Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
45
Favori
256.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GOTY versiyonunu satın aldım ve neredeyse 1 haftadır oynuyorum. Açıkçası RDR2'yi bile biraz unutturdu diyebilirim. ( Tabii ki geri döneceğim. :) ) Aksiyon sahneleri, oynanış mekanizmaları ve verdiği hissiyat harika. Tek eleştireceğim nokta ise NPC'lerin sınırlı tepki ve hareketleri oldu. Bunun üzerinde daha fazla kafa yorulsaymış gerçekten tam olarak efsane bir oyun olacakmış. Bu hali ile de genel olarak çok çok güzel bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedWheelBarrow -- 9 Aralık 2019; 10:56:53 >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitirdim ben de. Yorumunuza katılıyorum. Biraz daha kaliteli olsaydı bazı şeyler çok ayrı oyun olabilirdi. Yine de çok eğlenceli eli yüzü düzgün bir oyun olmuş. İkincisi bakalım nasıl olacak.

    85/100
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_demirci_53

    oyunu bu indirimde edindim, grafikler güzel, hele Vita üzerine aktarınca şaheser gibi görünüyor, fakat şuan aynı zamanda Batman Arkham Knight oynadığım için karşılaştırma yapıyormuş gibi hissediyorum, Batman oyununda dodge tuşu Y olduğu için Spiderman de ise O tuşu ve her defasında karıştırıyorum, bu oyunun kesinlikle altyazı ile gelmesi gerekirdi, hikaye güzele benziyor tuşları karıştırmaz isem çok eğlenceli olacağa benziyor,

    Kupa bilgilerinde en zorda oyunu bitir seçeneği göremedim, platinlemek içn yeniden başlamak istemem doğrusu.
    Tek oynayışta platinleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bitirdim oyunu oyun gerçekten çok güzel olmuş. Süper kahraman oyunlarının dışında film ve dizileri arasında da konunun en iyi şekilde yedirildiği bir oyun olmuş. Oynanışa zaten diyecek bir şeyim yok. Imsomniac güzel bir iş yapmış cidden. 2. oyunu merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bir sorum olacak ben kutulu şekilde bir miktar oynamıştım satmak zorunda kaldım fakat oyunu ve bilgilerini silmedim..şimdi dijital alsam kaldığım yerden devam edebilirmiyim etmek için pri ya da sec hesap almam farkeder mi yardımcı olabilirseniz sevinirm
  • Adamlar super oyun yapmışlar.Eski spiderman oyunlarındaki yapaylık bu oyunda yok .Sadece halk biraz gerizekalı gibi davranıyor.Dlcler de çerezlik ve kisa olsa da beğendim
    .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz iki arkadaş bu oyunu ortaklaşa almak istiyoruzda goty versiyonunu alacağız değilmi 134 tl olan.Bunda bütün dlc ler mevcut değilmi?Normal spiderman 249 tl gözüküyor o nedenki?

  • Oyunda bu bölüme gelince aklıma hemen klip yapmak geldi, ortaya böyle birşey çıktı :P

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun eksik ve bana göre sıkıcı yanları; Gizlilik görevleri ve yan görevler. Geri kalanı gerçekten müthiş bir oyun olmuş.

    Birde season pass almak istiyorum ama sizce değer mi? Yoksa tadında bırakayım mı?
  • Insomniac Games, Sony'nin bünyesine geçtikten sonra Stüdyolarını da yenilemişler ve güzel bir video paylaşmışlar yeni stüdyolarını tanıtan.

  • İnsomniac diyince aklıma hep PS3 teki resistance serisi gelir. Çok güzel seriydi hatta 3. Oyun turkceydi. Keşke bunu da Türkçe yapsalardi. Spider mani puanları da çok iyi henüz oynamadım ama kafaya koydum dlcleri ile beraber oyniycam kesin. Normal sürüm indirimdeydi geçen hafta sanıyorum goty versiyonu da önümüzdeki günlerde indirime girer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna başladım ama gitmiyor. Infamous oyununun kopyası gibi geldi. O oyunu da yarıda bırakmıştım. Kuleye git, bulmacayı çöz harita açılsın, adamları döv.... hep tekrar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zed

    Bu oyuna başladım ama gitmiyor. Infamous oyununun kopyası gibi geldi. O oyunu da yarıda bırakmıştım. Kuleye git, bulmacayı çöz harita açılsın, adamları döv.... hep tekrar..
    aynen öyle zaten hocam. bende dün gece platladım şuan satıyorum. platlamak kolay olmasa emin olun yarısına gelmeden silmiştim oyunu.
  • Merhaba arkadaşlar ben yan görev yapmayı seviyorum ve ilerlediğim yere kadar tüm yan görevleri yaptım 26 levelim ve yeni kostümler açılıyor ancak challante tokens adında yeni bir tokens çıkmış ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ana görev olarak daha fazla ilerlemem lazım sanırım bana yardımcı olabilir misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 12 Mart 2020; 15:1:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu platinleyebilmek için challenge tokensları 3 te 3 yapmak zorunlumu ben bazılarını fulleyemedim zor geldi 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitmustafa kullanıcısına yanıt
    3 te 2 yapsan da yeterli yanlış hatırlamıyorsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum var, oyunu normal modda bitirmiştim. Şimdi baştan daha zor olan modda oynamak istiyorum ama DLC de alayım dedim yeniden başlıyorken. "The City That Never Sleeps – Season Pass" DLC'sini alacağım ama bunu başlamadan önce alırsam değişen bir şey olur mu yoksa oyunun sonlarına doğru da alsam bir şey değişmez mi? Tam olarak ne getiriyor bu DLC'ler, başta almanın faydası olur mu?

    Ekleme: Sırasının önemi yokmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 14 Nisan 2020; 9:29:37 >
  • Sırf photo mode ile belli yerlerde kareler yakalamak için NG+ başladım. İlk oynayışımda hikayeden kopmamak için pek ilgilenmedim ama şimdi yaratıcılığı konuşturma vakti











    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Funder kullanıcısına yanıt
    Özellikle de çakma Spiderman’li kareler çok hoş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce bilmeyen arkadaşlar hikayeyi nasıl takip ediyorsunuz? Dün biraz oynadım çok zevkli oyun ama alt yazıları anlamayınca tadı kaçıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.