Şimdi Ara

Mars (ön ödemeli kart) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
10
Favori
7.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yasinoznalcin Y kullanıcısına yanıt
    O kim mars kurucusu mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba.

    İnternet sayfasında, hangi üyeliğe sahip olursak olalım, Abonelik Kolonisi alındığında, Hepsiburada ve Amazon Prime'ı ücretsiz, yine dizi/film platformlarından birini ücretsiz alabilecekmişiz gibi gösteriyor. Ama sizin paylaşımınıza baktığımda (sanırım uygulama da böyle), Hepsiburada üyeliği Mars Platinum ve Metal kartlar ile, Amazon Prime üyeliği ise yalnızca Metal kart ile ücretsiz oluyor. Yani bu mantıkla tüm ücretsiz/indirimlerden yararlanmak için Metal kart olması lazım gibi anlıyorum. Hatta Mars Prime'a ücretli üye olup Abonelik Kolonisi alınsa yalnızca dizi/film platformları için %25 indirim fırsatı var gibi duruyor. Bu hali ile hiç bir avantajı yok kanımca.

    Uzun oldu kusura bakmayın. Mars (ön ödemeli kart) 

    Aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

  • Jean Valjean83 J kullanıcısına yanıt

    Ben de sizin gibi anladım.

    En alt gruba üye olmanın ücretsiz ATM kullanımı dışında bir esprisi yok.

  • Uygulamasını sildim eğer ileride kampanya vs gelir ise tekrar yüklerim yoksa şu anda pek avantajlı (hatta hiç) değil maalesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

    Metal Kart ile yurtdışı para çekimi ücretsiz diyor. Sordum yıllık sınır 500 avro imiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: shutterbug

    Metal Kart ile yurtdışı para çekimi ücretsiz diyor. Sordum yıllık sınır 500 avro imiş.

    2500 TL idi değil mi hocam o kart? Ben sildim uygulamayı doğru düzgün kampanya geldiğinde yüklerim tekrar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

    Para çekimi sınırsız olsaydı 250*12=3000 şeklinde ödeme yapardım ben o karta.

  • Ön ödemeli balonu patladı, paycelle girin açıklama çıkıyor, TCMB kararı gereği kk yükleme aktarılmaz, gönderilmez gibi gibi kurallar geldi diyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat bir kart. Fiziksel kart kullanmak için en ucuz kart modeli bile aylık 15 tl ücretli. İnternet sitesinde banka ve kredi kartı ile para yükleme ücretsiz yazdığı halde uygulamadan yükleme yaparken komisyon alıyor. Kampanyaları hiçbir işe yaramayan boş şeyler. Kart ile ödeme yaparken bir çok kez temassız sorunu, işlem reddi gibi sorunlarla karşılaşıp kasada kalıyorsun, başka kartla ödeme yapmanız gerekiyor bu yüzden bu karta güvenip gitmeyin bir yere. Müşteri hizmetlerinin şikayetinize dönüş süreleri inanılmaz yavaş, zaten müşterisi bile olmayan duyulmamış bir firmanın daha şimdiden bu kadar ilgisiz olması ilerisi için ne kadar kötü bir hizmet sunmaya devam edeceğinin en iyi kanıtı. Kullanmayı düşünen varsa asla tavsiye etmiyorum. Üye olduğum ve fiziksel kartını teslim aldığım günden beri sürekli sorunlar hatalarla uğraşmaktan bıktım ve uygulamayı sildim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde sordum. Kazanılan miller nerede harcanıyor diye.

    Nakit yatıyormuş.

    Çarpanlı harcama filan yokmuş.





  • ATM para çekme limitini de sormuştum.

    Mars (ön ödemeli kart)
  • KK ile yüklemede komisyon %4 ekleyip çekiyor. Boşa kürek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jean Valjean83 J kullanıcısına yanıt

    Metal kart kullanımı hakkında bazı sorularım olacak. Cevaplarsanız sevinirim. 1- Her harcamadan %5 nakit iade şansımız var, doğru mu? 2-Üyelik kolonisinde Hepsiburada ve Amazon Prime dışında bir dijital platformda üyelik bedava diyor. Burada miktar sınırı var mı? Mesela Youtube Premium Aile üyeliği alsak, 115,99.-TL'nin tamamını iade ediyor musunuz?

