Şimdi Ara

Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
15.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
271 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncellemeler


    Edit6:

    Sakın millenicom'a bulaşmayın ne yaptıysam yapayım borcu silmiyorlar, mecburen bu 1250 lirayı ödeyeceğim ve dava açacağım. Millenicom pişmanlıktır.


    Edit5:


    Dün bir kez daha whatsapp üzerinden canlı destek ile konuştum tavırları ve cevaplarını görseniz inanamazsınız. Bana sadece 10 dakika kargo numarası yanlış böyle bir kargo yok dedi. 3 defa ekran görüntüsü attım bu sefer de kargo daha teslim edilmemiş hala yolda diyor, kargoyu tam 1.5 sene önce teslim etmişler ve sorguladığında teslim edildi gözüküyor.


    En son her şeye ikna edince bana arka arkaya siz hukuk bürosuyla görüşün demeye başladılar, hukuk bürosu da her aradığımda dosyanın kapatılması için millenicom un bize bildirmesi gerekiyor diyor.


    Bu kadar bilgisiz ve umursamaz bir muhattap var karşımızda. 3 gündür şurada firmanın kaybettiği prestij ve insanların tepkisini gram umursamadılar. Biraz üst mevkide olan bir millenicom yöneticisi şu konuda yazılanları ve karalamları görse nasıl tepki verir merak ediyorum.


    Edit4:


    Bugün millenicomdan aradılar, sistemde baktıklarında modemin teslim alındığı 2019 yılında zaten işlenmiş sistemlerine. Buna rağmen açılan ve kesinleşen bir icra dosyası var. Olay her geçen gün daha da anlaşılmaz hale geliyor. Açılan icra dosyasına işlenen tutar 401,16TL. Bana çıkarılan faturadaki modem tutarı ile aynı.


    Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)


    Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)


    Edit 3:


    Biraz araştırma yaptığımda bu konu ile alakalı bir çok insanı mağdur etmişler. İade edilen modem ücretlerini faturalarına yansıtıp talep ediyorlar.


    Edit 2:


    Problem sanıldığından daha da vahim https://www.sikayetvar.com/millenicom/millenicom-agir-magdur-ediyor bu şikayeti paylaşan arkadaşda benzer sorunu yaşıyor gariptir ikimizin de kargosu aynı kişi tarafından teslim alınmış. Başka bir arkadaş daha, ve bunun gibi bir çok insan mağdur ediliyor. Buradan ulaşabilirsiniz https://www.sikayetvar.com/millenicom/millenicom-modemi-teslim-etmeme-ragmen-modem-ucreti-yansitildi


    Edit 1:


    Her müşteri hizmetlerini arayıp 5 dakika boyunca derdimi anlattığımda bir dakika diyip telefonu kapatıyorlar yüzüme.


    Bugün destek biletine gelen cevap daha içler acısı:


    Değerli Müşterimiz; konu ile ilgili oluşturulan fatura itiraz kaydı incelendiğinde belirtilen kargo takip numarası ile kontrol edildiğinde aras kargo ile gönderim sağlanan bir kargo bulunmamaktadır.


    Dün özellikle kargo şirketini de aradım ve kargonun millenicom tarafından teslim alındığını bildirdiler. Teslim alan kişinin isim soyismini bile söylediler.


    Konu içeriği ve özet


    Arkadaşlar Merhaba,


    Artık bu illet beni çileden çıkarmaya başladı. Özellikle yeni abone olacak arkadaşlara bilgilendirme olması açısından konuyu açıyorum. Bundan 1 sene önce millenicom aboneliğimi taşındığım yerde superonline alt yapısı bulunmaması nedeniyle iptal edip yeni abonelik açtılar. Bu geçiş sürecinde bir cezai işlem uygulanmayacağı söylendi.


    Kendileri bana eski aboneliği iptal ettikleri için modemi iade etmem gerektiğini söylediler, bende modemi götürüp verdikleri kargo bilgileri ile iade ettim. Kargo tabi ki sorunsuz bir şekilde teslim alındı.


    Kargoyu gönderirken ben resmini de çektim.


    Kargonun takip numarası da elimde mevcut hala internetten sorguladığımda kargo ile alakalı bilgilere ulaşabiliyorum.


    Fakat tüm olaylar bundan sonra başlıyor, aradan 3 4 ay geçiyor ve bana 360 İcra takip bürosundan biraz mesaj geliyor ve ben modemi iade etmediğim için 1240TL borçlu çıkıyorum.


    Bu olay yaşandıktan sonra bir yanlışlık olmuştur diyerekten hem whatsapp dan hem de telefon üzerinden aylarca bu arkadaşlara bildirim bırakıyorum, destek bileti oluşturuyorum.


