Şimdi Ara

Megane 3 Bluetooth Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Megane3 ikinci el bir araç aldım. Bluetooth üzerinden bağlantı yaptım. 1,5-2 dakika da bir çat diye bir ses gelerek bağlantı kopuyor. üstelik aracın teybini bile kapatıyor. Telefonum Note2. S3 lerde de aynı problemin olduğunu öğrendim. Araca her bindiğinizde bağlanmak istiyorsan bağlantı gerçekleştikten sonra telefonu yeniden başlat yapıyorsun ozaman bağlantı kopmuyor. ama kullanışlı bir çözüm değil. yetkili servis bir çözüm üretemiyor. samsung ile görüştüm. onlar da bir çözüm sunmuyor. android 4,3 geldiğinde bir daha bakalım dediler. sony experia ile bağlandığımda böyle bir sorun olmuyor. bu sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar var mı merak ettim. Bu sitede birçok probleme çözüm bulmuştum. ama bu soruna çözüm dh de bulamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.



  • Aynı sorun benim aracımda da mevcut. Maalesef servis anlamında bir çözümü yok. Zayıf ihtimal belki de yazılım güncellemesi ile çözüm bulunabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir formda googleplay'den indirilen "bluetooth auto connect " programıyla problemi çözdüğünü yazmıştı. Bende denedim ama çözüm olmadı. bu program nasıl kullanılır onunda ayarlarını tam yapamadım sanırım. şuan tek çözüm bağlantıdan sonra telefonu yeniden başlatmak neyazıkki.
  • Megane 3 de samsung telefonlar ile bağlantı problemi yaşayan arkadaşlar, kitkat güncellemesi ile problem çözüldü. bilgilerinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.