Şimdi Ara

Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
3
Favori
15.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
271 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azreften

    Tüm forumu bu şikayeti yapmaya çağırıyorum

    Hocam aslında herkes whatsapp dan bile forumdaki konuyu iletse faydası olabilir, çünkü sadece benim problemim değil konu içerisinde çok fazla bu sorunu yaşayan insan var. Herkes yasal yoldan sorununu çözmeye yanaşmıyor kimisi dayatılan bu ödemeleri gidip yapıyor.

  • Doğru durumdan da paylaşmalı insanlar bilsin inşallah çözülür sorun
  • vitriol kullanıcısına yanıt

    Yasal cevap süresi 15 gün diye biliyorum hocam. Bekleyin bu süreçte yalnızca. Ancak icranın itiraz süresini de kaçırmayın, bir avukata danışın dilerseniz.

  • Konuyu favladım devamlı öne çıkarıcam.

  • Millenicom tanidigim en arsiz firma.Ariza halinde tam olarak 30 gun boyunca ilgileniyoruz deyip oyaladilar. 32.gunde tt saha ekibi geldi internet binadaki kutuda karmasa olup hattimin baska daireye verildigini tutanak tuttu. buna ragmen millenicom faturanin sadece %25 ini iade edip %75 ini odetti..

    boylesine ac gozlu boylesine yamyam bi firmadir. aklini seven uzak dursun....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevecen69

    Konuyu favladım devamlı öne çıkarıcam.

    Destek verdiğiniz için teşekkürler hocam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Inside the nature

    Bende millenicom dan çıkarken türk tekelomdan kalan modemi ups kargo ile iade ettim. ama ürünü paketlerken dahi her aşamada resim çektim çünkü böyle bir konu görmüştüm..


    Aradan 5 ay geçtikten sonra ne göreyim? Modem bana fatura edilmiş:)))) Allahtan takip kodu ve aşama aşama tüm resimler var da itiraz edemeyip faturayı iptal ettiler.....

    milleni den modem almamanıza rağmen modem ücreti mi kesiyorlar hocam? 2 yılı geçik kullanıyorum bir sorun olmadı ama modem bana ait. Aynısı başıma gelirmi diye düşünmeye başladım 🤔

  • Arkadaş bu ne saçmalık böyle
    Eşiniz dostunuz arkadaşınız kim varsa uyarın bu millenicom a bulasmasinlar.

    Eğer icra gelirse 7 gün içinde borcum yok diye icraya itiraz edin. Böylece iş icra mahkemesine gidiyor. Itiraz etmezseniz borç kesinleşiyor.
  • Arkadaşlar millenicom'a geçerken bana zorla access point (modem diye geçiyor fakat bu access point) kiralattılar. Fiber altyapılarda zorunluymuş kendim alsam olmaz mı dedim olmaz dediler. Her ay 15 TL veriyorum. Vel hasıl yakın zamanda aboneliğimi sonlandırmam gerecek. Cihazı iade etmek istemiyorum annemlere kurucam onlarda kablonet var modem çekmiyor klasik olarak. Sizce aboneliğimi sonlandırdıktan sonra faturaya access point için ne kadar bir yansıma olur? Fikri olan var mı? 251 TL deniyor ama net emin olamıyorum.

  • Bunu öğrendiğim iyi oldu
  • Bu da benden gelsin


    Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)

    tabii ki faturamız geldi hemen

    Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)


    Millenicom Modemi iade etmeme rağmen icra takibi başlattı. (Mağdur sayısı arttı)




  • 250tl veya iade edip uğraşıp kepaze olacaksın bizim gibi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: stubbornpride

    250tl veya iade edip uğraşıp kepaze olacaksın bizim gibi

    250 tl ise hiç uğraşmayayım hocam yok kargo gitti mi yok gitmedi mi diye. Ben zaten access point alacaktım ve piyasada bu civarda fiyatlar 😁😁 Ne düşünüyorsunuz daha yukarısında gelmez değil mi fatura?

  • stubbornpride S kullanıcısına yanıt

    Geçen millenicom müşteri hizmetleri ile konuştum. Teknik elemana bağlamasını söyledim bağladılar. Teknik eleman port açmanın ne demek olduğunu bilmiyordu. Onun dışında entegrasyonları zayıf diyebilirim. Ondan oluyor tüm bu modem iade sorunları. Yoksa kimse kimseyi göz göre göre dolandırmaz. Hele de kurumsal bir firma. Ben genel olarak memnum bir yıl geçirdim millenicomla fakat biraz da şansıma hiç alt yapı arızası yaşamadım. Fiber internet sağolsun port mort uğraştırmıyor.

  • Merhaba yaşadığınız sorun için üzgünüm inşallah en kısa sürede çözüme kavuşur
    Ttnet te taahhütum bitmek üzere millenicoma geçmeyi düşünüyordum ancak bu konudan sonra malesef
  • yok hocam sıkıntı olmaz, dediğiniz gibi ihtiyacınız varsa uygun fiyatı, benim iade ettiğim modem 600tl piyasada, ama satılmaz yani satsam da. ayrıca benim milleni bırakmam sebebim bu modem işi, evimde 5 tane modem var 4 ü fiber destekli, illa modem kiralatıyorlar.

  • aLbatRos53 A kullanıcısına yanıt

    fiber altyapın varsa geç hocam, özellikle akşam saatlerinde ttnetten daha iyi milleni, aynı altyapı halbuki. 2 sene boyunca bir iki kez kesilme oldu max, modem resetleme bir kaç dk görüşme vs halloldu. haricinde çok memnundum, özellikle oyun için

  • Millenicom açık açık tuttuğunu öpen bir firma arkadaşlar tutturmayın!!


    https://forum.donanimhaber.com/millenicom-tarafindan-dolandiriliyorum-cozulmemis-yeni-fatura-geldi--139104213

  • Bağırmaktan seslerimiz kısıldı. Her iss ile sorun yaşayabilirsiniz internetiniz kopar hızınız düşük kalır vsvs say say bitmez fakat hiç biri milenicom gibi para konusunda sizi yolmaya kalkmaz. Millenicom açık açık 3-5 kimden ne koparsak kârdır mantığıyla çalışan bir firma yüzlerce konu var forumda onlarca sayfa konuştuk bu konuyu MİLLENİCOMDAN UZAK DURUN!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tazmannia

    Bağırmaktan seslerimiz kısıldı. Her iss ile sorun yaşayabilirsiniz internetiniz kopar hızınız düşük kalır vsvs say say bitmez fakat hiç biri milenicom gibi para konusunda sizi yolmaya kalkmaz. Millenicom açık açık 3-5 kimden ne koparsak kârdır mantığıyla çalışan bir firma yüzlerce konu var forumda onlarca sayfa konuştuk bu konuyu MİLLENİCOMDAN UZAK DURUN!

    Hocam başlık olması gerektiği noktadan başka bir noktaya gidiyor, forumda bir çok kullanıcının benzer problemleri paylaştığını görüyorum.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.