Şimdi Ara

Millenicom bağlantı sorunlarından kurtulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bu klişeyi yaptığım için üzgünüm :) Tecrübemi aktarmak istedim.


    Öncelikle neden Turknet dururken Millenicomu seçmiştim hatırlayalım: Her iki firma da gözümde eşit görünüyor, ikiside TT'nin altyapısını kullandıkları için benzer kalitede hizmet alırım sanıyordum.


    Milleniden 5 ay hizmet aldım. Bu 5 ayda defalarca kez mh ile görüşmem gerekti. Kullandığım sırada Twitch ve Youtube lüks tüketim sınıfına giriyordu.  Donmadan Twitch izlemek imkansızdı. Kimseyi değiştirremeyeceğimi anladım ve değişim için adım atmak gerekli diye düşünüp Turknet'e geçiş yaptım.


    Turknet ile 5. günüm. 35 vaat ettiler 31mb hız alıyorum. Twitch ve Youtube artık sıradan, aileden biri gibi sorunsuz çalışıyor. Kopma, yavaşlama yok. Boşuna 5 ay heba etmişim.


    Cıkarımım: Başta düşündüğüm TT altyapısı kullanan firmalar benzer kalitede hizmet verir fikri tamamen yanlış çıktı. Millenicom ile Turknet arasında dağlar kadar kalite farkı var, 85-90 liraları bu kalite için ödemeye kesinlikle değmez. Üstelik güven sorunu yaşatan bir firma (modem vb konular). Sorun yaşayıp çözemeyen arkadaşlar için önerim düzelir diye bekleyip zaman kaybetmeden beğendiğiniz bir sağlayıcıya transfer olmanız.








  • 1 ay ücretsiz ev interneti isteyenler yazsın beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.