Şimdi Ara

Military pack kullanıcıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son günlerde sıkça duymaya başladığımız ucuz military pack ler güvenilir mi bunun cevabını arıyorum ve eminim benim gibi merak eden çok kişi vardır. Çok tartışıldı kimileri çok çabuk 3 kırmızı veriyor diyor kimileri de diğerlerinde farkı yok diyor.

    Soru şu:
    Konsol üretim tarihi, alış tarihi, şu an ki durumu (sorun varmı yokmu)?

    Sadece ama sadece military pack sahiplerinin cevaplamasını rica ediyorum.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: mastertr

    Çok tartışıldı kimileri çok çabuk 3 kırmızı veriyor diyor kimileri de diğerlerinde farkı yok diyor.


    hala tartışılıyor... psp fiyatına konsol alıyosunuz yinede 3 kırmızı şu bu var mı diye soruyosunuz.
    yapmayın arkadaşlar bunun cihazın bölgesiyle, paketin ismiyle veya fiyatıyla ne alakası var. cihaz aynı cihaz.
    bozan 2 günde bozuyor, kullanan 2 sene kullanıyor.
  • ben kulnaıyorum 1 hafta olduy şu an normal
  • ben 1 haftadır kullanıyorum.. hiçbir ek soğutma yaptırmadım.. dik olarak kullanıyorum.. sadece çevresinin geniş ve arka tarafının havadar bir yere bakmasına özen gösteriyorum..

    nazar değmesin, ne diyeyim...
  • Benim de bildiğim ve takip ettiğim birkaç kişi var. Sanılanın aksine Military Appreciation Pack adı altında satılan konsollar sorunlu değiller. Tamir edilip yeniden piyasaya sürülmüş olduklarını hiç sanmıyorum. Öyle olsaydı zaten çoğu forumda bunu ispatlarıyla görürdük. Bu paket, ayrı bir paket değildir. Bildiğimiz Premium pakete 4 oyun ve 12 ay Live eklenmiş halidir. Normal bir Premium paket için neler geçerli ise, bu paketler için de onlar geçerlidir.

    Ben ucuz olmasını çok anlamlı buluyorum. Özellikle NTSC-U çok ucuza satılıyor 400 YTL olsa toplam masrafınız, 3 kırmızı verse bile aksesuarları satılıp, üzerine biraz para eklenip sıfırı alınabilir. Hatta şu anda 3 kırmızı görmüş konsollar bile, hiç dokunulmamak kaydıyla 250-300 arasında satılıyor. Bence 400 YTL'ye Xbox 360 almak her şartta mükemmel bir fikir. En azından HDMI'lı modeller oturana kadar sizleri idare edecektir.




  • benimde alalı 1 hafta oldu..alır almaz demo cekmeye basladım ve saatlerce açık bıraktım..bu 3 gun devam etti.şu ana kadar hiç bir problem yok...normal duzeyde calışmaya devam ediyor..herhangi bir donma vs...bişey yok..gayet duzgun çalışıyor..umarım boyle devam eder..

    konsolum 2006/06 uretim...Feza elektronikten aldım.....
  • feza da fiyatlari 400 e cekmis military lerde sanirim sadece atik faydalanmadi bu military bollugundan..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

    benimde alalı 1 hafta oldu..alır almaz demo cekmeye basladım ve saatlerce açık bıraktım..bu 3 gun devam etti.şu ana kadar hiç bir problem yok...normal duzeyde calışmaya devam ediyor..herhangi bir donma vs...bişey yok..gayet duzgun çalışıyor..umarım boyle devam eder..

    konsolum 2006/06 uretim...Feza elektronikten aldım.....

