Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
437
Cevap
37
Favori
40.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;


    Ben de yeni aldığım 2023 model 1.5 Ultimate araç ile aranızdayım. 2023 teknik föyde yer alan bazı özelliklerin aracımda olmadığını farkettim. Aynı donanımda yeni araç alan arkadaşlara danışmak istediğim birkaç husus var.


    1. Araçta ambiyans aydınlatma yok sadece şoför kapı cebinde bir aydınlatma mevcut. (2023 teknik föyde yer alıyor)
    2. Bagajda 12v çakmaklık yeri var kendisi yok.
    3. Arka yolcu havalandırma bölümünde USB/12V soketi yok.


    Sizlerdeki araçlarda durum ne? Bunları taktırmak/Yaptırmak istersem garanti açısından sorun çıkar mı? Ambiyans aydınlatmasını geçtim ama böyle bir araçta özellikle arka yolcular ve bagaj için USB/12V olmazsa olmaz yahu, yanlış mı düşünüyorum?

  • cemkuvas C kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce teslim aldığım 1.2 Ultimate aracımda da aynı eksiklikler mevcut.
  • Vallahi pes. Yani maliyeti nedir arkadaş kaçınılacak donanımlar mı bunlar? Servise taktırmak istedim biz takamayız diyorlar. eminim 220v piriz dahil tüm tesisat mevcuttur içeride. tesisat öyle hergün değiştirilecek şey değil yani.


    @Whole Lotta Rosie geri vitese aldığınızda dikiz aynalarınız eğiliyormu aşağıya doğru?

  • cemkuvas C kullanıcısına yanıt
    Hayır aynalar eğilmiyor. Bu özellik sonradan açtırılabilir gibi geliyor üstte benzer özellikleri aktifleştiren üyeler olmuştu.

    Maliyeti kısmak için yeni parti üretilen araçlarda bu tür eksiklikler var önceki mesajlarda da konuşulmuştu. Opel’e yakışmayan ucuz hareketler.
  • Aynı eksiklikler bende de mevcut. bende söylenenden farklı olarak vites topuzu olmayan versiyonu geldi. Vites topuzlu denilmişti. Aynalar geri giderken aşağı yatmıyor. Bu özellik var denilmişti. arkada 12v priz yok. kapı kolu altı aydınlatma var. bagajda priz yok. ultimate paket benim araç.



    Benim ayrıca bir sorum olacak. Araçta apple carplay simgesi silik duruyor. Aracı iphone u bluetooh ile bağlıyorum. Telefon aramaları geliyor fakat telefonumda çaldığım müziği araca iletemiyorum. Telefondan yansıta tıkladığımda carplay ile aracı bul diyorum ama bulmuyor. Direksiyondan sesli komuta basılı tuttuğumda telefonumda siri aktifleşiyor ama bağlanacak araçı arıyor ve bulamıyor. Forumlarda bir bilgi bulamadım.

  • OnderCLTP E-toggle vites yenilenen ve son üretimlerde kullanılan yapı. Dolayısı ile güncel versiyon olması nedeniyle sorun yok. Ha orta konsolu bu değişikliğe adapte etselerdi iyi olurdu ama bunlar ekstra beklentiler dolayısıyla birşey diyemeyiz ama bu yazdığımız ve standart görünen eksiklikler trajikomik yani.


    Apple carplay için ön haznede yer alan USB sokete kablo ile bağlanmanız gerekiyor bağlantıyı yaparsanız simge aktifleşir ve carplay çalışır. kablosuz bağlamanız için Carlinkit tarzı arayüz cihazlarına ihtiyacınız var. Ben aşağıya linkini bıraktığım ürünü aldım. hem carplay hem android box özelliği olan bir cihaz, hem kablosuz carplay hemde android box gibi kullanabiliyorum. seyahatlerde çocuklar video da izleyebiliyor bu cihaz sayesinde.



    aliexpress.com
    1818.78TRY 48% OFF|Carlinkit CarPlay Pro TV kutusu Snapdragon SDM450 OCTA 4G + 64G kablosuz CarPlay Android Video kutusu GPS dahili kablosuz androidawireless| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005006246897409.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.55763d12aHovUT&gatewayAdapt=glo2tur




  • cemkuvas C kullanıcısına yanıt
    Bu cihazla tam ekran olarak izleyebiliyor musunuz, yanda klima ayarları yüzünden ekran kullanılabilir alan malesef çok küçük
  • cemkuvas C kullanıcısına yanıt
    Bu cihazda video izlerken tam ekran oluyor mu? Yoksa carplay gibi sadece ortada kare bir alandami calisiyor
  • Yan kısımlar bilgi ekranı arkadaşlar, sadece orta kısımda yer alan 8" 'lik ekrandan görüntü alabilirsiniz.

  • Şerit takip neden uyarı vermiyor ya da direksiyonu toparlamiyor?
  • Me Du M kullanıcısına yanıt

    Şerit takip bir çok nedenden dolayı kısıtlanabiliyor kitapçıkta bi dolu neden saymış. O durumlar dışında deneme yaparak bir arıza mı var yok mu anlayabilirsiniz. Tavsiyem 2-3 şeritli bölünmüş, yol çizgilerinin iyi olduğu bir yolda 60-70 km hız ile giderken aracın bilgi ekranında da SÜRÜŞ ekranı açıkken deneyin.

  • Benim direksiyon ve koltuk isitma cogu zaman calismiyor artik. Servise gostericem
  • Kablo ile CarPlay’e bağlandığımızda otomatik olarak MyOpel uygulamasını açıyor ve araca bağlanıyor. Kablosuz AirPlay cihazı aldığımızda da MyOpel’e bağlanıyor mu, yoksa sadece CarPlay mi çalışıyor? Bilgisi olan var mı?
  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

    Opel'e yakışmayan demeyelim

    2017 de ve hala makyajlı 2020 modelini kullandığım insignia B araçta olan direksiyon ısıtma koltuk ısıtma soğutma gibi özellikler bugün 3 milyona satılan bmw veya c200 de bile olmayabiliyor

    Bu durum artık neredeyse bütün üreticiler için geçerli

  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Yakışmayan diyelim. Anlatmaya çalıştığım şey aynı model aynı donanım seviyesiyle satılan araçların birbirinden farklı olması. Yorumunuz benim anlatmaya çalıştığım şeyle uzaktan yakından alakalı değil.
  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt

    Anlatmaya çalıştığınız ne ?

    Satın almadan önce taahhüt edilen özellik alınca çıkmadı mı ?

  • Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi
  • Yeni corsa'larda mutlimedya yazılımı değişmiş, bizim araçlar içinde gelir mi acaba.
    Ekran daha işlevsel kullanılabiliyor gibi.
  • Opel Grandland gs donanımlı araçta
    360 derece görüş
    Adaptif cruise kontrol
    Yarı otonom sürüş (şerit ortalama )
    Özellikleri için yazılım ve donanım olarak radar sensörü olması gerektiği söyleniyor Psa grupta diğer orta paket muadilleri 3008 ve c5 tüm paketlerde şerit takip olmamasına rağmen radar var yazılım ile aktif hale getirilebiliyor . Grandland için yurt dışında gs modele takılıp proglandığı
    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesiö
    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesir
    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesinekleri gördüm ama detay yok yurt içinde yaparım diyen yada yapana denk gelmedim




  • Grandland GS aracına sis farlarını sonradan taktıran var mı? Dahili kablolama hazır mı? Orijinal sis farlarını satın alıp prize takabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.