Şimdi Ara

Millenicom - 3 Haftadır kurulum gerçekleşmiyor, Süreç 1.5 Ayı geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
7
Cevap
1
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yılbaşında apartmanımıza fiber geldi. 3 Ocakta Millenicom'a başvurup fiber internet kampanyasından yararlanmak istediğimi söyledim. Hali hazırda TTNET ile ADSL internet sözleşmesi olduğu için transfer işlemi olacak dendi, sözleşme buna göre yapıldı. 7 Ocakta bütün belgeler gönderildi ve ben, işlemlerin bittiğini sanıp, sözleşmenin yerine getirilmesini beklemeye başladım. Ayrıca belirtmek isterim ki, belgeler gönderildiği an hemen TTNET'e transfer işlemi için başvurulmuş çünkü evdeki internet sürekli kesilmeye başladı. Sorun değil, yakında yeni internete geçmiş olunur dedim. 1 hafta sonra aradılar ve eski sözleşmemin ADSL olduğunu ve altyapı kaydımı Fiber olarak değiştirmem gerektiğini söylediler. TTNET'i aradım, saatlerce, farklı farklı kişilerle konuştum ve sonucunda aldığım tek cevap artık onlara bağlı olmadığım ve kendilerinin işlem yapamayacağıydı. Bu durumu Millenicom'a bildirdim ve artık bu işlemleri kendilerinin halletmesi gerektiğini, benim bir işlem yapamadığımı söyledim. Tamam, biz halledeceğiz dediler. 1 hafta daha kurulum bekledim ancak aldığım tek sonuç 'Halledemiyoruz, hattınızı iptal edip yeni baştan üyelik işlemi yapabilir misiniz? ' oldu. Ona da tamam dedik, iptal ettik. Bu noktada zaten sürekli kesilen internet tamamen koptu. İptal işlemleri 1 haftada onaylandı. 27 Ocak günü aradım ve iptalin gerçekleştiğini, kurulum beklediğimi söyledim. Tamam dediler. Bugün 15 Şubat ve halen bir hizmet yok. İmzalanan sözleşmenin hayata geçirilmesi adına hiçbir adım atılmadı. WhatsApp, telefon hattı ve mobil uygulama üzerinden kurduğum iletişimlerde aldığım tek cevap 'Durumunuzu iletiyoruz.' Başka hiçbir bilgi paylaşımı mevcut değil. Tahmini bir tarih bile verilmiyor. 'Haklısınız, süreç fazla uzun sürmüş.' deniyor ama bu durumu daha iyi hale getirmek için hiçbir çaba sarf edilmiyor. Bu kuruma başvurmadan önce internet bağlantım vardı, madem üzgünsünüz, madem müşterilerinize karşı saygınız var, en azından bu süreç bitene kadar ADSL yoluyla internet verebilirsiniz. Kaldı ki ben sabretme sürecini çoktan geçmiş durumdayım. İstanbul'un ortasında, Çemberlitaş'ta yaşıyorum. Hizmet sağlanması zor bir yer olduğunu düşünmüyorum, ki zaten sağlanmıyor. Bir hata ettim, kendileriyle sözleşme imzaladım. 1 buçuk aydır internetim yok. Eğer geçici internet de sağlayamıyorsanız, en azından taahhüt ettiğiniz cayma bedelini ödeyin, bir de diğer firmalarla görüşelim, sorun sizden mi kaynaklanıyor görelim. Bugüne kadar pek çok kötü hizmet gördüm ama bu kadar uzun süren ilk oldu. Bu başlığı belki yetkili biri veya bu süreçleri yaşamış ve çözüm bulabilmiş biri görür de yardım eder umuduyla açtım. Kendileriyle sözleşme yapmak isteyenlere de ayrıyeten duyurulur. ‘X firmasının müşteri hizmetleri yokmuş, burada var.’ gibi düşünenlere duyurulur. ‘Müşteri hizmetleri’nden aldığım tek bilgi, durumumun iletildiği.








  • Hocam hatayı bu denli uzun süre beklemekle yapmışsınız bence,

    Tek bir sorum olacak, binada Ftth aktif değil mi? ya da VDSL altından mi hizmet alacaksınız?