    işte o günlerce açık tutmalar ileride kırmızı ışık ihtimalini güçlendiriyor.Bu makineler narin makineler saatlerce açık tutmak bana yanlış geliyor.Tabi makine sizin isterseniz hiç kapamazsınız orası başka
  • okul olduğundan dolayı günde en falz 3 saat oynuyorum ama oda ara ara şuan sorunsuz çalışıyor ama korkuyorum:D
  • benmimde 06-2006 sıkıntısız 3. ayı :)
  • benimde 09.2006 üretimli 5.aya girdi bu ay tıkırında herşey
  • 2. haftam günde ortalama 1 buçuk saat açık kalıyor yatay ve arkasına vantilatör koyarak çalıştırıyorum bir sorun yaşamadım şimdillik.
    bu arada bozuk konsolların yamir görmüş hali olduğunu hiç sanmıyorum alet sıfırdı poşetleri ben açtım ve aletin kokusuu yeniydi:)
    bide eğer microsoft a giden makinelerinde tamir edilmiş hali bile olsa zararı yok sonuçta microsoft istanbul da tamir edilen makinelerden daha iyi tamir yapıp satıyordur
  • ya ister tamir ister toplama ister sonradan yapma ister sahte xbox olsun çalıştığı sürece kırmızı vermiş her xbox'tan daha temiz olduğu kesindir :)
  • alalı 1 hafta oluyor şuan hiçbir sorun yok soğutma fln da yaptırmadım.inş böle gider ne diyim..dik kullanıyorum bu arada
  • Bende Platinden aldım 4 gündür takır takır çalışıo. Ama GoW ım dondu götürüp atıcak kafalarına
  • Military pack in içeriği nedir? ve bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir? Premium ve core pack lerden ne gibi farkı var? bir çok kişinin aklına takılan sorular arkadaşlar bilgili biri detaylı bir şekilde açıklarsa bu konularda daha fazla uzamaz....
  • Bildiğimiz Premium paket. 4 adet eski orjinal oyun ile 12 ay Live eklenmiş pakete. oyunlar bir işinize yaramayacaktır büyük ihtimalle. 12 ay live güzel ama. Gerçi çoğu paketten çıkarıyorlar. Almadan önce kesin bilgi almak lazım.
  • quote:


    elderzeus:
    Benim de bildiğim ve takip ettiğim birkaç kişi var. Sanılanın aksine Military Appreciation Pack adı altında satılan konsollar sorunlu değiller. Tamir edilip yeniden piyasaya sürülmüş olduklarını hiç sanmıyorum. Öyle olsaydı zaten çoğu forumda bunu ispatlarıyla görürdük. Bu paket, ayrı bir paket değildir. Bildiğimiz Premium pakete 4 oyun ve 12 ay Live eklenmiş halidir. Normal bir Premium paket için neler geçerli ise, bu paketler için de onlar geçerlidir.

    Ben ucuz olmasını çok anlamlı buluyorum. Özellikle NTSC-U çok ucuza satılıyor 400 YTL olsa toplam masrafınız, 3 kırmızı verse bile aksesuarları satılıp, üzerine biraz para eklenip sıfırı alınabilir. Hatta şu anda 3 kırmızı görmüş konsollar bile, hiç dokunulmamak kaydıyla 250-300 arasında satılıyor. Bence 400 YTL'ye Xbox 360 almak her şartta mükemmel bir fikir. En azından HDMI'lı modeller oturana kadar sizleri idare edecektir.


    herşey binlerce kez açıklandı zaten kaç kere söylendi bunlar premium pack+4 0rjianl oyun+12 ay live .hepsini bir pakete koyuyorlar adı military apprrecation pack oluyor bu kadar basit bende almıştım zamanında ama sattım çok şukur şimdi fiyatları çok duşmuş çunku bence şu anda alına bilecek en mantıklısı military pack+pal adaptor :)




  • bildiğimiz premium paket+12 ay live+4 orjinal oyun mu? e ama fiyatı premiumdan çok düşük....Almak farz gibi bişey bunu o zaman....
    quote:

    Orjinalden alıntı: elderzeus

    Bildiğimiz Premium paket. 4 adet eski orjinal oyun ile 12 ay Live eklenmiş pakete. oyunlar bir işinize yaramayacaktır büyük ihtimalle. 12 ay live güzel ama. Gerçi çoğu paketten çıkarıyorlar. Almadan önce kesin bilgi almak lazım.
  • Çünkü bu konsollar Amerikan Askerleri'ne çok ucuza satılıyor. Konsolla alakası olmayan askerler de aldıkları fiyata veya biraz daha üzerine bu konsolları elden çıkarıyorlar. Bir de büyük ihtimalle askeriyede bu işin ticaretini yapmaya başlayanlar da çıkmıştır. Bu yüzden ucuza satılıyor. Askerler 100 dolara alsalar, 200 dolara elden çıkarırlar. Alanlar da 300 dolara satar. Bu kadar basit. Şu anda açık artırma sitelerinde de yavaş yavaş artmaya başladı Military Paketler.

    Bir de şunu eklemek istiyorum. Bu paketlerin aşırı ucuz olmasından dolayı, Microsoft tarafından tamir edilip yeniden piyasaya sürülen sistemler olabileceğini düşünenler var. Henüz ispatlanmış değil bu durum. Normalde tamir edilip yeniden piyasaya sunulan konsollarda, "Refurbished" etiketi oluyor. Military Pack'lerde bu etiketlerden yok. Ayrıca bu paketlerin çok kolay bozulduğundan da bahsedilmiş. Ortada kesin bir olay yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 4 Ekim 2007; 19:38:57 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.