Şimdi Ara

Matematik özürlüsü kardeşinize tavsiyede bulunun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar dostlarım, hiç boş yapmadan direkt konuya girecem. Öncelikle 24 yaşındayım, meslek lisesi mezunu mekatronik önlisans terkim, şu anda bilgisayar programcılığı okuyorum. Hali hazırda Python ve Java dillerinde uzmanlaşmaya çalışıyorum konumuzla yakından olmasada dolaylı yoldan alakalı çünkü matematiğim leş gibi. Yani bana 2 basamaklı iki sayıyı topla deseniz 5-6 saniye aklımdan hesaplamaya çalışırım. Çocukluğumda (ilk okul) özel ders aldım ama bi türlü kafama girmedi bir de çocukluk aklıyla umursamazdım. Lisede zaten rezalet ötesi, anlatmsam gülersiniz. Yalan yok sayılardanda korkuyorum biraz fobim var. Şimdi asıl problem şu yazılım dillerinde ve bölümümde gerçekten başarılıyım fakat bi yere kadar. Çünkü sayısal bilgi olmadan çok keskin noktalarda takılıp kalabiliyorsunuz. Daha kötüsü DGS sınavında Yazılım Mühendisliğine geçme hedefim çöp olur. Daha kötüsü özel üniversiteye girsem bile matematiksizlikten nanayı yerim.


    Evet lafı fazla uzatmadan. 2020 yılındayız, şöyle matematiği iyi olan kardeşlerimden tavsiye almak istiyorum, gerekirse dört işlemden başlarım, utanılacak bir şey yok bunda. Çünkü geleceğim söz konusu, teşekkürler.








  • Gecenin köründe yazarsam gözükmez tabi, bump!

  • buradaki matematik videolarını izleyerek başlayabilirsin bence :)


    https://www.youtube.com/playlist?list=PLrV9BWrfffjvj4EtX6YpqmPdE_tZ3t1ZC

  • Değerli arkadaşlarım merhaba; matematik öğretmeniyim. kanalım 5 yıllık . mesai saatlerinden dolayı çok video yükleyememiştim. Şimdilerde video sayısını artırmaya çalışıyorum. Bu videolar ders esnasında kayıt altına alınmıştır. Youtube için değildir . Doğal olması daha iyi olur diye düşündüm. O yüzden giriş seremonisi yok kusura bakmayın. Direkt derse başlıyorum. İstek üzerine soru ya da konu videoları atabilirim. Destek olursanız memnun olurum.











  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.