Şimdi Ara

Merkezi Sistem - Kışın Petek Eklenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. Merkezi sistem kalorimetreli bir binada oturmaktayız. 1. kattayız ve evim bina girişi, toplantı salonu, spor salonu gibi ortak alanların üzerinde. bu alanlar ısıtılmadığından evde biz de ısınamıyoruz. Bu sebeple yapılan yönetim toplantısında bu konuyu gündeme getirdim, sağolsun komşular itiraz etmedi,, ortak alanlara petek takılması kararlaştırıldı.

    mevsimin kış olması sebebiyle tesisatta su dolaşıyor. bu yüzden bu kış idare edin baharda takalım petekleri fikri ortaya atıldı. Eğer yapılabiliyorsa bina tesisatındaki suyu boşaltmadan petek ilave etmemiz mümkün müdür yoksa bu seneyi zorunlu olarak üşüyerek mi geçireceğiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitrocay -- 27 Ocak 2016; 15:10:10 >



  • Cevap verebilecek var mıdır acaba?
  • Eğer kalorimetre sistemli bir daire ise ek yapabilirsiniz ama son dönemlerde ısı pay ölçerli sistem mevcutsa sizin zararınıza olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi dairemin içine değil, dairemin altında bulunan ortak alanlara ilave petek takılmasından bahsetmiştim. Tesisatta su bulunduğu, ısıtmanın sürekli kullanıldığı bu günlerde binaya sıcak su dağıtımı yapan ana borulara sistem kapatılmadan, suyu boşaltılmadan bağlantı yapılabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.