Şimdi Ara

Microsoft yeni reklamında iPad Pro ile alay etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Microsoft alay etmeden önce kendine bir baksın bu kafayla çok yaşamazlar.

  • Apple bunu altında kalmaz.
  • Alet istediği kadar iyi olsun Apple bir kere 'arzu nesnesi' haline gelmeyi başardı. Bu işler ile hiç ilgisi olmayıp, aletin sahip olduğu özellikleri umursamadan millet direk Apple alıyor ya da istiyor artık. Haliyle bu kadar çok satınca da diğer insanlarda en iyisi Apple değil mi mantığı oluşmaya başlıyor.
  • iPad'in yarısı kadar etmez. Samsung, Google ve Microsoft alay ediyorlar ama bir türlü başaramıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    iPad'in yarısı kadar etmez. Samsung, Google ve Microsoft alay ediyorlar ama bir türlü başaramıyorlar

    Yiğidi öldür hakkını yeme.Hiçbir ipad veya tablet bir surface etmez.Windowstaki işlevsellik hiçbirinde yok.Satamıyor,çünkü pahalı. ayrıca çoğu ülkeye gelmiyor.
    ipad surfaceden iyi demek ile kafayı kuma gömmek arasında fark yok.
    Gerçi i7,256gb ssd, 16gb ram konfigürasyonu + windowsu olan bir cihazı, ipadle karşılaştırandan ne beklersin.İçinden geçer ipadin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 21 Ağustos 2016; 21:29:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    iPad'in yarısı kadar etmez. Samsung, Google ve Microsoft alay ediyorlar ama bir türlü başaramıyorlar

    Birader ben de yılların ipad kullanıcısıyım ama senin bu söylediğin tarihin en büyük cehalet talihsizliklerinden biri olmuş kusura bakma. Surface'ın her modeli, ipad'in her modeline ateş eder, dönüp arkasına bakmaz bile. Sadece o kadar popüler değil ve sadece bir kaç ülkede piyasaya çıkıyor. MS onları dünya pazarına sunsa ipadlerimizi saklayacak delik ararız yeminle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Microsoft gitsin kumda oynasın.

    Daha telefon yapmayı beceremediler, 2013'den beri WP düzelcek, market dolacaktı. Symbian'dan farkı yok.

    Microsoft'un, Apple'ı eleştirmesi demek, Tofaş'ın, Mercedes'i eleştirmesi ile aynı şeydir.

    Microsoft 950 XL telefon kullanıyorum, iPhone 6 Plus'tan geçtim. Hayatımın en doğru kararını verdiğimi anladım. Bilseydin, böyle konuşamazdın. Ayrıca Mağaza eksikliği olayı 2014'te kaldı. Şu an 800.000 uygulamayla, üstelik W10 evrensel uygulamalarıyla hem PC'de hem de telefonumda aynı uygulamayı, aynı şekilde, aynı zevkle kullanma deneyimi yaşıyorum. En yakın zamanda bir Surface alacağım.
    Surface'ın yanında ipad devede pipi kalır. Öyle kafadan tofaş, mercedes benzetmesi yapmaya benzemez teknoloji. Surface'in sadece bilinirliği yok. MS dünya pazarına açsa ipad'in esamesi okunmaz. Bu arada bunu mecburen ipad kullanan biri olarak yazıyorum.




  • Valla hiç güleceğim yoktu izledim koptum ya

    Ama işin gerçeği galiba ortada
  • furkanavshar kullanıcısına yanıt
    Cortana'yı çok başarılı bulan ve windows phone ekosistemini seven-takip eden biri olarak söyleyebilirim ki, Microsoft'un içerisinde bir hiyerarşi bozukluğu veya bir iç karışıklık var. İçeride işini adam akıllı yapamayan vizyondan yoksun birileri var belli ki. Çünkü her başarılı görünen Microsoft cihazının saçma sapan problemleri, kötü bir dağıtım ağı ve sonuç olarak kötü satış rakamları oluyor. Ha belki Surface Studio bir istisnadır. Ellerindeki bütün stoğu kısacık bir sürede eritip bitirdiler çünkü.
    Surface hepimize ne kadar güzel hoş gelse de iPad'in satışlarını değil bitirmek, yaklaşamaz bile. Çünkü pazarlanamıyor, dağıtılamıyor, bir şekilde kullanıcıyı çekemiyor şirket. Ki surface'ı beğensem de iPad'i o kadar kolay yabana atmazdım yerinizde olsam.
    950 XL'ı satın almayı ben de çok istemiştim. Malzeme kalitesinin fiyatına yakışmamasıyla, Windows 10 mobile'ın konuşulan tonlarca sorunuyla beni soğuttu ve almadım. Microsoft ne bu kötü ününü düzeltebildi bu telefonun, ne satışlarını. Sonuç olarak platformu kaldırıp toptan askıya aldılar. Yani demem o ki, bazı konularda gerçekten iyi işler başarıyorlar ama, bu burnu büyük Amerikalı tavırları ve kötü politikalarıyla bir cacık olamazlar. Sonları IBM'e benzerse de şaşırmamak lazım.




  • surface pro modellerinin ne olduğunu bilmeyen fanboylar yine çoşturmuşlar

    surface pro modellerinin asıl rakibi macbook modelleridir
    kullanışlık açısında ipad modelleri oyuncak çoçuk tableti gibi kalıyor
    ios markete lafım yok 10numara beş yıldız, windows market çöp kabul edelim
    fakat surface alan kişi mobilite avantajını kullanarak masaüstü windows sisteminde profsy. çalışmalar yapmak ve için alıyor, öyle ekrana iki sağa sola kaydır, fotoya zoom yap, iki foto çekinip efekt koyim, dıddırı dıd dı piyano çal vs. diye tablet almıyolar

    saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.