Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.195
Cevap
24
Favori
61.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ASOrkan A kullanıcısına yanıt

    Hocam tesekkurler. Sayenizde kurekli versiyondan orjinal oyuna gectim. Sistemim zayif kalir mi endisesiyle kureli versiyonu denemistim. Gaming laptop ta oynuyorum. MSI GP63 i7 8750 ve GTX 1070 li sistemde mid-high ayarlarda 60 ustu oynuyorum. Grafikler gercekten harika ve cok uzun zamandir bekledigim bir oyundu. Simdi modlamaya basladim yavastan, guzel modlar var ve oyunu harika bir noktaya tasiyorlar.

    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

  • Merhaba Mahallemizin Dostu Örümcek Adam,


    Oyunu açık olan en zor seviyede ve Türkçe Yama ile 53 saatte bitirdim. Öncelikle Örümcek Adam hayranı olmama rağmen oyunları ile pek aram olmadığını söylemeliyim. Ama 2002 yapımı olan film oyunu benim için yeri çok ayrıdır. Kendi bilgisayarımın ekran kartı desteklemediği için CD-Rom olan İnternet Cafe aramış, yakın bir arkadaşım ile birlikte 2-3 kez yaptığımız seanslar ile oyunu bitirmiştik. Buradan Sarı Erdal'a selam olsun. :)


    Bu kadar nostaljillikten sonra oyunumuza gelelim. Oyunumuz Açık Dünya bir aksiyon oyunu ve bir sürü oyundan esinlenmiş vaziyette. Combat kısmı Batman'den esinlenmiş fakat nedense aynı akıcılığı göremedim diyebilirim. Açık Dünyası için bir sürü başarılı örnek varken en çok nedense AC serisi örnek alınmış. Kötü olmuş diyemem fakat artık kule açmak(Anlaşılmıştır) eskidi be arkadaş.


    Oyunun hikayesi ve geçtiği dönem olarak ilginç bir zaman dilimi işlenmiş. Lore olarak doğru mudur, yoksa inisiyatif mi alınmış, bir şey diyemeyeceğim. Burası biraz spoiler olacak gibi ;

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bir tarafta sevdiceğimiz ile ayrı düşmüşüz, bir tarafta Harry piyasada yok ve babası Belediye Başkanı olmuş falan. Yeşil Cin herhalde Venom ile birlikte ikinci oyunda olacak. Ana Düşman olarak Negative Man işlenip de olayın Doctor Octopus'a dönmesi biraz ucuz geldi. Değişik bir Sinister Six oluşumu olmuş.


    Ana karakterimiz Peter ve Örümcek Adam arasında sıkışmış biraz. Sürekli benim suçum, daha iyi olmalıydım vs gibi triplere giriyoruz. Sorsan 23 yaşında falanız arkadaş. Neyse bu tripcan hallerini espritüel halleri ve mizahi yanı ile kapatmış diyebiliriz. MJ, Halamız(Yenge?), Miles gardaşımız, Yuri Komiserimiz, J.J.J. falan derken bayağı doyurucu yan karakterlerimiz var. Düşmanları pek saymıyorum, klasik olanlar geçit töreni gibi işlenmiş. Pek bir derinliği yok iki ana düşman harici.


    Oyunun grafikleri ve mekaniklerine gelecek olursak en memnun kaldığım kısmı diyebilirim. Emektar GTX 980'im ile gayet memnun edici performans ve grafikler elde ettiğimi söylemeliyim. Mekanikler ise bir aksiyon oyununa göre gayet çeşitli, skiller başarılı, combat ise doyurucu. Daha önce de dediğim gibi Burada Batman'den hayli esinlenmiş diyebiliriz. Ama gel gelelim aynı akıcılık ve seriliği o kadar hareketli bir karakter olmamıza rağmen göremedim. Umarım ikinci oyunda daha doyurucu olur.


    Gelelim oyunun üç ek paketine. Ek paketler üç bölümlük dizi gibi işlenmiş, gayet beğendim. Beğenmediğim nokta ise tek düşmanın olması sadece. Ana oyundaki düşmanların part part geçmesi sorunu burada tek düşman ile 3 ek paketi boyunca savaşmaya evrilmiş. Gören sanki Venom, Green Goblin ile falan aşık atıyor sanacak. Yine de tadı yerinde bir mini dizi kıvamında.


    Biraz da oyunun Türkçe Yamasından bahsedeyim. Anonymous Çevirinin yaması ile oynadım, gayet başarılı bir yama olmuş. Oynayışım esnasında yanlış çeviriler ve anlamsız bir kaç cümle ile karşılaştım fakat oyunu bitirmem uzun sürdüğü için düzenlenmiş ve düzeltilmiş olabilir. Bunun haricinde Spidey'ın esprileri güzel çevrilmiş, yer yer hoş yerelleştirmeler yapılmış.


