Şimdi Ara

Mars (ön ödemeli kart)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Likeliness Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
37
Cevap
10
Favori
7.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdilik tırt. kartları da ücretli yıllık 150-2500 tl arası.
    turna yurtiçi 50, yurtdışı 100 tl indirim veriyor ama alt limit vardır muhakkak ve sadece müşteri hizmetleri aranarak alınabiliyor.

    konusu olsun, fırsat geldikçe sömürürüz.

    https://www.marsneo.com/



  • Berbat bir kart. Fiziksel kart kullanmak için en ucuz kart modeli bile aylık 15 tl ücretli. İnternet sitesinde banka ve kredi kartı ile para yükleme ücretsiz yazdığı halde uygulamadan yükleme yaparken komisyon alıyor. Kampanyaları hiçbir işe yaramayan boş şeyler. Kart ile ödeme yaparken bir çok kez temassız sorunu, işlem reddi gibi sorunlarla karşılaşıp kasada kalıyorsun, başka kartla ödeme yapmanız gerekiyor bu yüzden bu karta güvenip gitmeyin bir yere. Müşteri hizmetlerinin şikayetinize dönüş süreleri inanılmaz yavaş, zaten müşterisi bile olmayan duyulmamış bir firmanın daha şimdiden bu kadar ilgisiz olması ilerisi için ne kadar kötü bir hizmet sunmaya devam edeceğinin en iyi kanıtı. Kullanmayı düşünen varsa asla tavsiye etmiyorum. Üye olduğum ve fiziksel kartını teslim aldığım günden beri sürekli sorunlar hatalarla uğraşmaktan bıktım ve uygulamayı sildim.
  • 50-20₺ icin kişisel verileri dağıtmaya gerek yok. Heryere üye oluyoruz bi halta da yaradığı yok.
    Ön ödemeli balon yakında patlayacak.
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    kişisel bilgilerin zaten ortalıkta, turkcel-telekom bunlar zaten satıyor. (sözleşmelerde 3. partilerle paylaşabilirim diyor, 3. parti=bet siteleri)

    ballon patlayana kadar kullancaz biz de, parayı içerde tutmuyoz,taklayı at çık.
  • Metal Card /Titanium üyelik yıllık 2500 TL..

    Koloni programlarında %1 ve 2 arası mil dağıtacakmış.

    Dijital abonelik cashbackleri varken başka kartlarda yıllık 2500 lira vermek mantıklı değil.


    Mars (ön ödemeli kart)
    Mars (ön ödemeli kart)




    Aylık 10 kazanmak için de15 lira vermek makul görünmüyor.



    Mars (ön ödemeli kart)




    Mil detayları netleşsin. Uçak bileti alımında avantajlı olursa Metal Kart'ı düşünürüm.


    Emrah Kaya, Burcu Bekdaş ve Eray Yüksek tarafından hayata geçirilen fintech girişimi MARS, kullanıcılara tek bir mobil şube ve kartla tüm finansal yaşamlarını tek yerden yönetebilme imkânı tanıyor. MARS ile yaratılan ekosistemde kullanıcılar, tamamen kendilerine göre seçip özelleştirdiği ve ihtiyaçlarına göre tasarladıkları bir evrene sahip oluyor. 


    Tüm kartlar tek yerde birleştiriliyor


    MARS kullanıcıları harcamalarının ve paralarının kontrolünü kendi ellerinde tutuyorlar. MARS ile kullanıcıların tanımladıkları tüm kartların limitleri MARS kartta birleştiriliyor, böylece kişiler tek seferde ve tek yerden tüm finansal ihtiyaçlarını giderebiliyorlar.


    MARS'lılar, kendi aralarında para transferi yapabiliyorlar, diledikleri ATM’den MARS fiziksel kartlarıyla ya da QR kodla herhangi bir komisyon ödemeden para çekebiliyor ve QR kod ile ödeme yapabiliyorlar.


    MARS, kullanıcılarına içerisinde lezzet, moda, kahve, teknoloji, seyahat, gurme, abonelik ve keyif olarak sekiz farklı koloni ve kategorize edilmiş kampanyalar da sunuyor. Kullanıcıları, aynı zamanda marka indirimleri ve MARS Miles avantajlarına da sahip olabiliyor. 



    MARS'ın üyelik modelleri

    MARS üyeliklerinde üç tip segment var: Prime, Platinium veya Titanium Metal. MARS Titanium Metal üyeleri 16 gram saf metalden üretilen kartlarıyla lounge, fast track, özel şoför gibi avantajlara sahip oluyorlar. MARS, MasterCard Gümüş logosuna sahip kartlarıyla kullanıcılar 20’den fazla ülkede yüzlerce avantajlardan faydalanabiliyorlar, tüm dünyada alışveriş yapabiliyor ve ATM’lerden para çekebiliyorlar. MARS'lılar Miles cüzdanlarındaki milleri istediği zaman dönüştürüp TL cüzdanlarına ve hesaplarına aktarabiliyor. MARS millerde zaman aşımı bulunmuyor. MARS kullanıcıları 300’den fazla markada hatta bankacılık işlemlerinde bile MARS Miles kazanıyor.

    Bankacılık sisteminde yer alan gelir modelleri MARS için de geçerli. Buna ek olarak MARS uygulamasında 3 farklı üyelik modeli yer alıyor. Aylık abonelik yöntemiyle kullanıcılar erişmek istedikleri programlara göre ödeme yapıyorlar.

