Şimdi Ara

Matebook 14 AMD Ryzen 5 4600h 16-512 Windows 10 Home 14' QHD / 7011 ₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
5.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rain_man kullanıcısına yanıt

    Baka kampanyası nedir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekareme

    Baka kampanyası nedir?

    Banka kampanyası olacaktı. Vakıf world de 1500 tl üzeri elektronik alışverişine 40 tl puan var. Onu kast ettim.

  • Burada bu cihazı bilinçsizce öneren kişilere itibar etmeyiniz. Daha önce cihazı alıp 1-2 ay kullanan dikkatli kullanıcıları dinlemenizi tavsiye ederim.

    Bu cihazın problemleri saymakla bitmiyor. Ekran ve kasa arasında uyumsuzluk var mesela. Neredeyse bu modeldeki tüm ürünlerinde vardı aynı sorun. Sonuç ise kapağı kapattığınızda ekranın bir köşesi kasaya temas ederken diğer köşe aralık kalıyor. Temas eden tarafta, ekran ve kasada deformasyonlar başlıyor kısa süre sonra. Film izlerken durduk yere pc kilitlenir hard reset atmak zorunda kalırsınız. Touchpad kullanırken her bastığınızda çatır çutur sesler çıkarır. Işık sızması hepsinde az veya çok mevcut. Ekran renk oranı berbat çnkü yeşil yoğunluklu bir görüntü veriyor. Mesela bu durumu karşılaştırma yapmadıkları için farkedemeyen ve ekran süper diyen insanlar var. Adobe uygulamasında pdf sayfaları arasında gezerken kasma donma ne ararsan var. Youtube'dan video izlerken bile cihaz ısınıyor. Pil performansı ise macbook m1 air ile kıyaslayınca 2 kat fark var arada. Ben şahsen 6-7 saatten fazla ekran süresi alamadm huawei matebook'da.

    Zaten bu fiyata başka pc yok deyip satın alan arkadaşlar 1-2 değil 10 defa düşünsünler. 7k ile 9k arasında fiyat farkı var diyerek macbook yerine matebook 14 alınmaması ve 7k para verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

    Markanın diğer modellerini incelemedim ondan dolayı yorum yapamam ancak bu modelde sıkıntı çok fazla.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt

    1 haftadır izlemediğim şey kalmadı fan calısmıyor. nereye ısınıyor cihaz. bu kadar haterlık az görülür be.

    1 kere bile kasmadı kitlenmedi. sizin windowsta sorun varmış. pdf acınca kitleniyormuş lol. 10 yıllık bilgisayarlar pdfde kitlenmiyor. laf söylemek için laf söylemeseniz keşke




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 4 Haziran 2021; 15:48:59 >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan bu cihazı, Youtube üzerinde Apple katili diye tanıtan videoları izleyerek satın almışsınız siz de bizim gibi. Bilip bilmeden konuşmayın. Hater falan ne alaka ben deneyimimi yazıyorum. Cihazda sorun vardır belki dedik değişim yapıldı yine aynı terane. Cihazın ana konusunda sorunları yazan yazana bi siz mi mükemmeli buldunuz. Bence bakmamışsındır bile. Sana tavsiyem bilgisayarın kapağını kapatıp sağ ve sol ön köşelerine bakarak Huawei sevdanı sorgulamaya başlayabilirsin. Biz de büyük umutlarla almıştık bu cihazı ancak söylendiği gibi değil malesef. Eminim zamanla siz de bu durumu kabullenirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Cihazın ana konusunda paylaştım daha önce ama burada da paylaşym. İnceleme bile yapmadan o güzel şu güzel demek yerine önce inceleyin. Buyrun ekranı müthiş efsane süper dediğin pc. Konser sahnesi ve yeşil ekran. Daha net nasıl gösterym. Isınıyor diyorum 2 ayrı cihazda da ısınıyordu. Adobe'da kasıyor diyorum inatla yok diyorsn. Pdf dosyaları adobe uygulamasında i7 işlemcili pcde de kasabiliyor ama bunda daha beter sayfalar arasında gezerken. Aç bakalm 2 ayrı adobe pdf ne dediğimu anlarsın. Gerçi kasmamak donmamak ne demek hiç görmemişsen sana normal geliyor olabilir.

