Şimdi Ara

Millenicom çözülmeyen sorunun masrafını işte böyle tahsil ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.) Teknik destek görevlisi Türk telekomda çalışıyor. Geldiği zaman kendisine " gidebilirsin, sorun çözüldü " dedim ve O da gitti, müdahalede bulunmadı.


    Millenicom bunun üzerine 300 liralık teknik destek hizmeti ücreti yansıtmış faturama.


    sikayetvar.com sitesinde de aynen bu şekilde haksız yere masraf yazıp da şikayetlerini yazan abonelerle karşılaştım.

    Türk telekom görevlisi kesinlikle verilen hizmetin ücretsiz olduğunu ve bu durumun Millenicom 'dan kaynaklandığını belirtti. Ne yaptıysam millenicom topu hep telekoma attı ve " bizler birşey yapamayız" deyip durdu.


    Son çare olarak tüketici hakem heyetine bunları şikayet ettim. Nasib olursa sonu burdan ilan ederim...


    Benim bu halime bakıp ibret alın, aklınızı başınıza alın ve millenicoma asla geçmeyin. Zaten millenicomda iseniz derhal orayı terkedip başka bir operatöre göçün. Bu başıma gelen birgün senin de başına gelebilir; gelmeme garantisi yok!...



    2.) Beceriksiz, eğitimsiz, iş bilmez ve ne yaptığından habersiz ekiplerin birarada bulunduğu bir firma oldukları için yıllarca kullandığım sabit hattın numarasını telekoma bir türlü taşıyamadılar ve numaranın iptal olmasına neden oldular. Bu lanet firmaya sırf sabit telefon hizmeti verdikleri için geçmiştim.



    3.) Önce sizi uygun fiyatlı tarifelerle cezbedip avlamaya çalışırlar. Eğer tuzağa düşmüşseniz birkaç ay sonra zamlı tarifeyi size geçirirler. Zam haberini ise önceden karınca yazısıyla faturanın uzak bir köşesine yazarak sorumluluktan kurtulurlar. Bu zam haberini çoğu abone görmediği için sonraki ay tatsız bir sürprizle karşılaşır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Aralık 2023; 22:55:8 >







  • Merhaba , Pm üzerinden yanıt verilmiştir. İyi geceler dileriz.

  • Eğer İstanbul bölgesindeyseniz. Türk telekom fiber altyapısı kullanıyorum world net üzerinden 100 Mb download 20 Mb upload veriyorlar, hatta taahhüt yapıyorlar sitelerinde taahhütsüz görünüyor fiyat ama arayıp konuştuğumuzda taahhüt de yapabiliyorsunuz ve pop noktası Ataköy. Benimde VALVE değerlerim 32 ms.


    https://worldnet.com.tr/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millenicom kullanıcısına yanıt

    Verdiğiniz yanıt, müşteri hizmetleri arkadaşlarınızın bana verdiği yanıtın aynısı olup, hiçbir geçerliliği ve kıymeti harbiyesi yoktur...

  • Mattg M kullanıcısına yanıt

    burda fiber yok...

  • Millenicom'u tüketici hakem heyetine şikayet ettim ve kazandım. İban numarasına parayı iade etmek için bugün aradılar.

  • 4 gün önce internet bağlattım, 2 gün kullandım , bu 2 günde internet yoktu, daha doğrusu hatta komple dsl yoktu , muhtemelen altyapı çalışması var veya bir yerden biri kabloyu koparmıştır dedim.

    Arıza kaydı açtım , açarken diyor sorun bina içi tesisatta ise 400 lira ücret tahsil edilecek. Oturduğum mahalle komple 2 katlı müstakil evlerden oluşuyor. Zaten benim ankastre kutusu evin duvarına asılmış , kutu ile modem arası 1 metre , elimde olsa direk modem kablosunu ankastreye bağlatırdım

    Bu sabah ekip geldi , onlar da teyit etti dsl yok , muhtemelen belediye kazı yaparken hattı koparmıştır deyip kontrole gitti. 1 dk geçmedi internet geldi. Sordum problem neymiş diye. Sunucu kapalı imiş 2 gündür , nasıl kimse farketmez deyip gitti.

    5 dk geçtikten sonra mileni mesaj attı , 400 lira faturaya yansıtılacak diye Aradım hayırdır bu ücret neyin nesi dedim . Arıza bina içi tesisatta kaynaklanıyormuş onun ücreti dediler. Bak hele bende dedim 2 gündür tüm mahallede internet yoktu, sunucu kapalı imiş , açıp gittiler 10 saniyede dedim . Ekip bina içi kablolama yapmadılar mı diye sordu. Beni anlamadınız herhalde , tüm mahallede 2 gündür internet yoktu dedim , ekip eve gelmedi ki bina içi tesisat diye ücret kesiyorsunuz dedim.

