Şimdi Ara

Millenicom Pişmanlık mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil2 Android
5 sn
16
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    ORİS TELEKOMU engelli indirimi ile kullanıyordum hız sorunlarım yüzünden millenicoma engel yok kampanyasından katılmak istedim. 3 Gün oldu bekliyorum ne arayan oldu ne soran oldu. Bugün dayanamadım aradım ne oldu diye öğrenmek istedim. Engel yok kampasından katılmak istediğimden dolayı sorun çıkmış. Karşı firmada engelli olarak zaten internet kullanıyordum. WATSAPP Destektende engelli raporumu göndermiştim halbuki. Hadi sorun çıkmış neden beni aramadılar sorun çıktı diye boşu boşuna bekliyorum. Lütfen ilgili biri yardımcı olabilir mi? Ne yapmam lazım abonelik iptal olur mu bu aşamada? Çünkü bu firmaya geçerken bile sorun yaşadık ilerisi için düşünemiyorum..


    Ve önemli unuttum bunu yazmayı müşteri temsilcisi ile konuşurken bana sesini yükselltti azarlar gibi soru sordu tam soğudum bu firmadan nasıl yaparız?


    @millenicom




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beckham0723 -- 26 Kasım 2021; 19:21:37 >







  • selam,

    2 haftalık kullanım tecrübem oldu. Çok fazla problem yaşadım ve ciddi anlamda mutattap bulamıyorsun. İşten anlayan insanlar yok.akşam saatlerinde gece iki yada üçe kadar sürekli ping problemi yaşıyorum. Bi daha düşün derim.

  • Hocam 1 hafta oldu daha geçiş yapamadım zaten. Evrakları gönderdik keşke göndermeseydim başka firmaya geçerdim bari ama evraklar ellerinde hele geçelim bakalım ne olacak tabi geçebilmeyi başarırsak.


    @millenicom

  • önermem, farklı issler bakın taahütsüz hizmet seçin.

  • Beckham0723 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    İsim soy isim ve irtibat numaranızı pm üzerinden iletebilir misiniz. Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz
  • Türk Telekom önce 70mbite kadar VDSL getirdi daha sonra Nisan ayında fiber kutu koyup dairelere kadar kablo çektiler ama altyapı da fiber görünmüyor du ümit önala 3kez mail atmam sonucunda fiber altyapıda göründü millenicomu arayıp fiber istiyorum dedim 1haftadır nakil işlemini yapamadı resmen çıldırttı bu hafta bağlamazsa başka İss ye geçerim artık Okyanusu geçip derede boğulduk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millenicom 💯 mbite kadar fiberi sonunda bağladı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Milenicomda tahhüt süresince zam oluyor mu, sabit fiyet mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrakları atanakadar iletişim kuruluyordu evrakları verdik işlem başladı iletişim kesildi firma ile allaha emanet ilerliyor modem kullanıcı adı şifre geldi İnternet çalışmıyor destek olan kimse yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 Mb hızlı aboneliğimin Taahhüt süresi Şubat 2022 de dolmaktadır. 18 aralık ta müşteri hizmetleri tarafımdan arandım. Mevcut internetim 50Mb, görevli bayan 100 Mb internete karşılık yaptığı teklifte 109 TL olacağını söyledi ve kabul ettim. Fakat telefonuma gelen mesaj da 119 Tl olacağı yazmakta, aynı zamanda internet sitesinde de bu şekilde görülmektedir. Bu dayatmanın tarafımca kabul edilmeyeceğine dair defalarca şikayette bulundum. Zaten ses kayıtları var, tarafımca da ses kaydı alınmıştır. Mevcut aboneliğim devam ederken kardeşime de tavsiye de bulunarak 100Mb interneti 104 Tl olarak bağlattı. Aynı hızda interneti kardeşim 104 TL olarak aboneliği başlatmışken, benim 119Tl yi kabul etmem mümkün değildir.

    45 gündür firmanızın dayattığı bu zorbalığı iptal ettirmek için uğraşıyorum.

    @millenicom @Millenicom Destek 1




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozden61 -- 24 Ocak 2022; 12:35:15 >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Noldu hocam ne bu şiddet bu celal? Sayfayı her yenilediğimde sizin başka bir siteminize denk geliyorum, belli ki sizin canınızdan bezdirmişler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dejuf D kullanıcısına yanıt

    En nefret ettiğim firma oldular kendileri. Sadece benim değil bölümde %90 üzerinde kişini ortak görüşü olduğunu düşünüyorum

  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylık versin hocam ne diyeyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.