    Matebook 14 AMD Ryzen 5 4600h 16-512 Windows 10 Home 14" QHD / 7011 ₺

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt

    haterllığı azaltıp duzgun yorumlar yapabilirsen ciddiye alabillirim belki. apple katili neymiş lol


    yok pdf de kasıyo yok yutube ısınıyor gibi yalan yanlıs yorumlarları ciddiye alamam. zira senin teknolojiden anlamanı da sorguluyorum. yeşile cekiyor dediğin ekranı büyük ihtimal gece modunda bileunutmuş olabilirsin lol. zira bu konulardan pek anladığını sanmıyorum

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    İnan bana seni umursadığım bile yok :) Youtube'da ürün veya para karşılığı bu ürünün reklamını yapanlar bir yana bilinçsiz insanların burada cihazı methetmesi ve 9k ile 7k arasındaki uçurum! farkı verdirmeyip kronik hastalıklı cihazlara yönlendirmesi çok 'lol' gerçekten. Matebook 14 alıp sonrasında iade ederek macbook alan insan sayısını bilsen hayattan soğursun. Ben şahsen macbook alıp da sonradan bu kronik cihaza geçen duymadım. Eminim sen de yapmazsn da boşver sen keyfine bak lol.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • macbook almak istesek. macbook alırdık. macbook konusan yok burda. gerçi sana macbook bile yutubda ısınıyordur. teknoloji uzmanı! lol

  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    Hocam ips panellerde bu biraz sans isi acikcasi. Sizinkinde gercekten cok fazla sizma varmis.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Evet dediginiz gibi şans işi. Bu ilk aldığım cihazdı mesela. 1 ay sonra değiştirdiler ve ikincisi buna göre daha az sızma yapıyordu ama diğer sorunlar devam ediyordu. Teknik serviste bana bu cihazın ofis kullanımına yönelik olduğu söylendi. Aydınlık ortamda yansımayı azaltmak için daha fazla panel aydınlatması yapılmak istenmiş. Benim gibi akşamları film, dizi, video izlemek isteyenler için pek uygun değil. Bunun haricinde de sorunları vardı elbette. Aklında soru işareti olan varsa ana konuda kullanıcı deneyimlerini bulabilirler.

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/146517480

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam bilgiler icin ben de bu cihazi almak istiyordum fakat denk getiremedim bir turlu. Kasa tasarimi ve kalitesi macbookla baya yakin, kagit uzerinde gercekten cok iyi bir cihaz. Almak isteyen arkadaslara guzel bir bilgilendirme olur..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, tavsiyem macbook m1air olur sizlere. Günlük kullanımda sizi üzmeyecek ve çok rahat edeceğiniz bir seçim olur. En basiti kamera kullanımında zoom kullanırken sıkıntı yaşıyordum huawei'de. Kamera açısı baya sıkıntılıydı. Ayrıca m1air şarj süresi olsun hoparlörün konumu olsun çok daha ergonomik. Dizinize aldığınızda hoparlörler kapanıyor huawei'de mesela. İki cihazda da oyun oynarken ısınma yaşanıyor ancak günlük kullanımlarda huawei bariz klavye kısmı ısınıyordu. Parmak izi 2 ayrı cihazda denememe rağmen huawei 2-3 defa parmak okutma istiyordu bazen. Macbook'da 2.defa hiç istemedi bugüne kadar. Tercih sizin elbette. Bu arada en önemli kısım fiyat bence. 2k fiyat farkı var evet ama ben huawei cihazı 8600 TL ilk satış fiyatı üzerinden 11.11 kuponuyla almıştm ve 7800e gelmişti hediyeleriyle birlikte. 2 ay sonra 7600e elden çıkardm. Şuan fiyatı 7000lere düşmüş. İleride satasanız eğer değerini kaybedecek bir ürün malesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    Evet Macbook ile bu cihaz arasinda kalanlar bunu dusunsunler. Apple cihazlari cok deger kaybetmiyor, kolay satilabiliyor. Ben de yeni M1 dusundum ama Windows’u daha hizli kullaniyorum kullanmayi da daha cok seviyorum, macOS bana cok hitap etmedi. İkisi de farkli kulvardalar. Ona gore dusunsun alcaklar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arada 2000 TL fark var diyenleri anlamak güç. Bir kere macbook 13". 1" calisirken cok fark ettiriyor. 14" cok ideal bir is bilgisayari icin. Ayrica mac 8 gb ram 256 ssd. Bu pc 16 gb ram 512 ssd.

