Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.312
Cevap
316
Favori
647.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Mengerlerin her şubesi böyle sorunlu sanırım. Önceki aracımda da bakıma kolumana götürdüğümde araç iç dış temizlenmiş şekilde teslim ediliyordu. Mengerlere götürmüştüm bir kere sanki araca hiçbir şey yapılmamıştı.
  • Samet Akıllıoğlu S kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam ilk defa mercedes aldim ve kesinlikle kendi rahatlarindan taviz vermiyolar. Musteriyi memnun edelim bir sekilde zorlayalim is cozelim yok.

    Sizin gibi ben de persembe gunu ogleden once odememi yaptim bayide teslime hazir bekleyen araca 1,5 gun fatura kesemediler. Cuma kestiler aksam, sonra da tatil basladi artik bayram sonrasina kaldi kusura bakmayin dediler bitti. Kapora verdigimde %7 indirim kampanyasi vardi akabinde 3e dustu. 20k odeyip seramik kaplama ve koltuk koruma ve ekran koruucusu aldim multimedya sistemine. Bu kadar para veriyorum bi güzellik de siz yapin bayi olarak bi paspas bakim bir sey hediye edin dedim adam lafi agzima tikti direkt. O isler kalkti artik bayiler bir şey yapamiyor falan filan dedi. Iyi dedim istemiyorum. Araci bi alayim yanlarindan gecmem bir daha.
  • Selamlar arkadaslar

    Bugun aradilar noterler acikmis tescil de aliniyormus yarin gelip alabilirsiniz aracinizi dediler. Gordunuz mu ulkede ise yarayan tek sey ne? Sikayet, baski, cirkeflik, hakkini arama artik adini ne koyarsaniz koyun.

    Twitterdan konuyu almayanyaya tasiyacagim falan dedim cumartesi gunu, 1 gunde isi halletmisler bugun.
  • Herkese iyi bayramlar arkadaslar

    Guzel kokmayan kaliteli kaucuk paspas set onerisi olan var mi c serisi icin? Onerilere acigim.
  • 2023 MESAJLARINDAN beri konuyu okudum tam bir kepazelik . glb bakıyorum ama asgari ücretli çalışana köpek çektireceğime gider egea alırım kafasına gedim şuan. yanlış anlaşılmasın para verdim mekanın sahibi oldum kafasında değilim ama müşteriye de bu kadar köpek çektirilmez yani. adamlar sanki hayrına iş yapıyor gibi. okurken sinirlerim bozuldu. araçta bi sorun olsa bunlar hayatta arkasında da durmaz bu kafayla.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    İşte hocam özel sektörün türkiyedeli hali bu kamudan beter ama serbest piyasa öyle güçlüdür ki ticari ahlaka uymayan ticaret yapmayı bilmeyen kurumun değil işçisini patronunu yavru köpeğe çevirir. Otomotiv piyasasının tam içinde biri olarak bu yavru köpeklerin tamamını tanıyorum. Bu marka ve distribütör ü baştan aşağı kokmasına rağmen hala marka içinde ticareti bilen patron ve yöneticiler var onlarla ticaret yapmanızı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyazdiş20 -- 9 Nisan 2024; 23:5:24 >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Git bmw al audi al bu durumu yaşama
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Orjinalini alın hocam.
    Hasmer bana 5500tl fiyat vermişti.
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam, en kucuk bir sikintida kafalarina vurup mb turkiye ile muhatap olun, bayiler kendilerini Allah sanıyor tabiri caizse.
  • Rockobs R kullanıcısına yanıt
    Bakayim hocam bu mengerlerin tuzu kuru galiba, adamlar sunu satalim bunu ister misiniz falan hicbir sey onermediler bana. Bi tek seramik kaplama o kadar, onu da zaten onlar demeden ben soyleyecektim yani. Baskasi olsa paspas verelim ne bileyim arac ici kamera takalim uzatilmis garanti satalim falan ekstra bir seyler satmaya calisirdi yani. Enteresanlar.
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Audi Q3 2016 model aracımı satıp ilave üzerine ekleyip A200'e geçmeyi planlıyorum. Aynı fiyat bandında 2022 3 kasalar var fakat 0 araç olmasını tercih edicem. Sizin online rehber ile yaşadığınız tecrübeler nedir? Teslimat sürelerinde neler yaşanıyor? Bayide indirim yapılıyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Hocam mutlaka ilk adım olarak bayiye gidin. Online 2.tercihiniz olsun. Bayi stoğunda araç varsa ve konfigürasyon isteklerinizi karşılıyorsa oradan devam edin derim. Online dan sipariş verdiğiniz aracın ne zaman geleceği tamamen şansa bağlı. Süreç 3 haftada da bitebiliyor, 1 buçuk ayda da... 2024 modellerde indirim yok sanırım. Daha iyi bilen arkadaşlar var forumda.
  • Samet Akıllıoğlu S kullanıcısına yanıt

    çok teşekkürler cevabınız için, bayramdan sonra en yakın bayiye gideceğim. Belki 2023 modellerde bir indirim olur.

  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt

    Ayni fiyata 1 model yiki icin A’ya binilmez 3 varken.

  • Arkadaslar bilen biri varsa yardimini rica ederim. Bugun aracin baya bi keyfini cikarttim tum gun (c200)

    Ancak mbux kullanamiyorum, aracin kendi navigasyonunu kullanmak istedigim zaman bir veri aygiti yukleyin tarzi bi uyari veriyor tam uyariyi cekmeyi unuttum. Ben donanim listemde artirilmis gerceklige sahip navigasyon olduguna eminim.
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Şifre gelecektir muhtemelen bayiye. Bi sorun hocam.
  • Samet Akıllıoğlu S kullanıcısına yanıt
    Yani ilginc arac teslim ederken neden halletmiyolar boyle seyleri acaba. Stye mail attim simdi sagolun hocam.
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Normalde yapılması lazım çevrede ve internette şifre beklemiş birkaç kişi vardı.
  • Yeri burasi mi bu sorunun bilmiyorum degilse kusura bakmayin. Sizce sifir eqb mi ikinci el temiz eqe mi?
  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.