Şimdi Ara

MEHMET USTAYA SOR (ANKARA) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
7
Favori
13.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karaca38

    usta cp için tşk total den alıyorum sabıt aldıggım yer.

    Rica ederim :)
  • Açtığım whatsapp grubuna katılmak isteyenler, özelden numarasını yollayabilir. Grubun amacı araç arızaları ve çözümleriyle ilgili. Anlık arabasıyla sorun yaşayan arkadaşlar, gruptan yazıp yardım destek alabilir bilginize. 0553 897 21 03 whatsapp grubuna katılım için buradan da ulaşabilirsiniz.
  • poyrazvw kullanıcısına yanıt
    İbiza 1.0 ecotsi 110 hp dsg den mi bahsediyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayfettin

    İbiza 1.0 ecotsi 110 hp dsg den mi bahsediyorsunuz?

    Evet
  • Güncel
  • 1.3 fiorinom var motor sesi aşırı derecede rahatsız ediyor..boğuk motor sesini duyuyorsunuz sanayiye götürüyorum motorun sesi kesiliyor çok garip..akşamları araba süremez oldum bu ses yüzünden..ne yapabilirim bu sorunu çözmem gerekiyor arabayı satacak duruma geldim 65 bindeyim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 26 Şubat 2018; 13:24:45 >
  • poyrazvw kullanıcısına yanıt
    ustam s.a.



    2009 era 1.6 sahibiyim. kasislerde,biraz bozuk yollarda surus konforunu kaciracak sekilde rahatsizlik veren onden gelen bosluk lok lok seklinde bir ses ve direksiyonda titreme yapacak sekilde etkili olan bir durum yasiyorum.amortisor die suphelenip amortisorcuye goturdum sizinti var dedi degismesi gerekir dedi servise goturdum usta bunun olmasi normal dedi ama arkadasimin erasinda bu sikintiyi yasamadim gayet rahat ve sessizdi.sorun nedir acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün aleyküm ustam 98 model Audi a3 aracım var sorun şu ki hafif ıslak yokuşlu yolda dur kalk yaparken sağ ön teker çok kolay bir şekilde patinaj yapiyor sol önde sıkıntı yok veya yokuşlu yolda tam gaz yaptigimdada aynısı oluyor cevap için şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm ustam

    Benim 2006 Model Audi a6 3.0 quatro Otomatik vites dizel aracim var.

    Son zamanlarda söyle bi sorun yasiyorum

    Araba sogukken düsük hizda gazdan ayagimi cekince hafif silkeleme ve rölatide oynama var

    Birde sogukken viteste vuruntu hissediyorum

    Simdiden tesekkür ederim

    En kisa zamanda cevabinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta kolay gelsin, gece konusunu da açtım burası sonradan aklıma geldi.



    Araç ile bi yere gittim gece vakti. Sıkıntı yoktu. Parkertim 1-2 saat işim vardı hallettim. Geri dönerken fren tutmuyordu. İlk beş santim algılıyor daha sonra en dibe kadar hava boşalır gibi iniyordu.Yani ilk tepkiyi algılıyor sonra tutmuyor.Sürekli pompa fren yaparak durabildim çoğu yerde? Sebebi ne olabilir. Durduk yere nasıl oluyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus2 lpgli aracta hizlanma azaltildi hatasi.Kalkista ve yokusta gaz yememe ve silkeleme yapiyor.Atesleme sistemini yeniledim duzelmedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 model 90 beygir 1.6 hdi comfort peugeot 307 arabam var.87000 km de. Uzun yolda seri süratlenmelerde herhangi bir sıkıntı yok. Fakat düşük süratle gitmek zorunda kaldığım ve yavaş ivmelendirdiğim zamanlarda özellikle 1 ve 2.viteslerde belli devirlerde (genelde 1800-2000 rpm bandında) devir saatinde bi salınım oluyo ve arabayı hafiften silkeliyo. Salınım başlayınca gaza yüklenince silkeleme işlemini kesiyo seri şekilde devirleniyo.anlatmaya çalıştığım sıkıntı 100-200 rpm lik bi aralıkta yapıyo bu aralığı geçince düzeliyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet usta sizin arabanız ne?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam Ankara'da Toyota servisi önerin var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konuydu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araba 2012 grand c max, elektrikli direksiyon. Dün sanayide debriyaj üst merkezi ve triger kayışını değişirttim. Yeniden akü takılıp çalıştırıldığında, direksiyon sertleşti ve sertleşme arızası verdi. Akü, stop halinde 13volt çalışır halde ise 14,9volt ölçüldü. Elektrikçi, sigortalarda sağlam dedi. Arıza bulunamadı. Lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
  • Adam 2 yıldır cevap yazmamış soru soruyorsunuz:)
  • s700 kullanıcısına yanıt
    Bir ümit işte
  • Selamın aleyküm hocam benden de bir soru gelsin ama kapsamlı acıklarsanız sevinirim Araç Clio4 1.5dci Turbo hortumu ve intercooler hortumunda yağ kacağı mevcut . Aracıda biz alıcaz nasip olursa şimdi usta diyor ki turbo hortumu oring ve intercooler temizlik yaparız degişmeyiz ama orjinal hortumu 1200 ₺ yansanayi hortum 300 ₺ ( intercooler + hortumlar + işcilik 400-450 ₺ TOTAL : 2000 ₺ buluyor) sizce degişmek mi temizlik ve oringle yapılması mı daha iyi yani kısacası kısa vadede tekrar kacaga dönermi nasıl bir yol izlenmeli ( turbo da yan sanayi hortum takılırsa tekrar kacırma veya patlatma olur diyorlar ) Her usta farklı birşey diyor darlanıyorum yazarak acıklarsanız sevinirim şimdiden allah razı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdilAdemSaril -- 26 Şubat 2020; 15:36:5 >
  • S.a usta benim renı megan scenık 1999 model arac suya yag karısıyor su tahingibi oluyor sanayıde 5 kezdir bakıyorlar ve motor blok catlagı varmıs 2 defa onu elden geçirdile kaapak contası 4 defa degıstı burclar degıstı hortumlar degıstı ama hala aynı neden dır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.