    Soz söz olarak oyunun Başarılı bir Açık Dünya oyunu, En iyi Örümcek Adam oyunlarından birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Yapımcı firma umarım ikinci oyun ile çıtayı daha da yükseltecektir.


    Go Tiger..





  • Marvel’s Spider-Man Remastered PC with NVIDIA DLSS 3 | Exclusive First Look!



    NVIDIA GeForceyoutube
    Get an exclusive first look at the critically-acclaimed Marvel’s Spider-Man Remastered on PC with ray tracing and NVIDIA DLSS 3, delivering maximum performance and amazing visuals. Learn More → https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/dlss3-supports-over-35-games-apps In Marvel’s Spider-Man Remastered, the worlds of Peter Parker and Spider-Man collide in an original action-packed story. Play as an experienced Peter Parker, fighting big crime and iconic villains in Marvel’s New York. At the same time, Peter’s struggling to balance his chaotic personal life and career while the fate of Marvel’s New York rests upon his shoulders. Following the events of the main story of Marvel’s Spider-Man Remastered, experience the continuation of Peter Parker’s journey in Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps, three story chapters with additional missions and challenges. Developed by Insomniac Games and fully optimized for PC in collaboration with Nixxes Software, Marvel’s Spider-Man Remastered is now available on PC. Steam store link: https://store.steampowered.com/app/18... Epic Store: https://store.epicgames.com/p/marvels... Subscribe to GeForce! https://www.youtube.com/channel/UCL-g3eGJi1omSDSz48AML-g GeForce Twitter: https://twitter.com/NVIDIAGeForce GeForce Facebook: https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/ GeForce Instagram: https://www.instagram.com/nvidiageforce/ GeForce Community Portal: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/community-portal/ #SpiderManPC #RTXON #DLSS3 #DLAA
    https://www.youtube.com/watch?v=zzbc_fODYso&feature=youtu.be
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Nvidia yeni teknolojiler getiriyor ama DLLS 3 ile insanları kandırıyor. Videoda ne bir grafik ayarı nede DLSS 3 ün kalite-performans seçenekleri yer almadığı sürecede kandırmaya devam edecek. Videodan aldığım birkaç görsel, hareket halinde oluşan görüntü bozukluğuna bakın, frame artıracağım diye ne hale getiriyor.Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 


    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU


    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

    DLSS 3 ün en büyük sorunu işte bu, daha fazla fpse karşılık daha fazla gecikme ve görüntü bozulması, düzelmesi için çok yolu var.Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Hocam bence en kötü yanı dlss 3 ün sadece 4000 serisi kartlara gelmesi. 3000 serisini de dahil edebilirdi. Aç gözlü bir firma. AMD teknolojilerini tüm kartlara getirirken Nvidia'nın en güçlü benim ne istersem yaparım havaları umarım ters teper.

  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

    DLSS 3 ün yeni seriye özgü olması tamamen pazarlama ile ilgili diğer türlü teknik olarak mevcut seride çalışmaması için bir neden yok. Gerçi DLSS 3 ten ek performans kazanımı dışında diğer özelliklerden tüm RTX sahipleri yararlanacak ama burada bahsettiğim DLSS 3 ün çalışma prensibi ve Nvidia' nın şeffaf olmayan videoları, herhangi bir grafik ayarı ve kalite seçeneği belli olmayan bir video ile şu kadar fps artırdım demek ne derece doğru bilemedim. Her neyse tarafsız sitelerin testlerine bakacağım bu videolar hiç bir şey ifade etmiyor. 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Performans kazanimi olmadan ne anlami var ki zaten hocam ?

  • fero01 kullanıcısına yanıt

    DLSS 3 temelde 3 ana faktörden oluşuyor. Bunlar DLSS Süper Resolution, Nvidia Reflex ve Nvidia Frame Generator. DLSS 2 de hali hazırda Süper Res ve Reflex zaten var ek olarak 40 serisiyle birlikte yapay frameleri oluşturan frame generator özelliği getirildi yani DLSS ile gelen performans artışı tüm RTX kartlar için aynen devam ediyor sadece ek olarak 40 serisine yeni bir özellik geliyor. Bunun artısından ziyade eksisi daha önemli çünkü yapay frameler beraberinde daha fazla gecikmeye neden oluyor yani ekranda gördüğünüz 100 fps 10 ms yerine 45 ms ile size geliyorsa aslında gördüğünüz 100 fps olmuyor. Bunuda refleks ile optimize edecekler ama ne kadar sürede optimum düzeye gelir onuda zaman gösterecek. DLSS 3 ten tüm RTX kartlar yararlanacak ama frame genaration sadece 40 serisine özgü olacak.Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Valla ben 4000 serisine çok heyecanlı değilim şuan merakı ettiğim ryzen 7000 serisi işlemciler
  • arkadaşlar format atmıştım pc ye save ı yedeklemeyi unutmuşum.yan görevler dahil tüm görevlerler oyub yüzde 75 teydi.yüzde 50 ye de razıyım yan görevler dahil save dosyası arıyorum bulamıyorum.bana yardımcı olursanız çok sevineceğim