    Göknet altyapı sorgulama.

    Buradan güncel altyapınızı takip edebilirsiniz. Milleniye taahhüt vermediyseniz de sanırım sorunsuzca çıkabilirsiniz çünkü zaten ortada hizmet yok gözüküyor. Alternatif olarak Türknet, netspeed, gibir gibi operatörlere başvurabilirsiniz. Hoş taahhüt bile olsa ücret almaya çalışabilirler mi düşünmek dahi istemiyorum. 45 gün aktivasyon süreci olmaz, olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 15 Şubat 2022; 10:7:44 >




  • İşlemler epey karışmış anlaşılan E- Devlet üzerinden hattın hangi firmada aktif olduğunu öğrenin ve sonra aboneliğinizi kapatın. Güncel alt yapınız fiber olduğundan yeni başvuruyu Fiber olarak verin. TürkNet kullanmanızı tavsiye ederim.

  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Gerek TTNET gerek millenicom müşteri hizmetleriyle altyapı olduğuna dair konuştum, sitelerden de teyit etmiştim.


    Ayrıca, sorunuzu yanıtlar mı bilmiyorum ama fiber kablosu her evin kapısının önünde asılı bir şekilde duruyor

    Millenicom - 3 Haftadır kurulum gerçekleşmiyor, Süreç 1.5 Ayı geçti

    karşı komşumuzun kablosu ise evin içine çekilmiş durumda, onlara hizmet sağlanmış sanırım.


    Eve kablo kurulum işlemini yapanların kurumlara özel değil de ortak ekipler olduğu gibi bir düşünce vardı kafamda, birincisi bu yüzden, ikincisi de cayma bedeli, üçüncüsü de iptal sürecini kestirememem yüzünden bugüne kadar iptal etmedim ama diğer firmaları tek tek arayıp ‘kurulumu ilk kim yaparsa ona geçeceğim’ deme fikri dönüyor aklımda.


    Bu durumu şikayet var üzerinden de yazmıştım, bu sabah arandığımda hafta sonu olmadan çözmeye çalışacağız dediler. Kendi sistemleri üzerinden hiçbir tarih alamamıştım. Yine bir kesinlik yok tabii en azından bir yanıt.


    Hafta sonuna kadarmış, bakalım.


    Teşekkür ediyorum ilginiz için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarisClb -- 15 Şubat 2022; 11:57:51 >




  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Aslında anlatmaya çalışmıştım bu konuyu ama harf sınırından detaylandıramadım. Belgeleri göndermemden bir hafta sonra onlarda alt yapının adsl gözüktüğünü ve ttneti arayıp degiştirmemi soylediler. Saatlerce ve farklı kişilerle gorustukten sonra (ttnet) millenicoma geçtigimi ve kendilerinin yapamayacaklarını soylediler, mileniye bildirdim ve onların halletmelerini, benim her defasında aynı cevabı aldıgımı soyledim. Milleni de bana olumlu yanıt verdi. Bir hafta sonra ise halledemediklerini ve iptal etmem gerektiğini söylediler. E devlet üzerinden iptal basvurusunu yaptım, 1 hafta sonra (27 ocak) onaylandı ve mileniyi aradım. O günden beri kurulum bekliyorum.


    Firma konusunda, aynı apartmanda kullanan iki kişi daha tanıdıgım var, bir sorun yaşamadıklarını soylemişlerdi. Türknet kullanan bir tanıdıgımın tanıdıgı da şikayet etmişti fikrini sordugumda. Bu yüzden tercih ettim


    Bu durumu şikayet var üzerinden de yazmıştım, bu sabah arandığımda hafta sonu olmadan çözmeye çalışacağız dediler. Kendi sistemleri üzerinden hiçbir tarih alamamıştım. Yine bir kesinlik yok tabii en azından bir yanıt.


    Hafta sonuna kadarmış, bakalım.


    Teşekkür ediyorum ilginiz için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarisClb -- 15 Şubat 2022; 12:0:26 >




  • Hocam hizmet alamadığınız için koşulsuz tek taraflı fesih dilekçesi vermekle tehdit edin. Bu sefer de göz ardı edinmesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.