Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
435
Cevap
37
Favori
40.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özür, elektrikli bagaj için yazdığınıza dikkat etmemişim.

  • 1.2 GS donanimda karter muhafaza var mı acaba
  • İşaretli yer bir işe yarıyor mu ?

    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi
  • AquaGrace A kullanıcısına yanıt

    Dışarıda hangi firmadan fiyat aldınız?


    Aşağıdaki paylaşıma göre yetkili servislerde Autotrunk marka ürün kullanılmakta, tabii yine de yetkili servislerden bu bilgiyi teyit etmekte fayda var.


    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi
    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesiSoft Close Garageinstagram
    Sevgili Takipçilerimiz ; Opel,Citroen ve Peugeot Araçlarınız için aşagıda belirtilen modelleri Yetkili Bayi ve Yetkili servislerde Elektrikli bagaj sistemlerini Aracınıza Taktırabilirsiniz.Tüm İllerde bulunan Yetkili bayilerde geçerlidir.(firmamızın Markası olan Autotrunk kullanılmaktadır.) ✅ Opel Mokka ve Grandland ✅ 308,2008,3008,5008 (408 ) Peugeot ✅ Citroen C3,C4 ve C5 #peugeot #citroen #opel #türkiye #elektriklibagaj
    https://www.instagram.com/p/C2CS1dyKGry
  • jumar28 J kullanıcısına yanıt

    Elegance aracımın alt kısmı aşağıdaki gibi, tüm donanım seviyelerinde aynı şekilde olduğunu düşünüyorum. Eğer karter muhafaza sacını soruyorsanız onu ayrıca alıp taktırmanız gerekir.


    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi


    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi




  • m.demirdas M kullanıcısına yanıt

    Görsel amaçla konumlandırılmış plastik bir parça, arka kısmına herhangi bir hava girişi sağlamıyor.

  • samgunner S kullanıcısına yanıt

    Paspaslardan memnun kalmanıza sevindim.


    Sizin ilacınız iç aydınlatmaları beyaz LED'ler ile değiştirmek olacak anlaşıldı :)

  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • 2018 model 1.6 excellence aracimi aldigimda forumda ilk izlenimlerimi paylasmistim. yaklasik 2,5 ay once 2022 1.5d Ultimate+pp ye gecis yaptim. Aslinda takasta denk gelmesi ve zamanimin kisitli olmasi yine Opel tercih etmemde buyuk etkendi. Dusundugum arac dolu bir 508 veya corolla cross tu. Bu denk geldi bildigim arac oldugu icin aldim. 18 exc her dizel kullancisinin bir gun yasayacagi adblue depo sorununu yasatti. Arac deposunun icindeki kart arizalandi. Hicbir sekilde haberlesmiyordu.


    Burda 18 ve22 modelleri bir kiyaslayip nelerin degistigini anlatmak istiyrum.


    -Aracin ses yalitimi cok iyi.

    "Evet bu konuda kardeslerine gore iyi ama 1.5 motor 1.6 ya gore sogukken biraz daha fazla gurultulu calisiyor. Tabi bunda 1.6 da 0w30 yag kullanirken 1.5 in garantili olmasi sebebiyle total 5w30 kullanildigini belirtmek isterim. Ayricasunu da soylemeden gecmek istemiyorum. 18 exc istepne havuzu bir malzeme ile kapliyken 22 ult. te kesinlikle bir kaplama yok bildiginiz ciplak metal."

    -Yol sesini (kislik hankook lastiklerle) , ruzgar sesini almiyor (cam tavan yok). Amortisorler icin sert denilmis ama (bende 18'' jant var) bence sert degil. Onceki aracim ceed di. Ceed e gore konforu mukemmel. Amortisorlerin sonumlemesi gayet iyi.

    "bu kisimda bir degisiklik yok ruzgar ses 110 dan sonra aynalardan gelmeye basliyor , 160 dediginizde heryerden geliyor )) yol ses konusunda bence gayet basarili. Hic bir fark hissetmedim. "

    -Yol tutusu iyi, ama govdeden dolayi yatmalar biraz urkutuyor. Bu boyutlardaki bi arac icin iyi.

    "yol tutus olarak aracta herhangi bir iyilesme yok. 2 modelde de arkada bagimsiz suspansiyon gercekten iyi olurdu. Su salincak hareketi gercekten tedigin ediyor ozellikle virajlarda"

    Yakit tuketimi olarak Istanbul- Antalya - Istanbul 120-130 araliginda seyrettiginizde (aracta 3 kisi) 5.5 lt civarlarinda tuketti. Tabi gidis donus yol sartlarida cok iyi olmadi.

    -Elektronik sistemler cok guzel calisiyor. Ama kusura bakmazsaniz acemi isi biraz. Cunku bazen mudaheleler can sikiyor. Adaptif cruise olayi benim cok hosuma gitmedi.

    Arka bagaj ayak sensoru zor calisiyor. hosuma gitti diyemem.

