Şimdi Ara

Mikro İşletmeler Ekonomik Krizde! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
10.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AKP'nin kadrolu işadamlarından Hamdi Akın bile şikayet ediyor
    100 Dairenin kırkını anca satabiliyoruz diyor

    Var olanı sat, her yere inşaat yap
    Bir yerde patlayacak doğal olarak

    Bütün bu ekonomik krizleri gizlemenin tek yolu ise askeri operasyonlar ve topluma milliyetçilik pompalamak
    Cari açığın ( oda doğru bilgi veriyorlar ise ) yıllık 80 milyar seviyesine çıktığı ülkede bakalım nerede patlayacak
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Onlara da gerek yok, ver Çin'den siparişi ücretsiz kargo en geç 1 ay da gelir.
  • Evet ekonomi kötüleşiyor iyice hissettiriyor ama şu da var arık küçük işletmeler bitiyor artık şu nostalji olayını bir kenara bırakıyor insanlar ki haklı olarak ben artık giyim haricinde (kalıp uymaz diye) herşeyi internetten alıyorum ki olsun artık hangi yıldayız ayrıca ucuzu varken pahalısına gerek yok tamam adamlar sürümden kazanıyor sende haklısın da zamanında değişime ayak uydurmak lazım küçük esnaf bitiyor bitmeli de zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ldr1907

    Kriz falan yok bizim işler gayet iyi. Kriz olsa çoktan başbakana yazar kasa fırlatılırdı. Egonomi çok iyi, avmler dolu, her yerde araba, duble yol falan filan işte...

    Hocam bir de herkesin elinde son model cep telefonları var ve çay bahçeleri, kafeler çok kalabalık onu unutmuşsunuz
  • Şirketlere danışmanlık veriyoruz yüklü bi miktar alacağımız var hala alamadık. Bu gidiş hayra alamet değil. İcraya veriyorsun arkası boş sonra hapse attırıyorsun 3 yıl yatıp çıkıyor. Şu OHAL mevzusu ekonomiyi mahvetti kör topal işleyen sistem iyice tıkandı. Yabancı yatırımcı gelmiyor, mali disiplin bozuldu bütçe sürekli açık veriyor, Devlette israf çok sıçmaya bile nerdeyse Devlet'in tahsis ettiği araç ve şöförle giden memurlar var. İsrafı önleyip harcamaları kısmak yerine vergileri arttırmakla ve dış finansman(kredi) bularak problemleri çözmeden erteliyorlar. Enflasyon artmış vergiler artmış halkın alım gücü düştüğü için tüketimde düşüyor doğal olarak esnafta sıkıntıda. Sonumuz hayrolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bindik bir alamete, gedeyouz gıyamete. Amaniey!
  • Alim satim sektoru yani bildigimiz adiyla Esnafcilik , Turkiye de sanirsam 5 sene sonra cokmus olacak.

    Bunun ekonomiyle alakasi da yok, globallesme cagindayiz ve WWW tek esnaf olacak , zamana ayak uyduramayan Nokia olanlar da batacak, ama suan sizin dedikleriniz ℅70 ekonomi ℅30 da www ile alakali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 senedir her kesime çok ağır adaletsizlik ve hukuksuzluk yapılan ülkemde kusura bakmayın ama ısrarla aynı Hükümeti seçen halkımın batmasına üzülmeyeceğim.

    Keşke böyle düşünmeseydim...
  • Sizin sektörde durgunluğun bir sebebi de BİM/A101/Migros gibi marketlerin dönem başlarında çantadan deftere, kalemden boyaya, suluktan sayma çubuğuna kadar her şeyi uygun fiyata satması. Artık ben de okul alışverişini ufaklıkların onlardan yapıyorum. İnanılmaz kaliteli mallar değiller ama bütçenin hali de malum. Suluk, beslenme çantası gibi plastik mamüller olmasa da, en azından defterleri falan alıyorum.

