Şimdi Ara

Microlab m1910 Ses Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    2 ay öncesine bu ses sistemini Vatan computer'dan aldım.Büyük ihtimal sonradan oldu herhalde hoparlörün tekinden daha kısık ve boğuk bir ses gelıyor.Tam gelmesse ses çıkısı yanmış diyeceğim ama diğerine nazaran kısık ve boğuk gelıyor.Sadece 2 uyduyu kullanıyorum,yeterli geliyor ama birisi bu şekilde çalışıyor.Pc de ki ses seviyesinden kaynaklıdır dedim herşey normalde.Extra olarak telefonda denedım ondada aynı bu şekil.RCA kablosunda temassızlık vardır dedim değiştirdim ondada sonuç aynı..Sonradan olduğuna eminim çünkü ses sistemini alınca tek tek slotları ve hoparlörleri denemiştim.

    -Sizce sorunum yazılımsalmı yoksa donanımsal mı?

    Bağlantı resmi ;

     Microlab m1910 Ses Sorunu ?







  • Ne gariptir ki bugun sorun kendı kendıne düzelmiş.. 2 hoparlör'dede sorun yok.Bu sistemin 5 uydusunu birden nasıl çalıştırabılırım Rca cogaltıcı converter tarzı birşeymi almam lazım ?
  • Bak kabloları yanlış bağlamışsın ilk başda bende öyle bağladıydım frye 2 hoparlörden ses geliyordu.Sonradan onun hemen altındaki aux girişine bağladım sorun çözüldü 5 hoparlörde çalışıyor ayrıca gördüğüm kadarıyla diğer hoparlöleri bağlamamışsın onların bağlantısınıda düzgün yapman gerekiyor kullanma kılavuzuna bakmanı tavsiye ederim ben hoparlöleri oraya göre bağladım eğer yine olmasa bana öm dan ulaşabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
  • Joévin kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği doğru; giriş kablolarını FR/FL den çıkartın,, aux girişine takın,, aux 2+1 destekler, fl ve fr 5.1 giriştir,, siz 1 sağ ve bir sol 2.0 bağlamışsınız.
    Hepsini bağlamanız için;http://www.depodijital.com/3X35MM-STEREO-DISI-35MM-STEREO-ERKEK-030MT,PR-722.html yadahttp://www.depodijital.com/35-STEREO-DISI-6XRCA-ERKEK-030MT,PR-721.html yada yalnız bu kablodan 2 adet alınca 3 giriş yapabilirsiniz, 6 giriş için galiba 4 tane gerekli>http://www.depodijital.com/2RCA-ERKEK-1RCA-DISI-ARA-KABLO-030MT,PR-715.html
    Hangi kablo işinizi görürse işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 30 Temmuz 2014; 22:29:24 >




  • Edit: işi çözdüm.pc den gelen Rca kabloları Aux'a taktım.Ses sistem modunu 5.1 den Auxa aldım.Bütün hoparlörler eşit seviyede ses vermeye başladı.Sanırım 5.1 için pc nin diğer ses cıkıslarınıda kullanmak gerekiyor.Ses sistemini ilerde 106 ekran tv ile kullanmayı düşünüyorum.Şuan Aux'la yola devam 5 uydu birden aktif teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joévin -- 31 Temmuz 2014; 17:12:09 >
  • Arkadaşlar bu Ses sistemine özel bir mod var onu iptal nasil edebilirim?
    Sorun şöyle Ses sisteminin Sesini sonlara doğru çekince otomatık Bütün hoparlörlerin ve bass'ın seviyesini +5 den 0'a indiriyor.Bunu iptal etmek istiyorum hep 5 de kalsın istiyorum.Böyle bir seçenek mevcutmu ? Kullananlar bilgilendirirse sevinirim.
  • Onu sorun olarak algılamada aynı olay bende de var sistem kendini korumaya alıyor diye düşünüyorum.Çünkü sesi 32 ye yani maximum a getirdiğimizde ses bozulmasın diye bass ı tizi eşit seviyeye getiriyor ve sende farketmişindirki sesi sona getirdiğinde bile ne seste ne de bassda bozulma olmaz bu da ses sisteminin bir özelliği galiba ben böyle düşünüyorum.
  • Bende öyle tahmin ettim.Ama biraz saçmalık kalmış bu.Sorun son seste dinlemede değil.Ses sistemini aç kapa yapınca sıfırlanıyo kaldığı yerden devam etse sıkıntı yok.neyse böle kullanıcaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.