Şimdi Ara

Merakla beklenen Xiaomi 14 Ultra Türkiye fiyatı açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni telefon ihtiyacım olmasına rağmen 2 ay önce 15 pro max almadım bunu bekledim belki uygun gelirse alırım diye iphone ile az bi farkla cıktı cihaz buna 75 bin vermem asla sonucta o parayı verince günlük hayatında bişiy değişmicek bi kaç foto cekip sosyal medyada vakit geçirmek için hızla değer kaybeden cihaza o kadar veremem sanırım 16 cıkana kadar bekleyip biraz daha koyup 16 pro max alırım sene sonunda cihaz çöp değil özellikleri gayet güzelde 75 olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niyelka kullanıcısına yanıt
    Ikinci el piyasasını yaratan kimler? Bizleriz. Fiyatı öldüren kimler? Yine bizleriz. Bir düzen var almış başını gidiyor apple ikinci el piyasası yüksek diye. Abi canavar gibi android cihazların ikinci elini öldürüyoruz kendi ellerimizle sonra da androide bu kadar vereceğime gider üzerine su kadar daha koyar iphone alırım diyoruz. Canavar gibi androidler dururken sırf bu sebepten apple çöpü tercih ediliyor.
    Bi de öyle bi duruma gelmişiz ki geçen 15-20 kişilik arkadaş grubuyla yemeğe gittik, koskoca masada android kullanan 3 kişi vardık. Önüne gelen sanki belediye dağıtıyor gibi iphone kullanıyor, üzücü olansa sorsan kamerası kaç megapiksel onu bile bilmez ama "abi ayfon yaaaa kamerası yeter" Bilincimize öyle bir yerleşmiş ki "apple'sa iyidir, pahalıysa iyidir gerisine bakmaya bile gerek yok."
    Bu kafa bi bizde var. Konuyla alakasız geçen eve süpürge alcaz, eşim (erkek) dedi ki dyson alalım. (kendisi iphone 14 pro max kullanıyor, bunlar hep yukarıda bahsettiğim kafa) Yahu sırf herkes onu övüyor pahalı ve statü göstergesiymi? gibi niye daha uygun fiyata daha kaliteli ve kullanışlısı varken bunu alayım, sen araştırdın mı dyson'ın ne özelliği var ne vaat ediyor niye dyson deyince ya işte çok popüler ben senin için diyorum almışken iyisi olsun cart curt. Kafamdaki modelle dyson arasında kaldım. Mağazalarda yerinde denedim, karşılaştırdım, internetten yorumlarina baktım. Gittim philips aldım çünkü daha çok işimi görecekti özellik açısından daha zengindi ve 5 bin tl daha ucuzdu, önemli olan bu değil mi, marka fanboyluğu yapmaya ne gerek var?

    Asgari ücret 17k ama ceplerimizdeki cihazlar 75k fanboyluğu bırakıp asıl bunu sorgulamamız lazım. Iphone 16 çıktığı gün kapısında kuyruk olduğumuz sürece bu düzen daha çookk bizi dürtmeye devam eder.


    Düzenlenmiştir*



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozuka07 -- 29 Mart 2024; 12:22:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Nerede kaldı f/p flagship killer xiaomi?? Bu fiyatla gelmesi üzücü ama 1500 euro msrp avrupa fiyat etiketi olunca çok ta şey yapmamak lazım heralde.2 sene sonra xiaominin bile umursamadığı, destek vermediği bir telefona dönüşmesi işten bile değil.

  • Sahibinden de 35 000 tl 🤭

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xantiave X kullanıcısına yanıt
    Sen aramıyorsun oyunların kendisi arıyor bunu google play hizmetlerine kayıt yok kaydedilmiş verilerine ulaşamıyorsun android auto yok buna ne diyeceksin ? Kullandığın uygulamaların hepsi google play hizmetlerine eklentilerine ihtiyaç duyuyor, biliyoruz huawei gruplarında sorun şikayet belirtince linçleniyorsun yada engelleniyorsun buradan belli zaten 3 parti uygulamalarla uğraşmaz kimse çağ dışı cihazlarla mutluluklar size