    "bu noktada bagaj sensorunu sonradan anlamis olsakta yeni aracta elektrikli bagajin bulunmamasi ise maalesef can sikiyor. Insan alisinca istiyor. "

    -Ses sitemi idare eder.

    " yani 22 ult. ust paket ama ses sistemi ortanin uzerine cikamamis hala."

    -Koltuklari cok rahat, ama bendekinde bel destegi yok. 2014 ceed imde bile vardi.

    " ultimate de koltuklarda sogutma. Antalya nin sicaginda veya uzun yolda mukemmel bir konfor"

    -Koltuk ve direksiyon isitma cok hizli tepki veriyor.

    "Cok cabukisitiyor Opel in koltuk isitmalari daha once de koltuk isitmali aracim oldu ama hic bu kadar hizli isitana denk gelmemistim."

    -USB yi oraya yerlestiren muhendisi dovmek lazim.

    "arkadas araci makyajlamissiniz ancak hala usb yi koydugunuz yerin , onu oraya yerlestiren muhendis veya dizaynirin ta ..... Tabi buna hizli sarji da ekleyelim... Gya makyajlandi ama Opel geri donuslere hic aldirmamis."

    -En buyuk sorun ve ayiflandigim, bardaklik yok bi yer var anca tek bardak sigar. Cok sacma olmus.

    "en azindan bu sorunu cozmusler."

    -Kolcak ufak, torpido gozu ufak, koltuk cepleri cok degil ama ufak denebilir.

    " bu kisimda da hic gencelleme yok maalesef."

    -Saft tuneli yok denebilir. Arkada yolculuk rahat.

    -Bagajda kanca karsiliklari mevcut , ama bagaj aydinlatmasi biraz zayif. Neden tek armaturcuk mevcut ve halojen. Arabanin farlarini led yap, bagaja halojen ampul tak.

    "bagaj aydinlatmasi hala zayif bir degisiklik yok."

    -Kaputta amortisor yok, bu klasmandaki bir arac icin ayip diyorum, baska da bir sey soylemeye gerek yok.

    " Kaputta guncellenen modelde de amortisor yok."

    -Farlar icin tek soyleyebilecegim mukemmel. Cok guzel calisiyorlar.

    " Guncel modelin en sevdigin ozelligi bu far olayi ayri bir noktaya tasimis. Mukemmel derecede iyi calisiyor. Yeni aracta bir de gece gorusu ozelligi var. Bu da karanlik yollarda ise yariyor."

    Motor performansi idare eder. stage 1 yazilim dusundum ama, guvendigim ustam onermedi.

    -Eski nesil tam otomatikten sonra EAT6 nin calismasi bir hayli ilginc geldi. Sanki robotize sanziman kullaniyormussunuz hissi veriyor. Yeni nesil kilitli tork konvertorunun iyi tarafi ise , eski nesiller gibi vinlayip yerinde saymiyor. O yuzden performans kaybiniz yok.

    " Eat6 ve eat8 i karsilastiracak olursam eat6 daha konforlu birsam=nzimandi eat8 e gore eat8 birazdaha fazla hissettiriyor gecisleri. ama 1.6 eat6 mi1.5 eat8 mi derseniz . Yenikombinasyon daha guclu ve daha seri. Ayrica daha ekonomiksurusler sagliyor. Tabi bir de su eat8 le anlatilan yelken suzulusunu tecrube ettik. Yere goge sigdiramiyorlardi. Bildigin vitesi bosa atiyor ))) "

    -Alirken ozellikle 1.5 degil , 1.6 motor tercih ettim. Psa nin diger araclarinda erken baslayan yag kacagi sorunlarindan dolayi.

    "bu noktada gordum ki 1.6 1.5 farketmiyor psa dizel motorlarinin kanayan yarasi yagkacagi :) kulbitor kapaginin altinda conta degilde sivi conta kullanilmasinin sonuclari."


    -Kapilara dokundugunuz anda gelen gicirtilar da 18-22 veya 23 farketmiyor ayni hizla devam ediyor. Guncelleme de bari sunu cozselermis ama musteriyi hic sallamadiklari belli.


    -adblue sorunun da yasadik tabi sonra iptal etmeyoluna gittik. Dizellerin maalesef kanayan yarasi , insanlari dizelden sogutan problem diye lanse edilsede dizelden vazgecmeyi dusunmuyorumsahsen. Antalya ici 6-6,5 tuketimim var. ustune ayagimin altinda her daim guc oldugunu bilmekte cabasi


    An itibariyle memnun musunuz derseniz , evet memnunum. Sorunsuz arac diye bir sey kalmadi maalesef. Artikbir cok konuda olduu gibi kotunun iyisi diye secim yapmaya devam ediyoruz. f/p araci bu arac bir vag grubu gibi degerlenmez ucuza alir ucuza satarsiniz. Sonra sacma sapan bu arac niye degerlenmiyor diye ortaligi aglama duvurina ceviren arkadaslar icin soyluyorum.