    Whatsapp da geçirdiğim bazı konuşmalar burada, bunun dışında telefonda iki taraf arasınlar 10 larca kez telefon görüşmesi yaptım herkes birbirine atıyor topu.


    Son olarak tahsilat bürosu benden kargo takip bilgisini mail olarak istedi onu da gönderdim bugün aradan 1 2 ay geçtikten sonra aradım ve bana cevapları şu "Yapılan incelemeler sonucunda modemi teslim etmediğiniz görülmektedir".


    Ben artık bu firmadan gerçekten nefret ettim ve konunun etrafta yeterince duyurulması için sizlerin yardımını bekliyorum.




    Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)





    Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)





    Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)
    Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)
    Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)
    Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 14 Ocak 2021; 10:4:20 >







  • Yıllar önce millenicom üyesiydik. Bunlar çok bilinmeden foruma gelmeden falan önce. 7-8 sene olmuştur. Babama d-smart telefon açıyor internet kampanyamız var bize geçerseniz cayma bedelini ödeyeceğiz cart curt (120 liraya kadar ödüyorlar fakat babama söylememiş bunu d-smart). Babam da he diyor millenicom taahhütü bozuluyor. Cayma bedeli çıkarıyorlar d-smart'a gönderiyor babam belgeyi, bunlar da 120 lirasını ödeyeceğiz faturanıza yansıtacağız derken gerçeği öğreniyor adam. Sonra millenicom'dan bi müşteri temsilcisi bizle yeniden taahhüt yaparsanız bu cayma bedelini iptal ederiz diyor, hiç para ödemek istemeyen babam da bu sefer bunlara tamam diyor, d-smart aboneliğini başlamadan bitiriyor. 6 ay sonra icra uyarısı geliyor cayma bedelini ödememişsiniz diye. Arıyor bana söz verildi kalırsam iptal olacak bu, telefon görüşme kayıtlarında vs. var diyor, adamlar da bulamadık böyle bir görüşme diye yalan atıyor. Babam inat etti dava açıp ödemeyeceğim diye diretti ama geçende 600 lira ödedi icra mektubu gelince  En başta bana danışsa bunlar olmayacak da kimlerden yararlanacaklarını çok iyi biliyorlar


    Böyle bir şirkettir yani kendileri bulaşmayın sakın

    Türkiye artık her alanda her manada orman kanunlarının geçtiği bir ülke halini almıştır. Güçlüler karşısında kendinizi savunun gençler, kıçınıza çelik tava bağlayın, kim kimi denk getirirse artık. Kanun hukuk var diyecek olan bir zıpçıktı çıkacaktır illaki, mesajları okusun yazmadan önce...

    aynısı benimde başıma geldi. o kadar iyi anlıyorum ki sizi. anlaşmış oldukları ups bana uzak diye farklı firmayla modemi iade ettim ve parasını cebimden verdim. modemi iade ettim. teyit aldım. fatura çıkarmayın dedim. 20 gün geçti ve çıkardılar. her gün 150 kere aradım, fatura indirimi yapılacağını söylediler. son ödeme tarihinden 1 gün sonra sildiler borcu. ve ben hala kargo faturasını ve yazışmaları saklıyorum, gene bir yerlerden bir şey çıkaracaklar diye. herkese böyle yapıyolar demek ki. ayrıca iptalden önce hizmet veremedikleri 1 ayın borcunuda bana kitlediler. (89 tl). helal etmiyorum. MİLLENİCOM PİŞMANLIKTIR.

    Bende millenicom dan çıkarken türk tekelomdan kalan modemi ups kargo ile iade ettim. ama ürünü paketlerken dahi her aşamada resim çektim çünkü böyle bir konu görmüştüm..


    Aradan 5 ay geçtikten sonra ne göreyim? Modem bana fatura edilmiş:)))) Allahtan takip kodu ve aşama aşama tüm resimler var da itiraz edemeyip faturayı iptal ettiler.....

  • Böyle mağduriyetler yaşatırsa yakında piyasadan silinir bu firma. Umarım sorunun kısa sürede çözülür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.


    Konuyu tuketici.btk.gov.tr adresine yazar mısınız?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Merhaba.


    Konuyu tuketici.btk.gov.tr adresine yazar mısınız?

    teşekkürler, buradan da başvuru yapacağım bugün.

  • İnsanin omrunden calan seyler bu ulkede gunluk hayatin parcasi oldu. Bunlarin tepesine binen olsa boyle yapabilirler mi acaba. nerede o gunler... Mecbur ugrasacaksiniz hakli olsaniz da mide bulandirici bir durum.
  • Kargo paketinde modem olduğuna dair kanıtın var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustafaC5

    Kargo paketinde modem olduğuna dair kanıtın var mı?

    maalesef.

