Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
25
Favori
108.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom taahhüdüm bitimine yakın yeni teklifini sundu 605 TL bende Millenicom'a geçiş yaptım. Mecbur kalıp 1 sene TT kullandım ama aslına bakarsanız 2017 ve 2023 yılları arasında Millenicom'u kullandım, tek bir gün bile mağdur etmediler beni şu an tekrar Millenicom'dayım yine mağdur olmayacağım yine sıkıntı yaşamayacağımı çok iyi biliyorum. İyi ki Millenicom'luyum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicomdan ben de memnundum tek sorunu ardarda zam yapmaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt yapım 100 mbps hızı desteklemesine rağmen 35 mbps hızın üstünde paket göstermiyor online işlemlerde. Sıkıştım kaldım 35 lik pakette. Ne müşteri temsilcisine ulaşabiliyorum çağrı merkezinden nede whatsapptan.


    Döngüye girdim iyice. Ben müşteri temsilcisine ulaşmaya çalışıyorum sistem online işlemlere yönlendiriyor. Online işlemlerde ise 100 mbps hız desteklemesine rağmen hız artırımı yapamıyorum. Benzer durumu yaşayan var mı acaba ?

  • Degerli musterimiz, tarife ve taahhut bilgileriniz asagidaki gibidir. İNTERNET : "100 Mbps'e Kadar Gerçek Sınırsız 290,00 TL yerine 1-24 ay 119,90 TL" Taahhut Baslangic Tarihi : 01.04.2022 , Taahhut Bitis Tarihi : 01.04.2024. Saygilarimizla. B002



    egerli musterimiz, taahhutlu kampanyaniz sona ermistir. Uzun suredir musterimiz oldugunuz icin taahhut doneminizin sona ermesi ile birlikte internet paketi ucretiniz degismeyecektir. Internet hizmetinizi taahhutsuz tarife uzerinden ayni fiyattan keyifle kullanmaya devam edebilirsiniz. Taahhutsuz teklif ile devam etmek istemiyorsaniz 0850 333 0333 numaramizi arayabilirsiniz. Saygilarimizla. B002




    taahhüt sonrası hangi fiyatı ödeyeceğim başına gelen var mı ?

  • Alırken 75 hizmet 25-35 arası gidiyor,film izlerken deliriyorum birşey indirirken açık bırakıp gdiyorum.turknete geri dönecem kimse ulaşamıyorum,ne yazılı nede sözlü erişim sansı var ticket açınca kapanıyor,arayınca ivr geliyor delendim fittirdim modemi camdan atıcam.

  • 24 ay bitiminde fiyatta anlaşamadık. Fesih için müracaat ettim. Bu fesih işini bitirip sonra diğer operatöre müracaat edeceğim derken 1. günde hizmet durdurma gerçekleşti. 3 gündür evimde internet yok. Fesih için 7 gün azami süresi var. Onu bekliyorlar, diretiyorlar sanıyorum. Ne arayan var ne soran. Müracaat da edemiyorum. Bedava 3 ay kulan deseler de cidden bıktım bu tavırdan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir dolandırıcılık. Taahhüt dönemim devam ederken yani yasal olarak indirimli vermek zorundalarken internet paket ücretimi 374 tl yaptılar. Tam bir soyguncu firma

  • superonlinedan 1 günde taşımayı yaptılar. tahminimden hızlı oldu. 75mbit vdsl ilk 5 ay 279tl diyor. sonrasını unuttum.


    hızda normal herhangi bir yavaşlama yok. biraz daha kullanayım birkaç güne iyisini kötüsünü yazarım.



    Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps)
  • Milleniye geçtikten sonra fiyat/performans ve deneyimlerimden ötürü tavsiye etmişliğim, davet kullandırmışlığım var.

    Şimdi kapatmak istiyorum. Yine kullanan, kullanacak olanlara fikir olsun diye bu deneyimi de paylaşayım isterim.

