Şimdi Ara

MESLEK VE ÖZELLİKLERİ HAKKINDA YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba. şuan 525 leatwork 525 skining mesleği olan bir rogue karaktere sahibim fakat skiningi iptal edip enchant almayı planlıyorum çünkü skiningin verdiği 80 crtical rate yerine enchatın kendi 2 yüzüğüne bastırdığı 80 agilitiy bana daha cazip geliyor yalnız enchant meteryaleri bulunduğum realm ah sinde pahali olduğu için enchantı skining ile deri kasıp leatwork ile mavi ve yeşil kıyafetler üretip sonra bu kıyafetleri parcalayip enchant kasmayı hedefliyorum sizce bu yöntem ile cok uzun sürermi enchant kasmak. ve bildiğiniz gibi cooking alchemy Inscription mesleklerinin kendine has ürettiği scrollar mevcut strength , agilitiy , mastery rating v.b bonuslar veren bu scrollar arena ve b.g larda karakterimize basılabiliyormu. eyer basılıyorsa 3 mesleğin farkli scrollarını aynı anda karakterimize basmamız mümkünmü.


    cevaplar için şimdiden teşşekürler.



  • Öyle deri toplayıp lw ile yeşil yapana kadar.
    AH'den yeşil item alıp yaparsın ya da düşük level dungeonları boost hizmetiyle beraber yapıp hem boosttan hem yeşilinden mavisinden faydalanırsın.
    Gelelim 2. soruna arena'ya flask scroll vs. ile girmedim hiç.Ama tahmin ediyorum ki arena da çalışmazlar.Arenada adaletli bir ortam oluşturulmaya çalıştığından vardım bu kanıya.
    Bu arada enchanting 0'dan kasması çok zahmetli bir meslek.Eğer sadece yüzüklere enchant için istiyorsan 2 3 kez düşün derim.
  • daha arenaya girmedim ama çalışması lazım diye düşünüyorum. Meslek olarak hem alc hem insi denediğim için biliyorum, alcde guardian elixir ve battle elixir diye çeşitli potlar var bonusları str agi falan. insteki aynı işi gören scrollarda da "this counts as a (guardian elixir veya battle elixir)" yazıyor. Aynı anda sadece bir guardian ve bir battle elixiri aktif olabilir. Birden fazla aynı türde elixir kullanınca son kullandığın geçerli oluyor.

    enc tailoring olmadan gelişir mi?
    tainin ence katkısı heryerden düşen clothlarla yeşil şeyler dikebilmen. Yoksa enci geliştirmek için ilk levellilerden başlayarak dglerini farmlamaya başlaman gerekecek.
  • Benim 42 warlock vardı enc. ti ulan 80 yapana kadar bi tarafımı yırttım bırde bayağı rısklı bır ıs bence paran varsa basla derım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jjaackaal

    Benim 42 warlock vardı enc. ti ulan 80 yapana kadar bi tarafımı yırttım bırde bayağı rısklı bır ıs bence paran varsa basla derım

    evet çok riskli: gözümü gold hırsı bürümüştü, kendime hakim olamayıp üzerimdeki giysileri silahları bile disenctlemistim =D
  • Eger alchemysen arenada +80 stat veren flasklardan kullanabiliyosun öyle bi avantajı oluyo bunun dısında arenada herhangi bi + stat veren sc flask vesaire kullanamazsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -S2K- -- 21 Ağustos 2011; 16:56:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.