Şimdi Ara

Millenicom, Taahhütü Devam Eden İnternetimi, Ucuz Diye Habersizce İptal Etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet, tam olarak başlıkta yazdığı gibi arkadaşlar. Yıllardır kullanırım bu firmayı, göstermediği bir bu rezillik kalmıştı, onu da yaptılar. Bugün bir anda aağıdaki mesaj geldi:

    Sayin kullanıcı, 987xxxx hesap numarali hattiniza ait internet hizmetiniz 13.07.2023 tarihinde iptal edilmistir. Hattinizla ilgili cikacak son faturanin son odeme tarihinde odenmesi gerektigi ile ilgili tekrar bilgilendirme SMSi tarafınıza iletilecektir. İlerleyen dönemde sizi yeniden aramızda görmek isteriz.Saygılarımızla B002


    Piyasaya göre uygun fiyatlı kullanıyordum çünkü 2 yıllık taahhüt yaptırmıştım, 1 yıldan fazla sürem vardı. Sırf uygun fiyat diye (muhtemelen cayma bedeli çıkarmadan yani yeter ki gitsin diyerek) bir anda iptal ettiler. Böyle bir talebim yoktu, hatta herhangi bir talebim dahi yoktu, tamamen habersizce oldu. Online işlemlere girip baktım, hizmetim görünmüyor, dolayısıyla onunla ilgili bilgiler de görünmüyor, yani şikayet etsem elde kanıt yok. Telefon hizmetim vardı taahütsüz, onu bırakmışlar çünkü ondan güncel fiyatı alıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradım, kesinlikle bağlanamıyorum, canlı birisine bağlanmanın yolunu kapatmışlar. WhatsApp'tan yazdım, konu hakkında bilgi verilir deyip oradan da yanıt alamadım ve sonraki mesajlarıma da ilerleyen zamanlarda ulaşın deyip kestirip attılar.

    Bakın yıllardır müşterisiyim, yanılmıyorsam 5-6 yıl oldu, bu esnada TT altyapısı, sOl altyapısı, telefon hizmeti gibi birçok hizmetinden yararlandım. Birçok sorun da yaşadım ama bu kadar ahlaksızca bir şeyi hiç görmemiştim. Sakın ama sakın bu ahlaksız ve kanunsuz firmadan hizmet almayın. Bir tostun 50-100 TL olduğu yerde, üç kuruş için böyle kanun bilmez firmaları kullanmaya gerek yokmuş, ben yandım siz yanmayın.



    Millenicom, Taahhütü Devam Eden İnternetimi, Ucuz Diye Habersizce İptal Etti!


    Millenicom, Taahhütü Devam Eden İnternetimi, Ucuz Diye Habersizce İptal Etti!



    @millenicom




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Temmuz 2023; 13:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • BTK dan şikayet kaydı açık kafasına göre tek taraflı fesih yapamaz bi neden sunması gerek. Zamanında aboneyken taahütsüz hattıma cayma bedeli yansıtıp stajyer sehven yapmış dediler.

  • Abone verileri kimlerin elinde hocam, yanlışlıkla birisi bir şeye bassa hepten mahvolduk desenize. Bu yüzden iki adımlı doğrulama gibi sistemleri seviyorum. Mesela TTnet i arayıp bir işlem yapmaya çalışınca sms geliyor telefona onu görevliye söylüyorsunuz birçok işlem için bu gerekiyor ama birçok işlem için de gerekmiyor. Gerekse daha iyi aslında.

  • Aynı mesaj bana da geldi hocam. Müşteri hizmetlerine zar zor ulaştım, sistemsel bir sorun var herkese gitti mesaj. Düzeldiğinde bilgi verilecek gibi bi şeyler dedi müşteri temsilcisi. Ben de yaklaşık 12 yıldır kullanıyordum. