Şimdi Ara

Microsoft yeni reklamında iPad Pro ile alay etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft yeni reklamında iPad Pro ile alay etti
    Her ne kadar akıllı telefon pazarında istediği başarıyı bir türlü yakalayamasa da özellikle donanım ve hibrit cihazlar konusunda artan ivmeli grafik çizen Microsoft, bu alanda en önemli rakibi Apple’a taş atmaktan vazgeçmiyor. Aslında her iki üreticinin de kasten dahil olduğu, haberimize konu olan son tartışmanın fitilini Apple ateşledi.
     
    Yayınladığı video ile iPad Pro’nun üstün yeteneklerinden bahseden Apple, Windows 10 yüklü hem tablet hem de bilgisayar formatındaki ürünleri üstü kapalı bir şekilde eleştirmişti. Konuya dair sessizliğini bozan Microsoft ise daha önce yaptığı gibi açık bir şekilde Apple’ı hedef aldığı yeni reklamını paylaştı.
     
    iPad Pro ve Surface Pro 4'ün karşı karşıya geldiği görüntülerde Cortana, Siri’ye partinin ne için olduğunu soruyor. Siri ise artık bir klavyesi olduğunu söyleyerek 'Artık senin gibi bir bilgisayarım.' diyor. Cortana bu cevabın üzerine Intel i7 işlemcisinden ve tam sürüm ofis uygulamalarından bahsediyor. Siri sadece klavyesi olduğunu söylemekle yetiniyor ve konuşmanın gidişatını sevmediğini belirtiyor. Trackpad ve harici portlar üzerinden yüklenmeye devam eden Cortana’ya karşı Siri'nin son cümlesi 'Bu parti olayı belki iyi bir fikir değildi.' oluyor. Bakalım Apple video karşısında nasıl bir tutum içerisine girecek...
     







  • icraat olmayınca dalga geçer ancak..

  • 1 haftalık haber değil mi bu?

  • ipad gereksiz olmakla birlikte surface de hayvan gibi pahalı.

  • iosun windowsa göre tek eksiği indirme yapamamak onun haricinde çok daha rahat ve güvenli bir platform. i7 olunca ne oluyor? Render filan almıyoruz bu cihazlarda öyle olsa 2side çöp gider sistem kurarım

  • Dalga geçse n'olur hali ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft bu kadar mükemmel bir cihazı nasıl pazarlayamıyor gerçekten anlamak zor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santhora -- 19 Ağustos 2016; 15:13:00 >
  • Microsoft'un yeni tableti ipad'in yapamadığı pek çok işi yapabiliyor!
    Microsoft'un 16gb ramli modelinde ister fotoğraf düzenle ister bilimsel programlarla karmaşık hesaplar yap.
    Çizim ve tasarım programları ile içiçe olanlar her zaman adobe firmasının programlarıni çalıştırmada Apple firmasın yaptığı ürünler bir adım öndedir.

    İpad pro'nun Microsoft'un tabletinden en önemli ayıran özelliği wacom markasının çizim amaçlı ürettiği tablet kadar hassas basınç hassasiyetinin olması. Microsft tabletine bu özelliği koymadığı için çizim yapan arkadaşları baştan kaybetti.

    3d çizim programları ile uğraşanlar bilgisayarda çizdiği çizimi render almaya uğraşmadan tablete atarak program içerisindeki verileri yolda ya da beklerken gözden geçirebilecektir. Quadro ekran kartı olmadığı için pek rahat olacağını sanmıyorum. Mühendslik programlarını'da işlemcisi ve ram avantajı nedeni ile rahatça çalıştıracaktır.
    Panasonic firmasının doğada ve zorlu koşullar için ürettiği tablet ve bilgisayarlarına yüksek fiyat ödemeyeek kişilerin alacağı alternatif bir ürün.
    Bence microsoft sıradan ev kullanıcı için hem fazla pahalı hemde apple firmasının sunduğu gibi pratik hayatı kolaylaştıran uygulama çeşitliliği maalesef yok





  • Vallahi yazık surface adam gibi ülkeye gelmiyor. hepsi aşırı pahalı. ipad pro aldım air 2den bir gram farkı yok kalemi haricinde. (5 saniye erken açılıyor)

  • iPad'den daha iyi olduğu kesin ama aşırı pahalı

  • Surface gibi bir alet global satılmıyor yazık valla iPad pro ise tam bir fiyasko, İpad mini 4'ün paneli daha kaliteli...

  • İpad serisine laf atmak hata zira Apple son Zaman'larda en iyi iş o tablet ile yaptı teknoloji adına

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güzelde satmıyorsunki bu neyin dalgası denişik derler adama.

  • İkiside koskoca şirket. Acaba bu saçma sapan dalaşma reklamlarını şirketteki hangi velet beyinliler planlayıp onaylattırıyor. Ulan sen sessizliğinle döversin zaten Microsoft'sun sen. Neden cevap verme çabasında bulunuyorsun ? Onlar gereken cevabı satışlarda alıyorlar zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surface geçekten mükemmel bir cihaz fakat Apple pazarlama konusunda daha iyi.

  • Türkiye dışında Surface'a ulaşmak çok zor değil. Fiyatı da gayet makul. MS için önemli bir pazar değiliz ancak yurtdışında gerçekten popüler.

  • Böyle alaycı videolar yapacağına önce uygun fiyatlı ülkeme getir ondan sonra konuş.

  • Ipad den iyi diyenler soruyorum neye göre iyi ? Dokunmatik olarak kullanımda windows iyi olabilir mi ? Kalem optimizasyonlarından apple dan daha iyi olabilir mi ? Kaç tane kaleme optimize uygulaması var windowsun ?

  • Surface iyide bir türlü çoğu insanın marka algısına yerleşmeyi başaramadı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Microsoft gitsin kumda oynasın.

    Daha telefon yapmayı beceremediler, 2013'den beri WP düzelcek, market dolacaktı. Symbian'dan farkı yok.

    Microsoft'un, Apple'ı eleştirmesi demek, Tofaş'ın, Mercedes'i eleştirmesi ile aynı şeydir.

    Arkadaşın tabletlerle ne gibi bir deneyim yaşadığını çok merak ediyorum. Araba örneği vermiş şahin mercedes diye bana çok saçma geldi arabada oturup kullanıldığı için konfor önemlidir bu konuda kesinlikle oturunca mercedesin konforunun şahinden önde olduğu tartışmasız bir gerçek ama tablette bu noktada Apple da artık bulduğu konforuna mı değinmeye çalıştığı için mercedes örneğini vermiş anlayamadım. Açıklarsa ve deneyimlerini bizle paylaşırsa hepimizi aydınlatmış olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan449 -- 20 Ağustos 2016; 16:22:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.