  • Hep aynı terane a firması b firması farketmiyor. Geçmiş olsun dostum

  • Bu tür firmalara ceza yazılması lazım. Tüketici hakem heyetine de başvurunuz.

  • Geçmeyi düşünüyordum bu konuyu gördüğüm iyi oldu.
  • elophidae kullanıcısına yanıt

    Türk.net i öneririm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elophidae

    Geçmeyi düşünüyordum bu konuyu gördüğüm iyi oldu.

    Sakın bulaşmayın hocam, forumda da zaten bir çok şikayet mevcut.

  • elophidae kullanıcısına yanıt
    Türknet'i önermem
  • Yıllar önce millenicom üyesiydik. Bunlar çok bilinmeden foruma gelmeden falan önce. 7-8 sene olmuştur. Babama d-smart telefon açıyor internet kampanyamız var bize geçerseniz cayma bedelini ödeyeceğiz cart curt (120 liraya kadar ödüyorlar fakat babama söylememiş bunu d-smart). Babam da he diyor millenicom taahhütü bozuluyor. Cayma bedeli çıkarıyorlar d-smart'a gönderiyor babam belgeyi, bunlar da 120 lirasını ödeyeceğiz faturanıza yansıtacağız derken gerçeği öğreniyor adam. Sonra millenicom'dan bi müşteri temsilcisi bizle yeniden taahhüt yaparsanız bu cayma bedelini iptal ederiz diyor, hiç para ödemek istemeyen babam da bu sefer bunlara tamam diyor, d-smart aboneliğini başlamadan bitiriyor. 6 ay sonra icra uyarısı geliyor cayma bedelini ödememişsiniz diye. Arıyor bana söz verildi kalırsam iptal olacak bu, telefon görüşme kayıtlarında vs. var diyor, adamlar da bulamadık böyle bir görüşme diye yalan atıyor. Babam inat etti dava açıp ödemeyeceğim diye diretti ama geçende 600 lira ödedi icra mektubu gelince Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı) En başta bana danışsa bunlar olmayacak da kimlerden yararlanacaklarını çok iyi biliyorlar


    Böyle bir şirkettir yani kendileri bulaşmayın sakın





  • quote:

    Orijinalden alıntı: adanavalısi

    Türknet'i önermem

    Türk net en azından taahüt zorlamıyor hocam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustafaC5

    Kargo paketinde modem olduğuna dair kanıtın var mı?

    Bizimde başımıza gelmemesi bakımından nasıl bir kanıt oluşturuluyor? Bir arkadaş modemi kutularken ve kargo görevlisine teslim ederken video mu çekilmeli? Yada bu nasıl bir kanıt olacak? KArgo görevlisi içinde modem var diye not düşebiliyormu

  • Millenicom kesinlikle artık bulaşılmaması gereken bir firma. @millenicom

  • Türkiye artık her alanda her manada orman kanunlarının geçtiği bir ülke halini almıştır. Güçlüler karşısında kendinizi savunun gençler, kıçınıza çelik tava bağlayın, kim kimi denk getirirse artık. Kanun hukuk var diyecek olan bir zıpçıktı çıkacaktır illaki, mesajları okusun yazmadan önce...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 7 Ocak 2021; 5:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende millenicom dan çıkarken türk tekelomdan kalan modemi ups kargo ile iade ettim. ama ürünü paketlerken dahi her aşamada resim çektim çünkü böyle bir konu görmüştüm..


    Aradan 5 ay geçtikten sonra ne göreyim? Modem bana fatura edilmiş:)))) Allahtan takip kodu ve aşama aşama tüm resimler var da itiraz edemeyip faturayı iptal ettiler.....

  • aynısı benimde başıma geldi. o kadar iyi anlıyorum ki sizi. anlaşmış oldukları ups bana uzak diye farklı firmayla modemi iade ettim ve parasını cebimden verdim. modemi iade ettim. teyit aldım. fatura çıkarmayın dedim. 20 gün geçti ve çıkardılar. her gün 150 kere aradım, fatura indirimi yapılacağını söylediler. son ödeme tarihinden 1 gün sonra sildiler borcu. ve ben hala kargo faturasını ve yazışmaları saklıyorum, gene bir yerlerden bir şey çıkaracaklar diye. herkese böyle yapıyolar demek ki. ayrıca iptalden önce hizmet veremedikleri 1 ayın borcunuda bana kitlediler. (89 tl). helal etmiyorum. MİLLENİCOM PİŞMANLIKTIR.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsm1461 -- 7 Ocak 2021; 8:52:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.