Şimdi Ara

Merakla beklenen Xiaomi 14 Ultra Türkiye fiyatı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 14 Ultra fiyatı ne kadar?
    Xiaomi, ekim ayında Xiaomi 14 Pro ve Xiaomi 14 modellerini tanıttıktan sonra şimdiye kadarki en güçlü Android telefonu Xiaomi 14 Ultra’yı geçtiğimiz ay resmen tanıtmıştı. Xiaomi 14 Pro ve Xiaomi 14 modelleri global lansmandan kısa bir süre sonra Türkiye’de ön siparişe açılmış ancak Ultra modelinin daha sonra geleceği belirtilmişti. Şimdi süre doldu ve Xiaomi 14 Ultra Türkiye fiyatı açıklandı.



    Xiaomi 14 Ultra Türkiye fiyatı ne kadar?



    Xiaomi 14 Ultra Türkiye fiyatı
    Xiaomi 14 Ultra Türkiye fiyatı 74.999 TL olarak açıklandı. Bu fiyat cihazın 16 GB RAM ve 512 GB depolama varyantı için geçerli durumda. Şimdilik diğer konfigürasyon seçenekleri mevcut değil. Bununla birlikte resmi sitede sadece siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.



    28 Mart itibariyle ön siparişe açılan Xiaomi 14 Ultra, 4 Nisan itibariyle sevkiyatlara başlayacak. Telefona ek olarak “Xiaomi 14 Ultra Photography Kit” aparatı da satışa sunuldu. Ancak fiyatı 99.999 TL olarak görülüyor ve bu fiyat temsili olabilir zira yurtdışı fiyatı 140 dolar. Resmi sitede ayrıca “Kit akıllı telefon içermez” uyarısı da yapılıyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A55 ve Galaxy A35 Türkiye fiyatı belli oldu



    Xiaomi 14 Ultra’nın özelliklerine hatırlamak gerekirse: Telefonda 6,73 inç QHD+ OLED, 3.000 nit, 120Hz ekran yer alıyor. Bu ekran Snapdragon 8 Gen 3 ve 16GB LPDDR5X RAM ile destekleniyor. 512GB depolama alanı sunan telefon, 50MP Sony LYT-900 ana sensör, 50MP Sony IMX858 ultra geniş açı, 50MP Sony IMX858 periskop ve 50MP Sony IMX858 telefoto kameralara sahip. 5.300mAh  / 90W hızlı şarj ve 80W kablosuz şarj özellikleriyle donatılan Xiaomi 14 Ultra, Android 14'ün üzerinde HyperOS ile çalışıyor.




    Kaynak:https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-14-ultra/?skupanel=1







  • Xiaomi'nin fiyat politikası konusun da oldukça agresif bir şekilde ilerliyor ve bu durum şirketin Apple ve Samsung gibi markalarla rekabet etmeye çalıştığı izlenimini veriyor. Ancak, bu fiyat politikasının sürdürülebilirliği konusunda endişeler bulunmaktadır. Zira, Xiaomi'nin cihazlarının ikinci el fiyatları hızla düşmekte ve bu durum şirketin cihazlarının değer kaybetmesine neden olmaktadır. Ayrıca, Xiaomi'nin cihazları için yazılım güncelleme desteği de sınırlı bir süreyle sağlanmaktadır ve bu durum cihazların kullanım ömrünü kısaltmaktadır. Sonuç olarak, Xiaomi'nin fiyat politikasının şirketin uzun vadeli başarısı için olumsuz sonuçlar doğurabileceği düşünülmekteyim
    Ikinci el piyasasını yaratan kimler? Bizleriz. Fiyatı öldüren kimler? Yine bizleriz. Bir düzen var almış başını gidiyor apple ikinci el piyasası yüksek diye. Abi canavar gibi android cihazların ikinci elini öldürüyoruz kendi ellerimizle sonra da androide bu kadar vereceğime gider üzerine su kadar daha koyar iphone alırım diyoruz. Canavar gibi androidler dururken sırf bu sebepten apple çöpü tercih ediliyor.
    Bi de öyle bi duruma gelmişiz ki geçen 15-20 kişilik arkadaş grubuyla yemeğe gittik, koskoca masada android kullanan 3 kişi vardık. Önüne gelen sanki belediye dağıtıyor gibi iphone kullanıyor, üzücü olansa sorsan kamerası kaç megapiksel onu bile bilmez ama "abi ayfon yaaaa kamerası yeter" Bilincimize öyle bir yerleşmiş ki "apple'sa iyidir, pahalıysa iyidir gerisine bakmaya bile gerek yok."
    Bu kafa bi bizde var. Konuyla alakasız geçen eve süpürge alcaz, eşim (erkek) dedi ki dyson alalım. (kendisi iphone 14 pro max kullanıyor, bunlar hep yukarıda bahsettiğim kafa) Yahu sırf herkes onu övüyor pahalı ve statü göstergesiymi? gibi niye daha uygun fiyata daha kaliteli ve kullanışlısı varken bunu alayım, sen araştırdın mı dyson'ın ne özelliği var ne vaat ediyor niye dyson deyince ya işte çok popüler ben senin için diyorum almışken iyisi olsun cart curt. Kafamdaki modelle dyson arasında kaldım. Mağazalarda yerinde denedim, karşılaştırdım, internetten yorumlarina baktım. Gittim philips aldım çünkü daha çok işimi görecekti özellik açısından daha zengindi ve 5 bin tl daha ucuzdu, önemli olan bu değil mi, marka fanboyluğu yapmaya ne gerek var?

