Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
45
Favori
256.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Hocam oynanış güzel de oynanmaya değer mi o daha çok önemli. Mesela örnek vermek gerekirse Arkham City'nin Harley dlcsi gibi mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Hocam oynanış güzel de oynanmaya değer mi o daha çok önemli. Mesela örnek vermek gerekirse Arkham City'nin Harley dlcsi gibi mi?
    89 TL'ye değmez bence. Hikaye kötü hepsinde şu aptal Screwball challengeları var. Oyunu 6-7 saat daha oynamak isterim diyorsan al yoksa pek bir şey kaçırmazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Suits of Marvel's Spider-Man | PS4

  • Sonunda oynamaya başladım. Güzel gidiyor.
  • Oyuna yeni başlayabildim. Bir kere oyun çok keyifli. Dövüş sistemi eğlenceli, kesinlikle sıkıcı değil. Haritada spiderman ile gezmek çok keyifli ama çok daha iyi olabilirmiş. Bazı konuların üstünde çok durmamışlar özellikle sürünmek mekaniği çok az çalışıyor. Çatıdan aşağıdaya doğru sürünerek inemiyoruz, binanın tepesine çıkarken buglar oluşuyor. Bina duvarlarında koşarak yukarıya çıkabiliyoruz ama aşağıya inemiyoruz. Bunun dışında bence açık dünya çok yetersiz. 4 tip suçtan başka şehirde etkileşime geçebileceğimiz pek bir şey yok sanırım. Şehirde yaşanyanların bize karşı bir tepkisi yok gibi bir şey. Çatılarda parti yapan insanlar var. Yanlarına gelince çoğu zaman tepki vermiyorlar. Bunlar gibi çoğu ayrıntının üstünden pek durulmamış. Ama üzerinden durdukları konularda çok iyi iş çıkarmışlar. O yüzdende çoğu eksiyi görmezden gelebiliyorsunuz oynarken. Spider-man seven herkesin oynaması gereken bir oyun olmuş. Eğer 2. gelecekse bu temelin üzerine biraz da başka detaylara yoğunlaşırlarsa efsane bir ikinci oyun bizi bekleyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 20 Mayıs 2020; 16:51:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: UcanHollandali

    Oyuna yeni başlayabildim. Bir kere oyun çok keyifli. Dövüş sistemi eğlenceli, kesinlikle sıkıcı değil. Haritada spiderman ile gezmek çok keyifli ama çok daha iyi olabilirmiş. Bazı konuların üstünde çok durmamışlar özellikle sürünmek mekaniği çok az çalışıyor. Çatıdan aşağıdaya doğru sürünerek inemiyoruz, binanın tepesine çıkarken buglar oluşuyor. Bina duvarlarında koşarak yukarıya çıkabiliyoruz ama aşağıya inemiyoruz. Bunun dışında bence açık dünya çok yetersiz. 4 tip suçtan başka şehirde etkileşime geçebileceğimiz pek bir şey yok sanırım. Şehirde yaşanyanların bize karşı bir tepkisi yok gibi bir şey. Çatılarda parti yapan insanlar var. Yanlarına gelince çoğu zaman tepki vermiyorlar. Bunlar gibi çoğu ayrıntının üstünden pek durulmamış. Ama üzerinden durdukları konularda çok iyi iş çıkarmışlar. O yüzdende çoğu eksiyi görmezden gelebiliyorsunuz oynarken. Spider-man seven herkesin oynaması gereken bir oyun olmuş. Eğer 2. gelecekse bu temelin üzerine biraz da başka detaylara yoğunlaşırlarsa efsane bir ikinci oyun bizi bekleyebilir.
    Haklısınız. Böyle ufak detaylara biraz daha önem verselerdi ve yan görevleri çeşitlendirselerdi yılın oyunu olurdu benim gözümde. Biraz işçilikten çalmışlar




  • 'Marvel's Spider-Man' For PS4 Has Sold Over 13 Million Units Worldwide

    https://www.marvel.com/articles/games/marvels-spider-man-ps4-sold-over-13-million-units-worldwide
  • uçtu gitti ama süper oyundu normal 15 olur böyle giderse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    uçtu gitti ama süper oyundu normal 15 olur böyle giderse
    Gerçekten güzel satış yapmışlar. PS5'de satışlar devam eder büyük ihtimal. :)
  • Ps 5 ile pc ye gelir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    ps5 e gelirde pc'ye imkansız gibi bişey hocam.insomniac game sony satın aldı yani şuan noughty dog,santa monica'dan bi farkı yok firmanın playstation'dan başka platforma oyun yapamazlar sony istemediği sürece

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sagolun.Gelse iyi olurdu bir oyun içinde ps4 alamam.Ama oyun cidden gerçek newyork a çok benzer yapılmış.Özellikle times meydani 2019 da ki haline çok benzer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: claudecan

    Ps 5 ile pc ye gelir mi acaba?
    Bu saatten sonra imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'ye gelmesi artık imkansız. Sony, Insomniac'ı satın almasaydı bir ihtimal gelebilirdi ama artık gelmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 11 Ekim 2019; 15:43:16 >
  • Dostlar bu oyunun GOTY sürümünü Amazon.com üzerinden alsam DLC'ler diskin içinde mi geliyor yoksa kod olarak geliyor ve sadece US accountunda mı çalışıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Bu saatten sonra imkansız.

    Alıntıları Göster
    PS Now ile gelebilir PC ye belli olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuyu

    PS Now ile gelebilir PC ye belli olmaz

    Alıntıları Göster
    Oyunun kendisi gelmez dedim zaten. Yoksa Remote Play ile de oynanır PC'de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 17 Ekim 2019; 11:38:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • black friday indirimiyle game of the year edition'ı 130 liraya aldım assassin's creed odyssey ile arasında çok kaldım umarım pişman olmam yoksa yüklemeden iade edebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle pişman olmazsınız hocam tadını çıkarın oynanış olsun,hikaye olsun,dövüş dinamikleri olsun müthiş bir oyun..
  • oyunu bu indirimde edindim, grafikler güzel, hele Vita üzerine aktarınca şaheser gibi görünüyor, fakat şuan aynı zamanda Batman Arkham Knight oynadığım için karşılaştırma yapıyormuş gibi hissediyorum, Batman oyununda dodge tuşu Y olduğu için Spiderman de ise O tuşu ve her defasında karıştırıyorum, bu oyunun kesinlikle altyazı ile gelmesi gerekirdi, hikaye güzele benziyor tuşları karıştırmaz isem çok eğlenceli olacağa benziyor,

    Kupa bilgilerinde en zorda oyunu bitir seçeneği göremedim, platinlemek içn yeniden başlamak istemem doğrusu.
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.