    Zamanla eksileri giderebileceklerini dusunuyordum. amagordum ki ayni tas ayni hamam ))))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNSuZ.MaVi -- 22 Ocak 2024; 10:29:20 >




  • Günaydın. Dün arabayı ilk defa 1 saat kadar kullanma fırsatı buldum.


    Yıl olmuş 2024, ey Opel sen son model arabana neden eski tip USB koyarsın. Hem de bir şey takmak için kolu öyle bir uzatıyorsun ki sanki elim yıldızlar arası seyahate çıkıyor, bir şey takamıyorum. Çakmak girişi mi kalmış bu devirde arkadaş ya koy oraya USB-C bu kadar zor mu.


    iPhone 15 Pro Max telefonumu ne kablolu ne kablosuz hiçbir şekilde CarPlay'e bağlayamıyorum, çünkü orijinal kablosunun iki tarafı da USB-C ve ekstra orijinal bir aparata ihtiyacım var. Bir tane aldım, uyumsuz çıktı şimdi onun iadesiyle uğraşacağım.


    Kol dayamanın altındaki boşluk ne gereksiz, 1,5 litre su koysan koyamıyorsun uzun kalıyor. Bu derinlikleri çok garip bir düşünceyle bir şey tasarlamışlar bizim kullanıcı olarak göremediğimiz ne var anlamadım.


    Koca arabada 1,5 litre su koyacak düzgün bir yer yok.


    Benim gibi obsesif birine araba sattırabilir bu nedenler   Sonumuz hayrolsun.





  • et 8 de olan yelken modu nedir arkadaşlar?

  • 0nur! kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Telefonu araba üzerinden şarj etmek istemediğim için carplay yada android auto için aşağıdaki cihazdan aldım, kablosuz olarak bağlıyorum. Cihazın içinden çıkan kablo çok kaliteli değil, hem cihaz hem de telefon için kullanabilmek adına bir tane de kablo aldım.



    amazon
    HUIOP Otomatik Eğlence Aksesuarı,Kablosuz CarPlay Kutusuna Kablolu Araba Kablosuz Android Otomatik Adaptöre Kablolu Araba Evrensel Tak ve Çalıştır CarPlay Adaptörü Otomatik Eğlence Aksesuarı
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CN8VW85C/ref=ox_sc_saved_image_10?smid=A2YMFJEV07N2BC&psc=1


    amazon
    UGREEN 2.0 A USB-A & USB-C, Şarj ve Data Kablosu, 25 Santimetre, Siyah, 60114
    https://www.amazon.com.tr/dp/B088G388L1?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details




  • ElectroTech E kullanıcısına yanıt

    Üstteki android auto ürünü benzer ürünlere göre ucuzmuş gerçekten sorunsuz çalışıyor mu? google maps falan akıcı mı?

  • erceylan E kullanıcısına yanıt
    Vştesi bildiğin peygamber vitesşne atıp boşta gidiyor )))
  • Ekrandan nasıl anlayacağız.

  • erceylan E kullanıcısına yanıt
    Sanirim devir 1000 in altina dusuyor
  • procaptain kullanıcısına yanıt

    ilk bağlantı biraz uzun sürüyor gibi onun dışında bir problem yok.

  • ElectroTech E kullanıcısına yanıt

    Hocam kablo direkt telefonla bağlandığında sorun çıkarıyor mu yoksa bağlantı başarılı oluyor mu? iPhone bu gıcıklığı tutabilir neticede.


    Ben de araçta şarj etmemek için aslında wireless olsun istiyordum, ama buna şimdi para verip almaktansa ilerde telefonun pili çöp olduğunda pilini değiştirmek daha bi aklıma yattı :) Araçta geçirdiğim süre az olduğu için tabi, çok olsa wireless şart olurdu.


    Genel olarak da bu cihazdan memnun kaldınız mı? Arkadaşın sorduğu gibi Google Maps'te akıcılıkta bir problem oldu mu hiç?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0nur!

    Hocam kablo direkt telefonla bağlandığında sorun çıkarıyor mu yoksa bağlantı başarılı oluyor mu? iPhone bu gıcıklığı tutabilir neticede.


    Ben de araçta şarj etmemek için aslında wireless olsun istiyordum, ama buna şimdi para verip almaktansa ilerde telefonun pili çöp olduğunda pilini değiştirmek daha bi aklıma yattı :) Araçta geçirdiğim süre az olduğu için tabi, çok olsa wireless şart olurdu.


    Genel olarak da bu cihazdan memnun kaldınız mı? Arkadaşın sorduğu gibi Google Maps'te akıcılıkta bir problem oldu mu hiç?

    Samsung S23 kullanıyorum kablo ile de bir sıkıntı yaşamadım, arkadaşımın iphone'nu da kablo ile bağladık sıkıntı yok.

    Fiyatını düşünürsek genel olarak cihazdan memnunum, beklentiyi alırken düşük tutmuştum. Akıcılıkta herhangi bir sıkıntı yok, telefon görüşmesi de yapıyorum, youtube music üzerinde şarkı da dinliyorum onlarda da sıkıntı yok.





  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.