Şimdi Ara

Masaüstü ses sistemi olarak q accustics 3020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tekrar merhaba, su anki kullandığım creative gigaworks t3'un muhtemelen 2+1 olmasindan kaynaklı müziklerde basslarin fazla olmasından dolayı sterio bir sisteme geçme planım var, müzikleri bilgisayardan flac formatında dinliyorum, daha önce b&w 685 s2 düşündüm ama yakın mesafeden dinlemeye cok uygun olmayacağını düşündüğüm icin şimdilik bu seçenegi eledim, q accustics 3020 boyut olarak masaüstü kullanılabilecek gibi duruyor, incelemelerde beğenilmiş baya, bir tek bu boyutta bir Hoparlor acaba bas eksikliği hissettirir mi diye düşünüyorum, creative'den geçme sebebim basslarin fazlalığı zaten ben bas seven bir insan değilim dengeli naturel ses seviyorum ancak zayıf olması da hoş olmaz, q accustics'i dinleyen test eden yada hakkinda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi, görüş, öneri rica ediyorum şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • metalmilita kullanıcısına yanıt
    Madem B&W 685 S2 düşündünüz, asıl alternatifin B&W 686 S2 olması gerekmez mi?
  • Merhabalar. Epey önce dinlemiş olmama rağmen aklımda kalanları paylaşayım. 10-12 m2 geçmeyen bir alanda kullanılacaksa çok bir eksiklik hissedeceğinizi düşünmüyorum. Ama bu kısım göreceli tabi. Ben dinlediğimde alan yaklaşık bu civarlarda idi ve ben yeterli bulmuştum. Fiyat performans açısından güzel bir üründür 3020. Çoğu yerden de incelemeleri bu yöndedir. İstanbulda iseniz timpani de test edin. 3020 nin bulunduğu alan yaklaşık 10 m2 lerde. Ben şahsi olarak beğenirim qacoustics markasının sesini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bilgisayarda q acoustics 2010i kullanıyorum 2 seneye yakın . İnanılmaz memnunum. Hala beni her dinleyişimde mest ediyor. Bu fiyata bu boyutta çıkan ses

    Alt frekanslardan çok hoşlanmadığızı belirtmişsiniz ,3020 dengeli ve istediğiniz sesi verecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senol1979 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız icin benim dinleyeceğim oda da aynı boyutlarda sayilir İstanbul'a gidince timpaniye uğrayıp dinlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duncan21 D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar amplifikator olarak ne kullanıyorsunuz, bir de hoparlörün sizi tatmin etmediği yada zayıf kaldığı bir muzik turu var mı sizce? Teşekkür ederim cevabınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba smsl 2020 modelini kullanıyorum.

    Müzik türü olarak rock müzik çok tatmin etmiyor . Bunun dışında çok memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.