    Fesih müracaatımı çok pratik bir şekilde yaptım.
    Ertesi gün hizmet kısıtlandı. Hizmet durdurulmadı. Sınırsız internette 1kbps gibi düşünelim, sinyali kesmiyor ama kullandırmıyor da. Sizi arayacağız cevap vermenizi rica ederiz diye sms atıyorlar.
    Ararlar işlemleri tamamlarız derken, 3 gün geçti.
    Sonrasında 3 farklı zamanda temsilciler arayarak kampanya öneriyor. Ben ısrarla kapatmak istediğimi söylediğimde sizi arayacaklar diyorlar, yemi arayan yine kampanya öneriyor. Kapatma işlemini ısrarla erteliyorlar.
    Son görüşmem dün oldu, trip bile yedim çalışandan. Hizmet halen kapatılmış değil, modem iade smsi aldım.
    Bu ayrı bir durum.
    Modem iadesi karşı ödemeli değil. Kendi cebinizden ödüyorsunuz. Bilginiz olsun. Ben ont ve modemi gönderdim, videolu fotoğraflı kutuladım gardımı aldım. Her türlü kötülüğü bekliyorum çünkü.

    Yarın 7. Gün. Halen hizmet iptal edilmiş değil. Yarın da iptal sağlanmaz ise heyet müracaatında bulunmak elzem. İptal etmeyen fatura da yollar.

    Son durum:
    Müracaat saatine kadar beklediler 7.gün sonunda, kapandı. Hem sms aldım, hem e devlet de görüntülüyorum.
    Modem ve ontyi de onaylarlarsa bu iş bitecek kısmetse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkans. -- 12 Mart 2024; 16:30:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benimde taahüt 12 Nisanda bitecek TTle. Nereye geçsem diye kovalarken denk geldim ama yorumları okuyunca açıkça söylemek gerekirse gözüm korktu Millenicom.

    Tek alternatif Turknet kaldı. TT bütçemi çok fazla aşıyor.

  • Normal whatsapp a felan girsin diyosanız güzel internet ama ben oyun oynarım indirme vs yaparım derseniz uzak durun.35mbps paket tanımlı.oyunlarda ping coşuyor.al birini vur ötekini hepsi aynı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyes038 -- 19 Nisan 2024; 23:47:12 >
  • Arkadaşlar millenicom'a geçtim, geçiş yapıldı. Davet kodu filan kullanmadım, şuan kullanabiliyor muyum?

  • Şimdiye kadar Kablonet falan hariç hemen hemen her internet sağlayacısından hizmet aldım. Millenicom kadar kalitesiz ve cashgrab mantığında çalışan başka bir İSS görmedim. Bir firma ne kadar rezil olabilir sorusunun cevabı herhalde. İnterneti bağlatana kadar müşteri hizmetlerine ulaşmak numarayı tuşladıktan sonra abartısız 3 tık uzağınızda. 600 ₺ kurulum ücreti (12 taksit olarak) ve 40 ₺ de aylık olarak modem kullanım ücreti yanstıyorlar. Bağlattıktan sonra telefon üzerinden muhattap bulmak istiyorsanız sonsuz bir telesekreter labirentinde dolaşmaya sokuluyor ve sonunda sonuç alamadan bıkarak telefonu kapatmak zorunda kalıyorsunuz.

    2 ay boyunca interneti kullandıktan sonra daha 2024'ün ilk çeyreği bitmeden zam yapmaları üzerine iptal etme kararı aldım. İptal etmeye çalışınca da karşıma çıkan şey karşı ödemeli bir şekilde modemi göndermek ve kalan modem kurulum (modemi getirmeye zahmet edip sadece fişe takmak) ücretini peşin şekilde ödemek ve modemin 15 gün içinde ellerine ulaşmadığı durumda da tarafıma 2000 ₺ tutarında ceza yansıtılması tehdidi. Bir firma eğer para kazanmak için böyle aşağılıkça yöntemlere başvuruyorsa ondan olabildiğine uzak durmakta fayda var.


    Bu arada söylemekte de yarar var; Millenicom'dan geçeceğimi öğrenince Türk Telekom yarı fiyatına aynı paketi teklif etti. Düşünmeden geçtim. Modem kurulum ücreti cart curt gibi saçma sapan şeyler de yansıtmadan faturaya sadece paket ücreti + modem kiralama ücreti yansıtıyorlar.


    Normalde Superonline ve Türk Telekom gibi fazla büyük firmaların rekabetçisi olabilsinler diye böyle küçük firmaları tercih etmeye çalışıyordum ama bundan böyle bu şekilde boyuna posuna bakmadan şark kurnazlığıyla cash-grab odaklı çalışan bu vizyonsuzlara acırsam namerdim.


    Rezil herifler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lantirre -- 18 Nisan 2024; 22:26:32 >




  • Modem kurulum ücreti ney arkadaş sanki evin tesisatını değiştiriyo 2 tane kablo takacan adsl kullanıcı adını şifresini girecen bu kadar yani.

  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.