    3-Keyif kolonisi içerisinde, "Trendyol, Getir, Yemeksepeti" gibi yerlerde 150 TL ekstra mil demiş, miktar asla belli değil. Alışverişlerde alt sınır mı var? Ya da parçalı harcamalarda kazanabiliyorsak yüzde kaç ile bu iade miktarına ulaşabileceğiz?

    4- Lezzet kolonisi içerisinde yazan "her ay seçili restoranlarda ekstra mil" şeklinde yazan kampanya sadece ultra lüks lokantalarda mı geçerli? Geçerli restoran listesi var mı?

    5 Bir diğer konu; kredi/banka kartı ile yüklemede "haftalık 2500 TL'ye kadar yüklemelerin komisyonlarının iade edileceği" yazıyor. Bu mantıkla aylık 2500*4 TL'lik kredi kartı yüklemesi ücretsiz olacak. Yanlış mı anlıyorum? Bu soruların cevaplarını paylaşırsanız ben de konuyu merak eden insanları aydınlatacağım. Okuduğunuz için teşekkür ederim.



    Merhaba,


    Sorularının cevaplarını aşağıda bulabilirsin. 😊


    1- Kampanya dahilindeki markalardan kampanya koşullarına uygun alışverişlerde Titanium Metal kart üyesi isen yaptığın harcamalardan % 5 MARS Miles kazanıyorsun. ✌️

    2- Abonelik kolonisinde Hepsiburada Premium ve Amazon Prime Titanium Metal kart üyelerine ücretsiz. Bunun dışında diğer aboneliklerden seçtiğin birinin standart paketini biz karşılıyoruz Örneğin, Aile paketi kullandığın Youtube Premium'un standart paket tutarı olan 57,99 TL'sini biz karşılıyoruz.💪

    3- Trendyol, Getir ve Yemek Sepeti'nden Kasım, Aralık ve Ocak aylarında 3 ay üst üste yapılan aylık 1000 TL'lik harcamalarda ilk ay 40 TL, 2. ay 50 TL, 3. ay 60 TL MARS Miles kazanma şansın var. 😉

    4- Kolonilerde bulunan anlaşmalı markalar her ay değişiyor. Lezzet kolonisinde Ocak ayı için House of B, Tacoroll, Shake Shack ve Happy Moons'ta yapacağınız alışverişlerden üyeliğine göre MARS Miles kazanırsın. MARS uygulamasını indirerek güncel kampanyaları ve anlaşmalı markaları takip edebilirsin.🖖

    5- MARS Titanium Metal üyeleri için haftalık 2500 TL'ye kadar yapılan yüklemelerin komisyon oranları her hafta hesabına MARS Miles olarak yatıyor. Yani toplamda aylık 10.000 TL'lik bir limit var.


    Tüm bu konularda daha detaylı bilgi almak için 0850 722 74 74 MARS İletişim Merkezimiz ile iletişime geçebilirsin. 😊





  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık hocam. Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mars (ön ödemeli kart)

    Yılın en romantik ayını sevdiklerinle MARS’ta yaşa, Şubat sonuna kadar Gurme kolonisi ile Titanium Metal üyelerine özel seçili restoranlarda geçerli %20 MARS Miles kazanma fırsatını kaçırma.







    Sevgiyle baktığın herkes için en güzel hediyeleri MARS ayrıcalığıyla keşfet, önce kendine sonra tüm sevdiklerine bir hediye seç, Moda Kolonisi ile MARS Titanium Metal ve Platinum üyeliklerine özel Şubat sonuna kadar geçerli %10 MARS Miles kazanma fırsatını kaçırma.

    Mars (ön ödemeli kart)
    Mars (ön ödemeli kart)

    Keyif Kolonisi ile MARS Titanium Metal ve Platinum üyeliklerine özel Şubat sonuna kadar geçerli %10 MARS Miles kazanma fırsatını kaçırma.





  • Mars (ön ödemeli kart)

    Sen de MARSlı ol, Abonelik Kolonisi ile Playstation Store’da yapacağın harcamalarında tüm üyeliklere özel Şubat sonuna kadar geçerli %10 MARS Miles fırsatını kaçırma, oyun oynarken de kazan.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.