    MARS’ın ekibi, önemli bir bölümü bankacılık ve pazarlama sektörlerinde uzun yıllar görev yapmış olan 25 kişiden oluşuyor. MARS’ın CEO’su Ahmet Baş, 30 yıl İş Bankası deneyimli, Maksimum kart programını yönetmiş bir isim. MARS’ın Pazarlama Direktörü Elif Sükan Sönmez 16 yıllık bankacılık, 3 yıllık startup tecrübesine sahip bir isim. En büyük ekibi ise MARS’ın yazılım ve product ekibi oluşturuyor.



    Emrah Kaya’nın 2001 yılında gençlik iletişimi şirketi olan Youth’u kurarak başladığı girişimcilik hayatı, zaman içerisinde gençlere dokunan projeleri hayata geçirmekle devam etti. Bu alanda gördüğü fırsatları gençlere de fayda sağlayacak projeler haline dönüştürdü. Girişimcilik serüveni boyunca markalar ile gençleri buluşturmaya ve gençlerin hayatına dokunmaya çalıştı. Emrah Kaya ve Burcu Bekdaş’ın yolları, gençlerin güçlendirilmesi ve enerjisinin toplumsal faydaya dönüştürülmesi amacıyla kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı’nda kesişti. MARS’ın fikri de o yıllarda filizlenmeye başladı. MARS, kurucularının önceki deneyimleri ve geleceğe yönelik bakış açılarıyla ortaya çıktı. Youth çatısı altında bugünün ve geleceğin bankacılık müşterisi olacak genç yetişkinlerin finansal alanda daha değerli hissetme ihtiyaçlarının olduğu ve karşılanmadığını fark ettikleri odak grup çalışmalarının sonucu MARS fikri gelişti.

    MARS, kurucularının yatırımları dışında bir tohum yatırım alarak kullanıcı kazanımı, ürünü daha da geliştirme, fintech oyuncuları içerisinden önemli satın almalar yapma ve yeni pazarlara açılmayı planlıyor.

    MARS ilk yılında Türkiye’de 155 bin aktif kullanıcıyı hedefliyor. MARS, Türkiye’de kullanıcılarıyla buluştuktan sonra sonbahar aylarında Avrupa’ya açılmayı hedefliyor.

    Son olarak MARS ekibi şunları söylüyor:

    Neobank'ların dünyada katma değerli hizmetler sunmanın yanında her şeyi ücretsiz sunmaya çalışan iş modelleri oldu. Oysaki banka müşterilerine baktığımızda geleceğin müşteri grubunun geleneksel bankacılıktan uzak fakat neobank'lar arasında da ayrıcalıklı hizmet almayı tercih edenlerle büyüyecek. MARS tam olarak bu alana odaklanıyor ve MARSlıların Neobank'lar arasında kendini en değerli hisseden kullanıcı grubu olması için kendi stratejilerini geliştiriyor.
    Bu amaçla MARS, geleneksel bankacılık ihtiyaçları arasında varolan ve yeni nesil finansal dünyaya taşınması gereken tüm alanlarda yatırımlarını ve iş birliklerini sırayla hayata geçirecek. Mil programları, e-ticaret platformları, mikro-krediler, gömülü finans uygulamaları, kripto varlıklar, yatırım ve kullanıcılarına getiri kazandıran çözümler MARS’ın öncelikli yatırım alanlarını oluşturuyoruz.

    Uygulamayı şu anda App Store ve Google Play Store'dan indirmek mümkün.





  • "ışığı gören geliyor."

    hoca nasrettin
  • Takip.
  • İmzamiz olsun konuda 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 17 Haziran 2023; 15:5:14 >
  • En düşük ücreti bile aylık 15 yıllık 150 üye oldum😀 bakalım güzel kampanyalar gelir ise o zaman üyelik alırım (en düşük olanı tabii 1000 TL verecek kadar değilim bir ön ödemeliye)
  • Şartların netleşmesi lazım. Metal kart ile bir dijital üyelik bedava diyor. Üst limit yazmıyor mesela.

    İş kazanıma bakar. Fazlasını kazandıracaksa 2500 lira verip metal de alınır.

  • Şu an para transferi için 3.5 lira istiyor.

    Denemek için bir lira attım. Geri çekebilir miyim diye baktım da.

  • Gereksiz bir kart daha
  • çöktüm gelişmeleri bekliyorum.

  • niye üye oldun, kaçırdığımız bir avantajı mi var ?
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    digital üyelik dediği netflix gibi mi ? ee onlar da o kadar pahalı değil. bein sport bile kurtarmaz.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Evet bir tanesi ücretsiz diyor. Üst limit yazmıyor.

    Hangi platformlar dahil yazmıyor.

    Aylık mı yıllık ödeme mi yazmıyor.

    Beklemek lazım.

  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

    Ne 20 30 lirası 5 sent etmiyor 80 milyonun verisi peh

    Sanki Avrupada yaşıyor hahaha




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 18 Haziran 2023; 14:58:23 >
  • Kartın mil programı ile ilgili hala bir detaya ulaşamadım. Mil nerede harcanır filan bilgi yok.

    Playstore'da ve sosyal medyada olumsuz yorum yaptım gene oralı olmadılar.

  • Kartla ilgili hala gelişme yok, mil programlarını ne zaman açıklayacaklar acaba ?

  • Kartım metal olsa ne olur olmasa ne olur. Metal olunca özel hissedecekmişizdee birde özel hissetmek için 2500 verecekmişiz. Ben şahsen enayi hissederim. Yada özel enayi
  • Emrah kaya hakkında hiç olumlu yorum okumadığım için asla katılmayacağım bankacılık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.