Şimdi Ara

Millenicom FTTB port hızı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • @millenicom müşteri panelindeki tüketici şikayet bölümünde derdimi anlayabilen biri çıkmadı. Aynı mesajı buraya da yazarak bir de bu kanalı deneyeceğim. Benzer şikayeti olanlar için de ortak bir konu olarak kullanabiliriz.


    Şikayet ID: 19491210 (Modem S/N vb. bilgiler burada yer alıyor)


    Superonline altyapısında 100Mbit Internet kullanıyorum. Port hızım (binadaki switch ile evdeki router'ın konuşma hızı) 1GBit iken Superonline kaynaklı bir kesinti/arıza sonrası 100MBit'e düşürüldü.

    Kayıplardan dolayı taahhüt edilen hızın tamamını alamıyorum. Port hızımın tekrar 1Gbit'e çıkarılmasını talep ediyorum, bina içi tesisat bunu destekliyor ve dediğim gibi öncesinde 1Gbit port hızı kullanabiliyordum. Var olmayan bir şey istemiyorum.

    Konunun Superonline saha ekibine aktarılması gerekiyor, sizin yapacağınız sadece arıza talebini açmak. Ben Superonline'dan isteyemiyorum direk onların müşterisi olmadığım için.


    Kanıt:

    Millenicom FTTB port hızı problemi


    Ayrıca destek sisteminizde sürekli bir Whatsapp'a yönlendirme var, Whatsapp kullanmıyorum. E-posta gibi standart bir iletişim biçimi de sunmanızı öneririm müşterilere.

    Millenicom FTTB port hızı problemi

    Teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 20 Ekim 2021; 20:25:40 >







  • Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz
  • TT alt yapısından kullanıyorsan FTTB de portların hızını çıkartamıyorlar. Bu Millenicom kaynaklı değil TT Kaynaklıdır.

  • Bendede FTTHB-Eth de sıkıntı var. Ben TT alt yapı TurkNET kullanıyorum..


    Bir soru. Mikrotikde WAN IPV6 ayarı nasıl yapılıyor bilginiz varmı? TurkNET IP6 dağıtıyor fakat ben router ayarını pek bilmediğimden IPv6 almayaı başaramadım.

    Millenicom FTTB port hızı problemi
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

    SOL altyapısında IPv6 verilmiyor şu an, dolayısıyla Mikrotik'te ipv6 konusunda deneyimim olmadı. Turknet konusunda IPv6 kullananları görmüştüm, o konuya yazmanız daha faydalı olabilir.

  • Forumda diğer konularda bina ankastre / tesisat sistemleri hakkında detaylı bilgisi olan, paylaşımlarının detayı sebepli de muhtemelen ISS firma çalışanı kullanıcılar görüyorum.

    Millenicom tarafımda derdimi anlayabilen ya da anlamak isteyen çıkmadı, zira internet bağlantısı varsa sorun yok diye bakılıyor. Superonline da onların müşterisi olmadığım için ilgilenmiyor. Sorun 2 yıldır devam ediyor.


    Kendi konumu 9 ay sonra hortlatıyorum, belki doğru kişiye ulaşır diye.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.