Şimdi Ara

Mazda LANTİS nasıl bir arabadır??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
5
Favori
304.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende pederi kafalaya bilirsem aldırmayı düşünüyorum lpg taktırdıktan sonra yakıt da sorun olmaz heralde zaten pederin arabaya taktırdığım sistemi de lantise taktırdım mı iş tamamdır başka bi ek masrafa gerek yok
  • 2 ay önce aldım lantisi. herhangi bir sorunum yok. lpg si var yakıtta gayet iyi 70ytl lpg ile 530km de gittim 290da tamamen gaza basışınızla alakalı birşey. çok seri hızın önemi yok bastınmı 200e dogru çıkıyor hızlanma konusunda rakip yok gibi birşey ama 200de de kalıyor. ekleyebilecegim başka bir ek özellik ise virajlarda kral bir araç. gaz kesmeden girebilirsiniz virajlara. savurma olayı yok.. e tabi 200le de girmezsiniz heralde viraja birde kalorifer sistemi çok iyi aracın içi fırın gibi oluyor sıcaktan yüzümü yakmak istesem yakarım yani ve aynı şekilde kliması ile kaşlarım buz tutabilir abartım yok kesinlikle :)
    kötü yanı ise parçaları ve modifiye aksesuar falan zor bulunuyor ama diger araçlara göre. ama imkansız degil. aksarayda tüm yedek parçaları mevcut ve ucuz. örnek olarak radyatör 120ytl arka stop 55ytl.... fiyatlar normal bence. ayrıyetten bi alman sitesine türkçe msj yazarak sordum şeffaf stop body kit gönderiyorlar arkadaslar türkçe cevap vererek.http://www.2fast-tuning.de/shop.aspx?category=167&product=1681#ancSelected

    ee bundan iyisi şamda kayısı son sözüm 10liraya 40 liralık bir arabaya binersiniz...gözlerde daima üzerinizde olur.




  • ya bu camların çerçevesi yok ya bi zararı yok mu bunun (içeri yağmur alır, çabuk kırılır v.s.....)
  • bende almak istiyorum 10 000 ile 11000 tl arasinda motorundan anlamiyorum hiç.motor kötü durumda olsa her tarafini yenileyecek olsak.bujiler filan buna benzer motor elemanlarini ne kadara maal olur.cok tutar mi
  • Selam Mavi Gri Larcivert Renklere sahip İstanbul içi temiz bir lantis alabilirim. Yarı Peşin gerisi Vadeli Düşünüyorum satmak isteyen varsa yazabilir. Telefonlaşırız.
  • neyle neyi satın almaya kalkıyorsun ki.? araç 8000 TL. yani bir şahin-broadway parası.



    quote:

    Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

    Modası çoktan geçmiş eski tekolojinin kullanıldığı bir araç bana göre
  • Selam arkadaşlar mazda lantisi olupta satmak isteyen varrmı
  • Bende kasım-aralık gibi bi araba almayı düşünüyorum.. gerçekten temiz...az km yapmış..sıralı sistem lpgli..klimalı bir lantis düşünebilirim..
  • fiat mareanın modifiye edilmiş hali gibi.
  • Evet Kalorifer ve Klima anında görev başında.Yol tutuşu mazda'nın en güvendiği şeydir.Bende 2001 Mazda 323 var.Çok memnunum parça sıkıntısı ve servis pahalılığı sorunum olmadı.Hep yetkili servise götürüyorum Opel'in yarı fiyatına hizmet veriyorlar.

    Motor olarak en uzun ömürlü araçlardandır ayrıca



    quote:

    Orijinalden alıntı: canozcan

    2 ay önce aldım lantisi. herhangi bir sorunum yok. lpg si var yakıtta gayet iyi 70ytl lpg ile 530km de gittim 290da tamamen gaza basışınızla alakalı birşey. çok seri hızın önemi yok bastınmı 200e dogru çıkıyor hızlanma konusunda rakip yok gibi birşey ama 200de de kalıyor. ekleyebilecegim başka bir ek özellik ise virajlarda kral bir araç. gaz kesmeden girebilirsiniz virajlara. savurma olayı yok.. e tabi 200le de girmezsiniz heralde viraja birde kalorifer sistemi çok iyi aracın içi fırın gibi oluyor sıcaktan yüzümü yakmak istesem yakarım yani ve aynı şekilde kliması ile kaşlarım buz tutabilir abartım yok kesinlikle :)
    kötü yanı ise parçaları ve modifiye aksesuar falan zor bulunuyor ama diger araçlara göre. ama imkansız degil. aksarayda tüm yedek parçaları mevcut ve ucuz. örnek olarak radyatör 120ytl arka stop 55ytl.... fiyatlar normal bence. ayrıyetten bi alman sitesine türkçe msj yazarak sordum şeffaf stop body kit gönderiyorlar arkadaslar türkçe cevap vererek.http://www.2fast-tuning.de/shop.aspx?category=167&product=1681#ancSelected

    ee bundan iyisi şamda kayısı son sözüm 10liraya 40 liralık bir arabaya binersiniz...gözlerde daima üzerinizde olur.




