Şimdi Ara

Millenicom Altyapı Sorgusu hatalı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın Arkadaşlar,


    Bulunduğum izmir - seferihisar - hıdırlık mahallesinde benim bulunduğum sokakta Turkcell superonline altyapı bulunmuyor, Turktelekom altyapı bulunmuyor,turksat kablo altyapı bulunmuyor, turk.net altyapı sorgusuna girdiğimde port yok yazıyor, netspeed sorgusunda da port yok yazıyor, millenicom'a girdiğimde ise yerel altyapı seçtiğimde 76megabit fiber altyapı gözüküyor.

    50 metre uzağımda 1 üst sokağımda superonline,turknet,kablonet,ttnet hepsinin altyapısı ve portları var.


    Millenicom altyapı sorgusunda aynı binada komşumun adresini girdiğimde altyapı yok yazıyor. Ben kendi adresimde altyapı gözüktüğünden başvuru yaptım.


    Millenicom alt yapı sorgusunda hatalı bilgi oluyor mu ? Gelen ekip bana sözleşme imzalatıp sonra ya sizin adreste port yokmuş diyip fatura kesmeye başlar mı diye şüphelendim.

    Başına benzeri bir şey gelen olduysa paylaşım yaparsa minettar kalırım.


    Saygılar sevgiler








  • Telefonla aradığımda, müşteri temsilcisi yan komşularda altyapı gözükmüyor benim evde altyapı gözüküyor başvuru alabiliriz diye bilgilendirme yaptı. Başvuruda ilerlerken bu adreste internet bağlanmış gözüküyor dedi. Kesinlikle bir internet yok dediğimde bu sistemde gözüken bağlantı sistemden düşmeden bir şey yapamıyoruz dedi kapattı.


    İnat ettim tekrar aradım başka bir müşteri temsilcisine bağlandım. Durumu anlattım, tekrar başvuruya başladık, bu sefer sizin adreste port yok diye cevap verdiler. Önbaşvuru da alamıyoruz çünkü daha önce size söylendiği gibi evde internet bağlantısı gözüküyor bu nedenle yan evden sizin adresiniz için başvuru açıcam dedi  

    Yan evleri kontrol ettiğinde altyapı yoktu sadece bir tane evde altyapı buldu o ev üstünden benim adresim için başvuruda bulundu (artık nasıl oluyorsa)

    Bana söylenen sistem her 60 dakikada bir port olup olmadığını kontrol ediyormuş. Hangi altyapı ile başvuru yapılıyor dediğimde Turktelekom altyapısı dedi.

    Aynı adres için Türktelekomdan kontrol ettiğimde port değil altyapı yok diye gözüküyor artık hangisi doğru bilemiyorum. Ancak bu hafta bir de TTnet müdürlüğüne gidip oradan bir sorgulayacağım. Bu port yok durumu nasıl olabilir aklım almıyor. 2000 yılında istanbul'da port olmazdı hadi internet geleli 3-4 yıl olmuştu.


    Elalem yakında starlink projesi ile tüm dünyaya düşük ping lazer uydu teknolojisi ile internet satıp senede 30 milyar dolar para kazanacak. Biz daha 50-100 metre mesafeden bakır ya da fiber kablo çekip internet taşıyamıyoruz. Cebimden parasını verecem kablo çekmeye talibim desen de bir işe yaramıyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.