Şimdi Ara

Millenicom 10 mbps farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Millenicom'a geçtikten sonra aklıma takılan bir durum söz konusu. Modemime ulaşabilen hız 83 mbps iken tanımlı hız 72 mbps. Aradaki 10 mbps fark neye göre veriliyor. Arasam da düzelteceklerini sanmıyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı?


    Millenicom 10 mbps farkı?







  • Sizin hattınız ideal şekilde kullanıldığında 72mbit veriyor, eğer gelişmiş bir modem alıp zorlarsanız 83-85 mbit alabilirsiniz ama kopma sorunları başlayacaktır. Bunu şöyle düşünebilirsiniz, bir virajı 72km/s hız ile dönerseniz güvenli bir şekilde dönersiniz, eğer 83km/s ile bu viraja girerseniz savrulma ve takla atma tehlikesi ortaya çıkar. DSL hatlar da aynı bu şekilde güvenli hızda kullanılmalıdır. Yoksa kopma-yüksek ping sorunları çıkar

  • Modem kaliteli bir modem Sercomm marka hat okumada da çok verimli. Kopma sorunuyla daha önce karşılaşmadım. Bir yıl kadar önce Turknet kullanıyordum ulaşılabilir 90 civarına kadar düşmüştü ama yine 90 veriyordu bir kopma yaşamıyordum. Aynısını Millenicom'da da kullanmak istiyorum ama yaparlar mı bilmiyorum. Airties 5650 denedim o ulaşılabilir 63 verdi gibi.

  • Sinyal gürültü oranınız (snr) düşük. En fazla 75-76 mbit belki zorlar. Ama oran iyice düşer.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.