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 28 Mart 2024; 15:58:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bunun bilincinde olup cihazı alacaksın. google servisleri çok çok ihtiyacın varsa uzak duracaksın. basit google servisleri kullanacaksan gbox işini görür gmail drive fotograflar vb ben sadece bunlar için kullanıyorum. geri kalan herşeyimi cok rahat şekilde sorunsuz hallediyorum. 3. parti uygulamalar ile uğraşmıyorsunuz appgallery zaten kendini baya geliştirdi. tüm ihtiyacınız olacak herşey var. çağ dışı dedigin telefonlar suan dxomark vb fark atıyor :D şuan şamil zamsung ile takılın. gerçek android deneyim google pixel alın ;) android auto ihtiyacım yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xantiave -- 28 Mart 2024; 16:26:40 >
  • koseadem kullanıcısına yanıt
    kaç paraya gelseydi f/p olurdu? x6 pro'ya 4 sene destek verecekken en top modeline 2 senede desteği keseceğini nerden çıkardın? gerçekten telefondan anlıyor musun? yoksa trollük yapan onlarca kişiden sadece biri misin?

  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    zor ver diyen yok zaten de kaç para olsaydı verirdin?

  • aynen ekonomiyi bu hale getiren de çinliler zaten

  • gnsnc G kullanıcısına yanıt

    dediğim şey ile bunun ne alakası var?

    adamların globalde yürüttüğü politikasından bahsediyorum.

  • Cihazın iyi ve ustun olduğu kesin ama trde bu markayı almak cesaret bu fiyata.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 74 BİN lirayı gözden çıkaranlar Galaxy S24 ULTRA alın geçin, macera aramaya gerek yok.

  • Xantiave X kullanıcısına yanıt

    Zamsung diye alay ediyorsun ama huawei içinde gen 1 işlemcili telefonu 50 bin tl ye satıyor 🤣🤣🤣 Android'in kralları belli huawei ise ötede oynuyor. Hakkını yemeyelim güzel cihazlar üretiyorlar ama pahalı ve google desteği olmayıncada o kadar para vermeye değmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Devlet tarafında imei sistemi geldiğinde Nokia marka bir telefonum vardı. Türkiye cihazıydı. İmei klonlandığı ve faturasını bulamadığım için çöp olmuştu. Akabinde aldığım HTC M7 cihazımda da klonlama oldu onun ise faturası ile sim kartıma tanımladım. Benden Başka kimse kullanamıyordu. Halada durur
    Sonradan kullandığım Galaxy note 3 emekliye ayırıp çekmeceye koydum lazım olduğunda kullanırım diye satmadım. Uzun süredir sim kart takılmadığı için oda çöp oldu.
    Şİmdi dostum bu yaşadıklarım sonunda ek olarak.
    S24 ultra Türkiye cihazı 70 bin tl. YD ise kaçakcısı, toptancısı, bayisi karlarını koyup İllegal yöntemli s24 ultrayı 33 bin tl satıyorsa ve ben legal olsun diye iki katından fazla vermek zorunda bırakılıyorsam. Direnç kaydı da yaparım server kaydıda. sorun sistemin kendisinde.
    Bak alakası ama başka örnek vereyim. Almanyada 1kg külçe altın 62.070 euro Tr de ise 68,700 Euro, yani uçağa atlayıp almanyaya gidip cep telefonu boyunda bir kg altını alıp aynı gün içinde tr de satarsam 6 bin euro kazanıyorsun. Altın bu altın dünyanın her yerinde anyı fiyat olan bir emtia maden.





  • İyi ki Samsung yerel fiyatlandırma yapıyor

  • fiyatlarında bile bug var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s23 ultra daha mantıklı

  • Şu telefona 75binTL nedir ya, tamam apple söğüşlüyor alan razı veren razı'da bu kötü bir örnek ve geçerliliği yok ki.

    Bir kere 75bin TL nedir ya, önceki modele göre artan fiyatın karşılığı var mı? sadece yazılım desteği 5 yıla çıkıyor bildiğim kadarıyla o kadar, birde destek noktasında modelleri azaltmaları kendi lehlerine olur yoksa geç gelen destek ve eksikliklerin faturasını ödeyecekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 29 Mart 2024; 00:19:27 >
  • Bugün 75 bin, seneye satıp değiştirmeye kalksan 30 bin eder mi bilemedim. Apple’ a da yüksek ücret ödüyorsun ama en azından prestiji var, sattığında da seni üzmüyor, değer kaybı minimum seviyede oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • citms kullanıcısına yanıt

    1 saat sonra 70 e satamazsın :)

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.