    Bence kesinlikle bu cihaz alinir. 1 aydir kullaniyorun ben de hic bi eksigini gormedim. Cok stabil ve hizli calisiyor. Ekrani harika.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500 işlemcili 8gb ram 512 ssd li modelini 1 senedir kullanıyorum. Bahsedilen şikayetlerin hiçbiri bende yok. Şans faktörü de önemli bu işlerde.


    Cihazdan fazlası ile memnunum.

  • Sefa kullanıcısına yanıt

    yok ya biz yalan söyluyoruz pdf açarken kasıyor. hard reset atıyoruz. yutubta ısınıyor :D :D :D

  • Terrible T kullanıcısına yanıt
    Diğer modellerinde problem olup olmadığını bilmiyorum dediğim gibi hocam ancak bu model kronik sorunlu. Umarım alan kimsede sorun çıkmaz elbette ancak bu durumla karşılaşan ben değilim sadece. İkinci el platformlarda en çok satılan model 14" ekranlı matebook 14. Açıp bakabilir herkes malum sitelere.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    Macbook kullandınız mı peki? Karşılaştırma yapmak adına siz de deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz eğer kullandıysanız. Ben her iki cihazı da detaylı olarak kullandım ve ona dayanarak yorum yaptm. Sizin sorun olarak görmediğiniz şeyler var belli ki. Touchpad çatır çatır ses çıkartırken 'Ne olmuş yani illa basmak zorunda değiliz dokunarak işlem yaparız cihaz harika' diye savunanlar da var piyasada. Işık sızmasına 'Olsun ben zaten hep gündüzleri kullanıyorum sorun yok' diyenler. Işık sızması yoksa buyrun benim yaptığım gibi karanlıkta aynı şekilde resim olarak atabilirsiniz. Net bir şekilde söyleyebilirim ki ekranınız yeşil görünecektir. Veya adobe harika diyen lol arkadaş 2 pdf dosyası açıp sayfa hareketlerini gösteren bir video yapabilir. Bu cihaza render yapar diyenler bile var yahu. 3d tasarımcılar hele uzak durmaları gereken bir cihaz bu. Oyun bilgisayarı da değil. Peki ne işe yarar bu meret??

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Piyasanın en güçlü işlemcilerinden birine sahip bilgisayarın pdf açınca bile takılması bana çok garip ve inanılmaz geldi. Nasıl böyle bir şey olabilir yani? İnanmak istiyorum ama böyle bir şeye inanmak güç. Sebep ne?

    Ben aynı işlemci ile aynı anda MacOS sanal makine + içinde videolar da olan onlarca Chrome sekmesi + Android Studio + Microsoft SQL Server + bir sürü pdf/word/excel dosyaları açıyorum ve hiçbir yavaşlama olmuyor. Yani 32gb ram dolduracak kadar ve pdf açmanın en az 100 katı kadar işlem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 5 Haziran 2021; 3:48:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.