Şimdi Ara

Millenicom deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni taşındığım apartmanımda TT FTTH alt yapısı vardı. İlk fiberi tt çektiği için diğer ISP firmaları internet veremiyordu. TT 24 ay taahhut süresi insanı tedirgin ediyordu ve bir arayış içerisindeydim. Altyapı operatorlerinden internet sağlayan firmalarla ilgili olumsuz cok yorum vardı. Şansımı denemek için Millenicom'la iletişime geçtim. Başımdan geçenleri buradan gelişme oldukça aktaracağım.

    Alper bey sağolsun dm üzerinden benle iletişime geçti buradan bir arkadaşın yönlendirmesiyle. Kafamda bir kaç soru vardı cevapladı sağolsun.

    1 - Evrakları maille gönderdiler tarayıp geri gönderdim ve işlemler hızlıca başladı. Asıllarınıda kargoyla gönderdim.
    2 - 7 gün içerisinde kurulum işlemi tamamlanacak denildi. 3 gündür bekler bugun TT den bir yetkili aradı ve kurulum işlemini onaylayıp onaylamadığımı sordu. Akabinde kurulum için tarafıma gün verdi. Çalıştığım ve tek yaşadığım için anca haftasonuna gün verebildim. Şimdilik böyle gelişme oldukça paylaşırım arkadaşlar.







  • Bana da bı ara bı kaç ay xboximda ki interneti kullandirmiyolardi başka şirkete geçtim tahaahut iptal bedeliyle son fatura gelicek dediler onuda ödedim ama sonradan 2 fatura daha çıkardılar bide üstüne mahkemeye vericeklerdj böyle iğrenç bir firmadır kendisi ben ise hem millenicoma hemde gectigim şirkete internet parası ödemek zorunda kaldim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ve simdiden geçmiş olsun başınıza bela aldınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. Benimde şüphelerim var ama paket taahhutsuz tüm şartlarıda iyice okudum cayma bedeli yok hiçbir şekikde sadece kurulum bedelini alıyorlar. Umarım bir terslikle karşılaşmam.
  • Aynı durumda beklemedeyim bende... Geçen hafta perşembe günü mail olarak bütün belgeleri attığım halde bu hafta çarşamba günü arandım evrak onayı için... Türk telekomdan aranma gibi bir durum olmadı şuana kadar bekliyoruz bakalım heralde tam iki haftada geçiş olur artık... Sabrede ede sabır taşı çatlayacak da hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 1 buçuk ay sonra dönmüşlerdi bu arada kurulum için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sanırım biraz şanslıyım bu konuda içimde hala bir terslik olacak mı korkusu yok değil inşallah herşey güzel olur
  • Arkadaşlar bugun TT personeli geldi ve kurulumu gerçekleştirdi. Gelen kişi cok ilgiliydi iyi bir insandı sağolsun. Kurulumu yaptıktan 10-10dk sonra millenicom hattı aktif etti. Herşey cok hızlı gerçekleşti. Aşağıda aldığım hız bilgi ekranı mevcut. Yazılan kötü yorumlara karşı cok korkum vardı fakat ben memnun kaldım arkadaşlar. Teşekkür ederim emekleriniz için.

    Millenicom deneyimi




  • CodeBuster C kullanıcısına yanıt
    Millenicom Ailesine hoşgeldiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanya devam ediyor.
    1 ay ücretsiz kampanya kodunuz

    4E13E95A
    Nirgul kılıç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CodeBuster C kullanıcısına yanıt
    hocam speed test den hız test yapınız şuan superonline omurgasını kullanıyor ping yuksek çıkmış turk telekom sunucusu test etmiş oldugunuz için
  • CodeBuster C kullanıcısına yanıt
    FTTH sistem varsa hız neden düşük ve ping neden yüksek bu kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aşağıda hem milleni hem de speedtest hız testi sonuclarını paylaşıyorum. 35mbit paketim 100mbit değil Ona rağmen 40 üstü cıkıyor testlerde download. Upload zaten tt sınırlamaları yüzünden 4mbit ama nedense milleni üzerinden 2mbit cıktı sonuc.

    @Millenicom bizi bu konuda aydınlatabilir belki

    Millenicom deneyimiMillenicom deneyimi




  • Milleniye geçiş sürecim tamamlandı. Süreçte destekleriyle yanımda olan @Millenicom2 çok teşekkür ederim. :) inş memnuniyetimiz daimi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan çinko karbon pil -- 13 Mayıs 2019; 14:43:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıradan çinko karbon pil kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Millenicom Ailesine hoşgeldiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.Benim evimde de ftth var.haziran 16 da taahhütüm bitiyor.sizinle irtibat kurdum her ay 9 tl modem ücreti alacağınızı söylediniz eğer ücret almadan direkt hattimdan geçiş yapacaksaniz size geçmek istiyorum.Benim kendi modemim var ttnetin bana verdiği tilgin modemi kullanmiyorum bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KRAMER25 kullanıcısına yanıt
    Modem kira bedeli Türk Telekom’un toptan seviyede getirmekte olduğu yeni bir uygulama. Diğer firmalarda bu ücreti almaya başladı. Taahhüt yenileme teklifinizi görünce bizim modem dahil fiyatımızın ne kadar cazip olduğunu göreceksiniz. Sizi en kısa sürede aramızda görmek isteriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hoşgeldiniz... Ben de Superonline'dan çıkmıştım 3-4 ay önce, TürkNet'in ne yaptığını bilmeyen çalışanları sayesinde bir müşteri kaybettiler ve Millenicom ile anlaştım. O zamanlar çok korkmuştum sıkıntı çıkaracak diye çünkü daha önce ismini bile duymamıştım açıkçası. Neyse ki şu ana kadar bi sıkıntı çıkmadı ve WhatsApp hattı gibi kolay çözüm olanakları var. Millenicom deneyimi




  • Alper bey Turk Telekom kaynaklı internet de kopmalar başladı
  • Yardımcı olabileceğim birşey varsa destek olmak isterim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.