    Allah herkese yardım etsin. Ekonomi çöküyor ama Nazi Almanya'sının son dönemi gibi bir baskı ortamındayız. Onlar da savaş bitmiş ve Berlin düşmek üzereyken yakında kazanacağız sanıyorlardı. Propaganda tabii. Karşıt hiç bir sese izin yok. Ya fetöcü, ya vatan haini oluyorsun
  • Hanıma Foster diye bir ilaç alıyordum 76 TL di,şimdi o ilaç 116 TL olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kastamonu kararını verdi. Milli iradeye karşı geliyorsun yoksa fetöcü müsün?



    Mikro İşletmeler Ekonomik Krizde!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikro da ne ola ki ? Bız bilmeyiz mikro falan .Ekonomiyi iyi her yer avm “otoparklar dolu “ eğer mıkrolar krizdeyiz dıyorlarsa mıkrolar fetöcüdür

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam büyük şehirlerde evet internet alışverişi küçük esnafı bitirdi. ama bizim ilçemize kargo firmaları haftada bir kez geliyor. Çoğunu da ben gidip merkez kargodan alıveriyorum işim olduğunda. yani burada internet alışverişi yapan fazla yok.
  • Sooso kullanıcısına yanıt
    verdiğim örnek çok doğru hocam, çünkü her pazartesi bana gelip para bozdurur aileler harçlık vermek için. öğrencilerin %50 si köyden gelen yurtta kalan öğrenci. eskiden 50 lira verip 10 ar lirasını çocuklarına veren aileler şimdi 10 lira veriyor, onları demir para yaptırıp çocuklarına dağıtıyor.
  • Arkadaşların çoğu internet alışverişinden ve migros, a101 gibi marketlerden bahsetmiş. Yaşadıkları çevreye göre haklılar. Ama burada 2000 nüfuslu küçük bir taşra ilçesinden bahsediyorum, yani sizin oturttuğunuz temellerden çok çok farklı bir coğrafyadan. Burada 1 adet a101 var ve başka market yok öyle, oranın da malları aşırı kötü ve fiyatları benden pahalı. Hoş, onların durumu benden de beter, çalışan arkadaşlarımla sohbet ediyoruz arada.

    İnternet alışverişini burada pek yapan yok. Siz global bir çevrede yaşadığınız ve fiyat analizini genelde sadece internetten yaptığınız için Durumun sebebini de internet diye düşünüyorsunuz ama mesela sizin 23 liradan aldığınız Rotring Tikky kalemi ben 14 liradan satıyorum, o renkli olanları, 12 liradan satılanı da 7 liradan satıyorum, yani durumun internetle alakası yok. Zaten internetten alışveriş yapan da yok burada öyle. Kargolar buraya perşembe günü gelir, genelde de 2-3 parça mal getirirler.




  • abi kırtasiyeyi kapat ps4 veya internet kafa aç kefine bak kriz filan etkilemez
  • Kardeş şimdi fetöcu, almanya hayranı, cehape zihniyeti vb. şekilde damga yiyeceksin.
  • Hemen ufak çapta pazarcılık hem de tır ile nakliyecilik yapıyoruz. Pazarda mal satacak kişi bulamıyoruz. Para dönmüyor herkes kredi kartı soruyor. Nakliyeler veresiye gidiyor arada vermeyen şirketler de oluyor. Karta kuvvet mazot alıyoruz 150 bin nakliyede sermaye var. 50 bin falan içerdeyiz. Al borca ver karnini doyur ile gidiyor. Babamın isi olmasına rağmen asgari ücretle bı yerde çalışıyorum babamın bağ kur dolmak üzere ama ödeyemediği zamanlar da oluyor. Kendimde dört yıllık üniversite mezunuyum derece ile kazanmıştım. Bilmiyom ne olacak bu işler böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumlar iyi şuan istanbulda.
  • Bu birde şu anki durum söz asil seçimden sonra görün neler oluyor diye.

    Şimdi yine piyasaya sıcak para pompalıyorlar seçimden dolayı, seçim bir geçsin tek tek dökülecek herkes

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.