Şimdi Ara

Millenicom'a geçip çifte faturanız olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle zamanınızı aldığım için kusura bakmayın ancak bir gün Millenicom'a geçmek isterseniz bu bilgiler size biraz olsun yardımı dokunur umarım.



    2021 yılında Türktelekom'un yazlık internetini 2 ay süreyle (eylül,ekim) kullandım ve hat 2 ayın sonunda

    donduruldu. Bu sene(2022) fiyat araştırırken en makulü Millenicom olarak belirledim ve baş vurdum.

    Başvurduğum esnada hattımın geçen sene Türktelekom yazlık İnternet kullandığımı ve şu an hattın donuk olduğunu durumunu kendileri veya benim için sorun teşkil edip etmediğimi sordum. Kendileri bir problem olmadığını ve geçiş için işlemleri anlattı. Hatta müşteri temsilcisi 150tl'ye kadar cayma bedelini kendileri karşıladıklarını bana iletti. Bende taahhüt'üm yok cayma bedeli çıkmaz dedim.

    Hat taşındı ben internet kullanmaya başladım. Bir gün Türktelekom'dan bir mesaj geldi 280 küsür tl borcunuz vardır; şu tarihe kadar lütfen ödeyiniz. Tabi ben ŞOK.

    İki operatörü de aradım ikisi de vallahi bizlik bir şey yok karşı operatör sorumlu dediler.


    Tüm konuşmalardan (altı yedi konuşma ve iki buçuk saatlik) benim çıkartabildiğim olayın özü donuk bir hat taşınamıyor; Hat başka bir operatöre taşınmak istenince önce hat aktif hale getiriliyor sonra başka bir operatöre geçiyor. Hat canlandığı anda ilk kullandığım operatör aaaa hat canlanmış o zaman bir önceki sene hangi tarifeyi kullanıyorsa (bu 2 aylık veya 6 aylık önceden ne kullanıyorsanız) aynısını fatura tek seferde tümünü size yolluyorlar. Bu kesinlikle cayma bedeli olarak değil kullanım tutarı olarak yollanıyor, çünkü taahhüt yok ki cayma olsun.


    Bana geçmek isterken sizin hattınız donuk bu hattı biz kendimize taşımak için canlandırınca önceki operatörünüz size fatura çıkarabilir, siz en iyisi önceki operatörle donuk monuk hiç bir bağınız kalmasın bizle beraber yeni bir sayfa açın deseler bende ona göre haraket ederdim.


    Sizden ricam hattınız benim gibi yazlık internetten dolayı veya kendi isteğiniz ile donuk bir halde ise kesinlikle o halde Millenicom'a geçişi başlatmayın. Sonra benim gibi bir internetiniz olur ama iki fatura sahibi olursunuz.


    Umarım kısaca anlatmak istediğim konudan muzdarip kimse olmaz, çünkü kimse müşteri memnuniyeti derdinde değil maalesef para kazanmak uzun dönemli müşteri memnuniyetinden doğduğunun kimse farkında değil.








  • Milenicoma geçerek büyük hata yapmışsınız buralardaki konulara yazılanları okusaydınız sitede örnek 100 mpbs 124,90 ken mileniye geçtikten 2-3 ay sonra kafasına göre 150 TL falan yapıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.