedan severi cezbedecek özelliklere sahip olmasına rağmen maalesef ölü doğmuş. Kağıt üzerinde 471 cm olmanın hakkını gerçekten verdiğini söylemeliyim. Corolla Astra Megane focus gibi sedanlar genelde 4,65 civarı iken o 6 cm lik fark olduğundan daha uzun göstermiş. Üç boyutlu girinti ve çıkıntılar göze (en azından benim gözüme) hoş geliyor. Ön dış görünüm ise hakkaten on numara, sadece biraz daha krom ve piano black oluşumlara yer verilebilirdi. Arka görünüm de güzel ama sinyallerin LED olmaması ekşi, hele süspansiyonun bağımsız olmaması kayıp. İç malzeme kalitesi vasat, güvenlik donanımları yeterli. Bu kasaya turbo motor ve elektrikli motor kombinasyonu ve çift kavrama ile fiyatı artmadan tadından yenmez. Ancak bu haliyle sadece güzel görünümlü bakmalık sedan olarak kalır.





  • zcustun Z kullanıcısına yanıt

    Kardeşi kia cerato gayet uygun. Bunun fiyatı kazık maalesef. 1500lere civic varken alınmaz. En azından elite paketi 1350-1400 olsa tercih eden olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Uygun ama servis konusunda zayıf. Elantra 200 bin lira civarı daha uygun fiyata sahip olmalıydı. Ben bu arabayı sürdüm. Şanzımanını beğendim. Tork konvertörlü otomatik gibi tepkileri var.


    Polonya ve Romanya gibi ülkelerde full paket manuel vites seçenekleri de var.

    Kore'de başlangıç fiyatı 14 15 bin dolar bandındaydı. Fiyat politikasını güncellemeleri lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakiplerine göre çok pahalı kaldı. Yollarda da pek göremiyorum fazla satılmıyor heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar iddialı ve herkese hitap etmeyen tasarım yapıyorsun, bari işini tam yap 1.6 turbo + manuel getir de bu adamların niyeti başka diyelim. Zaten i20N ile butik bir pazara hitap etmeyi başarmıştın, neden devamını getirmiyorsun? Güçlü motorlu B-Hothatch, B-SUV ve C-SUV yaptın, seni C sedan yapmaktan alıkoyan ne?

    Kafamda deli sorular :)

  • commandx C kullanıcısına yanıt
    1350-1400 de çok, elite paket bu hâliyle 1.200.000 TL yi bir kuruş geçmemeli. Ha turbo motorlu hybrit olsa bağımsız arka süspansiyon ile 1,5 milyon neyse. Şehir içi 10 litre yakacak, LPG ye mecbur bırakacak ve 1.58 milyon olacak, akıl işi değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HarunHoca kullanıcısına yanıt

    Üzerindeki motor şanzıman çok başarılı. Turbolardan az yakar. Donanım olarak da dolu bir araç. Yolcu koltuğu bile elektrikli. C sedanlar arasında ilk defa görüyorum. O yüzden 1.350 eder bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Turbo ve elektrikli motorlu bir Elantraya hayır demezdim. Ben LPG li bir araç kullanmayı sevmiyorum. Yok buraya giremezsin yok buraya park edemezsin... Atmosferik motorlar maksimum gücünü yüksek devirlerde 5000-6000 devirde veriyor yani araç bağırıyor, oysa turbo araçlar hemen 2500 devirde maksimuma ulaşıyor ve vites büyütüyor, buna bir de elektrikli motor eşlik ederse o zaman bu güzel kasa güzel bir kombinasyona ulaşır. Arka bağımsız süspansiyona kavuşursa bu araç bu fiyatı hak eder.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HarunHoca kullanıcısına yanıt

    Elektrik motor, turbo motor, akü muhtemelen bir de çift kavrama. Hepsi fiyatı arttıran, kompleksligi arttıran etmenler. Atmosferik ve cvt hem ucuz hem de basit. Uyumu çok iyi. Bakımı, servisi, ikinci eli, dayanıklılığı hepsi iyi.

    Bu aracın tek sıkıntısı kazık fiyatı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    "Atmosferik ve cvt hem ucuz hem de basit. Uyumu çok iyi. Bakımı, servisi, ikinci eli, dayanıklılığı hepsi iyi.Bu aracın tek sıkıntısı kazık fiyatı." Tam olarak demek istediğim bu. Aslında tam olarak aynı şeyi söylüyoruz: Bu özelliklere bu fiyat fazla. Bu fiyatı istiyorsan turbo motoru ve elektrik motoru koyacaksın, çift kavrama ile yürütüp bağımsız süspansiyon ile piyasaya vereceksin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Makyajlı Hyundai Elantra Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri



    Neden Atmosferik motor sevilmez anlamıyorum.Bence uzun süre ve kolay kolay usta yüzü görmeden kullanılabilecek bir otomobil.Üstelik Prime CVT donanımıda bir çok aynı segmentteki otomobilde olmayan güvenlik donanımları ile standart olarak satılmaktadır.Şanzımanı zevksiz olabilir ama ( DGS - DTC - EDC vs ) Çift Kavramalı şanzımanlar gibi ne zaman sorun çıkaracağı belli olmayan vede maddi olarakta çok masraf açan şansızmanlardan daha iyidir bence.





  • Düşük hacim turbo abi atmosferik artık öldü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sıkıntısı fiyatı. Aslında Kore üretimi olması işçilik açısından iyi ama megane ve corolla 1 milyon bandından başlarken elantra gerçekten pahalı kalıyo. En azından düz vites getirseler (hep uzun yolda kullanıyorum ben) daha daha uygun fiyatlı olsa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.