    Asgari ücret 17k ama ceplerimizdeki cihazlar 75k fanboyluğu bırakıp asıl bunu sorgulamamız lazım. Iphone 16 çıktığı gün kapısında kuyruk olduğumuz sürece bu düzen daha çookk bizi dürtmeye devam eder.


    Düzenlenmiştir*
  • 75bin tl'ye xiaomi alacak olanlara elimde çok güzel bir köprü var.

  • Android düşünenler için S23 Ultra veya S24 Plus. Üstüne birde Laptop PC alırsınız.

  • Roark kullanıcısına yanıt
    Apple çöpüne 110bin vermekten iyidir :D

  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi olunca verilmez kapalı kutu sisteme aynı cihaza 110 bin verilir. Bir markanın geliştiğini gelişeceğini büyüyeceğini kabul edemiyorlar. Not 14 pm kullanıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 40 bin tl p60 pro al mis gibi.

  • Honor Magic 6 Pro Türkiye'ye gelsin de Xiaomi 14 Ultra satabilecek mi görelim bakalım

  • Eskiden ucuz diye alırdık ,50 tane rom atardık stabil çalışssın diye çöp alınmaz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Android düşünenlere P60 Pro, S24+, S24 Ultra, Z Flip 5, Z Fold 5 gibi güzel seçenekler var, Apple düşünenler zaten direkt 15 Plus veya 15 Pro alsın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3-4 yıldır xiaomi'yi severek kullanıyorum ama bu parayı ben bile vermem. hatta hiç bir telefona ayfon da dahil günümüz şartlarında 40 binden fazla para vermem.

  • Yarın gel İphone olarak başla.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xantiave X kullanıcısına yanıt
    Ambargo yemiş cihazı napalım ki ? Gbox falan deme şarj sömürüyor uygulamalar oyunlar hep hata hep sıkıntı herşeyden önce neden 3. Parti uygulama kullanayım ? Mate 40 pro kullandım ve sattım mis gibi cihazdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 28 Mart 2024; 12:25:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu para bu telefona verilmez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uras0034 U kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklı. Cihaz romu stabil değil planlı eskitme kesinlikle yapılıyor. Cihaz msa tarafında yoruluyor. Aosp rom tabanlı ancak aosp özellikleri kullanılmıyor kısaca berbat

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İphone 15 Pro Max gibi telefonların 100.000 lira olduğu yerde iyi fiyat.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiyatını en çok hakeden telefon sonunda gelmiş demek

  • İphone pahalı diye millet android alırdı. Bunların da iyice bir tarafı oynmaya başladı. 1 sene sonra piyasası yarı fiyatına düşecek telefon niye alayım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Roark kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hala mi 6 kullanıyorum mi serisi harici alınmaz diyordum ama mi serisinede ulaşmak zor artık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 60hzlik çağ dışı çöplere 50.000 bayılanlar bu cihaza pahalı diyor :) Forum instagirl dolmuş.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.