  • Tasarımıyla bugün benim diyen arabaları ezer. İlk sayfalarda gri lantisin önündeki yeni kasa astra ya bakın bir de lantis e..
  • 1 eski kasası, 323f i kullanmıştım yıllaaaar önce 1 yıl boyunca.. o bile zamanına göre çok başarılı idi, o zamanlar lantisler içimde ukte idi....
  • Tüm Lantiscileri ve Lantis sahiplerini bekliyorum.http://forum.donanimhaber.com/m_35068524/mpage_1/key_/tm.htm
  • 1998 MODEL OTM LANTİSİMİ SATTIM HER ZAMAN ABS YE İHTİYAÇ DUYDUM ABS Lİ SR LU KLİMALI BİR LANTİS ARAMAKDAYIM.MX 5 GİBİ KLASİK OLUR BU ARABA.MAZDANIN BU KASAYI GELİŞTİRMEMESİNİ BİR TÜRLÜ ANLIYAMIYORUM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__

    Merhaba herkese, uzun süre geçmiş başlığın üzerinden, fakat ben daha yeni fark ettim, kusura bakmazsınız umarım..

    98' Lantis 1.8 sahibiyim.. Araç 3 senedir falan bizde.. Abimin aracı fakat şuan burada olmadığı için ben kullanıyorum.. Araç hakkında söylenebilecek çoğu şeyi arkadaşlar söylemişler zaten.. Bizim araçta ufak tefek modifiyeler var, görüntü nasıl olmuş siz de bakarsınız resimlerden..

    Orjinali çok başarılı gözükmese de ufak tefek işlemler ile birçok araçtan daha güzel ve zevkli bir hale gelebiliyor.. Performansı gayet başarılı, benzin sarfiyatı da gaza basışınızla orantılı olarak epey bir değişiklik gösteriyor.. Ben 40 YTL lik 97 oktan benzin ile ortalama 150 km gidiyorum şehir içi..

    Benim için her türlü alışverişte fiyat/performans kriteridir önemli olan.. Lantis aldığımız için çok memnundum 3 sene önce, şimdi de fazlasıyla memnunum.. Büyük küçük birçok insanın "Bu arabanın markası ne acaba? Güzelmiş.." demesi veya gözlerini aracın üzerinden alamaması her insanı mutlu edeceği gibi beni de mutlu ediyor.. Birçok kız arkadaşım arabanın yanında bile olsalar tek kapı zannediyorlar, ta ki ben inip arka kapıyı açana kadar :)

    Araç düz vites olup Klima, ABS, Sürücü ve Yolcu hava yastıkları, Uzaktan kumandalı merkezi kilit (kumanda sonradan takıldı), 4 cam otomatik, arka cam sileceği ve suyu, elektrikli aynalar, elektrikli anten gibi zamanından beklenmeyecek özellikler sunuyor.. Camların üzerinde direk olmaması da işi bilen arkadaşlarım tarafından çok beğenilen bir özellik.. Tıpkı Subaru Impreza WRX, STI ve Misubishi EVO'larda olduğu gibi :) ..

    2 seneden fazla bir süre önce yapılan işlemlerle birlikte işte 34 AAY 87;

     Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???


     Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???


     Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???


     Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???



    Özel dizayn ön tampon
    Yan marşpiyeller
    Cam filmi
    Ön arma iptali
    Arka stoplar arası boyama
    16" Stilauto gölgeli kromaj jantlar
    205\45\16 Toyo Proxes T1S lastikler
    App, kenarsız plakalar

    Özel yapım komple egzos (İskender Usta, Maslak Sanayi, bilen bilir :) )
    Özel yapım Cold Air Intake filtre kiti (egzostan sonra kullanmayı bıraktım)

    Pioneer Deh-P 7500mp ana ünite
    Xetec 5g900 Amfi (1*560w rms + 4*130w rms)
    JBL GT4-10 Sub 2 adet (250w rms, 1000w max)
    MB Quart speakers


    İşte aracım budur.. Bence Lantis kesinlikle düşünülmesi gereken bir araç.. Dediğim gibi fiyat/performans açısından uygun birşeyler arıyorsanız Lantis'i gönül rahatlığı ile önerebilirim.. Ben daha sorun yaşamadım çok şükür, ne bir kere tekledi, ne başka birşey yaptı, canavar gibi çalışıyor.. Araç şuan 110bin km'de, en son 100bin komple bakımı da yapıldı.. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.. Herkese teşekkürler...



    İSKENDER USTA ADRES VE TEL VEREBİLİRMİSİNİZ ARABA HARİKA OLMUŞ 2007 CİVİC HB İ SATASIM GELDİ :-) LANTİSİMİ SATIP CİVİC ALMIŞTIM LANTİS BAMBAŞKA :-)




  • Konu çok fena hort.. nerden bulursunuz bu konuları anlamıyorum:)
  • var mı 8bine klimalı lantis varsa alalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigit+

    var mı 8bine klimalı lantis varsa alalım

    10000 e kadar klimalı otm sr abs li alırım :-)
  • İçimde her zaman bir ukde olarak kaldı lantis ve bu hiç dinmeyecek:(
  • hort hort :D :) lantis efsane hortlamaz zaten hep hort durumdadır :) google a lantis nasıldır yazınca ilk gelen sayfa burası ondan hort oluyor :P :) ama bende almayı düşünüyorum 2011 de :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.