  • ulaaaa kullanıcısına yanıt
    Başkasının savei olmaz diye biliyorum
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Hayır oluyor.yan görevler hariç buluyorum ama zaten yeni bitirdiğim o kadar yan görevi yapmak sıkıyor.kendi save dosyanızı da alabilirim.belgelerimde çok az yer kaplıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 4 Ekim 2022; 11:40:24 >
  • ulaaaa kullanıcısına yanıt
    Bnm %90 üstü
  • Oyunu %100 olarak yeni bitirdim. Aşağı yukarı tüm gerekli gereksiz Spider Man oyunlarını oynamış biri olarak (Miles Morales) hariç en iyi Spider Man oyunu olduğunu söylebilirim fakat geliştirmeye açık çok yeri var.


    Öncelikle oyunu ilk tebrik etmem gereken çoğunlukla ağa atarak yukarlarda gezdiğimiz bir oyun olmasına rağmen şehir oldukça dolu. Bu aralar ikinci kez Cyberpunk oynuyorum hele onla karşılaştırınca o tarz bir oyundan bile daha kalabalık bir şehir tasarlamışlar. Daha önce yaptığım yorumda da söylemiştim her Spider Man oyununda bir süre sonra kontrol etmek kafa ağrıtır. Özellikle kapalı alanlara girdiğiniz zaman hep yok oraya yapışır, tam istediğiniz yere gidemezsiniz gibi şeyler olurdu. Bu oyun gerçekten onu çözmeyi başarmış.


    Bir diğer beğendiğim yani oyunun konusunun dandik olması. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 


    Bunu şöyle açıklayayım çoğumuz Spider Man'in o endüstriyel müziği olan çizgi filmini izlemişizdir. Herkes belli başlı kötü karakterlerini biliyor, fakat filmlerde olduğu gibi bazen bunu senaryoyu yazanlar da bilmesine rağmen çok uzatıyor. Bu oyunda da kötü olması gereken karakterler bir süre sonra kötü oluyor ve bunu aslında düşünürsek kötü olması için o karakterin pek fazla amacı yok, çok hızlı bir şekilde kötüye dönüşüyor. Fakat gayet yeterli bu tarz bir oyun için işte biliyoruz zaten o karakter kötü olacak uzatmanın bir anlamı arkaya vurucu bir müzik koymaya pek gerek yok. Oyunda aynı şekilde bu süreci çok hızlı bir şekilde geçiyor. Yani aslında kötü bir senaryo işleyişi fakat herkesin bildiği bir karakterin düşmanı için gayet yeterli.


    Oyun genel olarak çok iyi bir oyun zaten ilk 10 saat oynadıktan sonra oyunu baya öven yorum yapmıştım bu yorumda biraz beğenmediğim kısımları üzerinde durucam.


    Oyunun dövüş sistemi gayet iyi fakat geliştirilecek çok yanı var. Öncelikle Arkham serisinde olduğu gibi bir sürü gadget var fakat bunları Arkham serisinin aksine hızlı kısayol tuşları yetersiz. Combo yaparken kısayol tuşları ile kesilmeden bir geçiş yapamıyoruz. Aynı zamanda karakterin bu kadar yeteneği varken dövüşler çok zorlu geçmiyor. Ya daha farklı tarz düşmanlara ihtiyaç var ya da daha kalabalık çatışmalara. Bir de kıyafetlerin bir sürü özel yeteneği var fakat bunları gerçekten çoğu zaman unuttum bile. Tabi kullanırsanız avantaj sağlıyor ama oyunun her yerini tamamladıktan sonra iş olsun diye konulmuş gibi duruyor.