    Fatura itirazında bulunalım , sizi ararlar dedi , kayıt açtı . Şimdi aramalarını bekliyorum, illa ödeyeceksiniz derlerse 2 günlük hattı iptal ettirip üstüne thh ye vericem , bize iss mi yok , zaten başka firma ile aralarında çok fiyat farkı yoktu, böyle 400 alacaklarsa işimiz var demek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt

    Hocam dikkat edin bu mesajı yazdığınız için 400 TL daha fatura yansıtılabilir(!)🗿


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keevo kullanıcısına yanıt

    Beddua ettiniz herhalde  

    Fatura birimi aradı, diyor bölgesel olsa biz sms atardık ve ücretlendirilmezdiniz. Sonuçta ekip geldi ve internet sorununuz çözüldü , arıza da bina içi tesisat kaynaklı olarak düşülmüş, bu yüzden 400 lira ödemek zorundasınız vs muhabbeti yaptı, bende dedim suç bendeki arıza kaydı açtım , sunucu kapalı kalsaydı da aylarca şehirde internet olmasaydı..


    Neyse iptal birimini arayıp iptal edelim diye başka temsilciye bağlandım, bu da işte fatura çıkınca belli olur , o zaman ücret yansırsa itiraz kaydı açarsınız vs konuştu, zaten itiraz kaydı açtığımı ve ücretin yansıyacağını söylediler dedim , neden bekleyeyim ? Bu sefer de yanlışlık olabiliyor bekleyin vs dedi   uğraştırmayın beni dedim iptal talebi zorla açtırdım da sonra bunlar beni evrak vs uğraştırır diye geri çektim talebi , e devlettten fesih edeyim garanti olsun dedim fakat e devlet diyor başka kanal üzerinden iletmişsiniz fesih başvurusu alamıyoruz dedi buga girdi , mevcut fesih de geri çektim , bekleyelim az bakalım


    Bu arada başka iss den nakil başvurusu yaptım yaklaşık aylık %70 daha fazla ücret vererek , en azından kafam rahat olur , bunlarla mı uğraşacağım işim gücüm yok sanki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt

    Yaptıkları iş yasal değil ki. TT tarafına fatura yansitilabilir ama şöyle olursa olur o da; herhangi bi arıza durumu yok, siz öyle zannettiginiz icin TT ekibi talep ettiniz, TT ekibi gelip "Hatalı arıza kaydı" emri verirse, o zaman size maximum 300 TL fatura yansitilma durumu olabilir. Fakat kesin bir arıza varsa hiç bir firma "arıza" parası alamaz. Kendimden örnek vereyim; ben fiber kullanıyorum, ont cihazında herhangi bir arıza olmamasına rağmen, değişim talep ettim çünkü kullanılmış 2.el) ont cihazı verildi. (Ellerinde yoktu muhtelemen) ont gayet güzel çalışıyordu. Bende kıl olduğum için değişim talebinde bulundum ve 0 ont ile geldiler, ona rağmen herhangi bir fatura yansitilmadi. Yani demek istediğim milleti salak yerine koymaya çalışan tiplere fırsat vermeyin, 400 TL neyin parası? Santral mi havaya uçtu da bu para alınıyor, saçma sapan durumlar. Hakkınızı arayın, gerekirse tüketici hakemine, btk'ya başvuruda bulunucam diyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Keevo kullanıcısına yanıt

    E devlet üzerinden iptal talebi açtım , 5 dk sonra da firma aradı , alınan ücrete bir şey yapamayacaklarını söyledi. Nedeni ise gelen ekibin sisteme bina içi tesisat olarak girmesi dedi. Yani altyapı ekibi öyle girmiş , neyse gelince sorarım adama buralarda geziyor birkaç gündür benim yüzümden il den ilçeye gidip geliyor   kasıtlı mı yaptı yoksa firmanın işgüzarlığı mı sorup öğrenirim.


    İptal etmeyeyim diye toplam 200 veya 300 liralık falandı tam hatırlamıyorum her ay fatura indirimi teklif etti , yeni abonelik başvurusu yaptığım için reddettim, ardından iptal işlemini onayladılar, sms de geldi iptal edildiğine dair , mevcut internetim de an itibari ile anında kesildi  

    Çıkan faturayı ödeyip , yeni iss ye yollarım , 500 lira indirim alırım , ardından btk ya şikayet edip ödediğim 500 liranın iadesini isteyeceğim


    En azından iptal işlemi anında gerçekleşti, uğraştırmadılar  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.