    Eski Spider Man oyunlarını oynayan bilir hep her boss'u farklı bir şekilde yenerdik. Genelde her düşman bizden güçlü olurdu ve saçma da olsa basit bir bulmaca ile zayıf yönlerini ortaya çıkarıp yenerdik. Bu oyunda da benzer boss dövüşleri var fakat çoğu boss'u sadece ağa atıp etkisiz hale getirip normal yumruk atarak yeniyoruz. Bazı çok sevdiğim ama ünlü olmayan Spider Man'ın düşmanlarını baya sadece tekme tokat atarak yeniyoruz. Kötülerden bahsetmişken daha önce dediği gibi her düşman normal insan fakat suit giymiş diye sunuyor oyun. Bana da o kıyafı verseler ben de öyle güçlü olurum diyorsunuz. Her şeyi suit üstüne odaklamışlar mutasyon yerine.


    Bunlar dışında DLC'ler de pek memnun etmedi ama sonuçta oyuna dahil ekstra para vermiyoruz. Fakat Miles Morales de PC'ye geldiği zaman direk almayı düşünüyorum. Zamanında Ratchet & Clank ve özellikle Resistance 3 ile sevdiğim bir firma olan Insomniac Games'ın bu derece göz önünde olması da mutlu ediyor.





  • Marvel's Spider-Man Remastered PC sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı.



    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUsteamcommunity.com
    Steam :: Marvel’s Spider-Man Remastered :: Marvel's Spider-Man Remastered v1.1006.0.0 Patch Notes
    https://steamcommunity.com/games/1817070/announcements/detail/3299474214664311943

    Yeni güncelleme ile ;


    -İntel XeSS eklendi.


    -AMD FSR 2.1.1 ssürümüne güncellendi.


    -Ray Tracing açıkken bir süre sonra oluşan performans sorunları düzeltildi.


    -Ekran kartı bellek kullanımı iyileştirilerek oyunun kullanımına ayrılacak daha fazla V-Ram sağlandı.


    -PS Network hesabına ekleme seçeneği eklendi.( Hesap ekleme yada oluşturma ile oyun içi özel bir suit ve iki yetenek puanı hediye ediliyor.)


    -Gerçek zamanlı yansımalarda oluşan düşük çözünürlük sorunları düzeltildi.


    -DLSS yada DLAA açıkken yansımalarda oluşan titreme sorunları düzeltildi.


    Güncelleme 1.6 GB boyutunda, Steam yada hangi yerden oynuyorsanız indirebilirsiniz.Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Ekim 2022; 18:5:56 >




  • Yeni güncelleme oyunun çıkışından bu yana var olan yansımalardaki kumlu görüntüyü sonunda düzeltmiş. Oyun çıktığında bu sorunu belirtmiştim özellikle hareket halindeyken daha çok belli oluyordu ve bu güncellemeyle yansıma çözünürlüğünü artırarak çok daha iyi hale getirmişler. Artan yansıma detayları haliyle oyunun ihtiyaç duyduğu ekran kartı bellek kullanımında artırmış. Öncesinde 4K En Yüksek ayarlarda 10.5 GB ekran kartı belleği kullanan oyun güncelleme notlarında belirtildiği gibi boşta kalan belleğide kullanmaya başladı ve 11 GB ı aşan kullanım değerlerine ulaşıyor. Oyunu 4K Ray Tracing en yüksekteyken oynamak için en az 12 GB lık bir ekran kartına ihtiyaç bulunuyor.Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154133943




    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUNVIDIA GeForcetwitter
    “Experience amazing performance & incredible visuals in Marvel's Spider-Man Remastered on PC with the AI-enhanced power of NVIDIA DLSS 3. #SpiderManPC”
    https://twitter.com/NVIDIAGeForce/status/1572618031699984391?s=20&t=OvEx2n1L5yhRH23-MEqGcw

    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 





  • Spiderman gibi bir süper kahraman oyunu olarak oynanış, dövüş sistemi, grafik ve özellikle hareket animasyonları olarak 10 üzerinden 10'u hak eden tek oyun bence. Şu anda yarısında sayılırım, Miles Morales PC'ye çıkana kadar biter herhalde. Bence oynanış olarak Last of Us ve God of War serisinden bile daha güzel oyun. Hikaye olarak da Marvel's süper kahramanlarından bir başkası yer alsa, oyun olarak bu kadar başarılı olamazdı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Ekim 2022; 11:12:34 >
  • Selamlar , oyunu yeni yükledim.Dlss ayarını açamıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim.Birde kıyafet modu yapmayı bilen arkadaşlar nasıl yaptıklarını açıklayabilirlerse sevinirim.İyi forumlar.
    Düzeltme: kıyafet modunu yapabildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quA07 -- 16 Ekim 2022; 21:38:56 >
  • Oyun iyi güzel fakat %30dan sonra tekrara düşmeye başladığını hissettim. Gereksiz sayıda yan görev var
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.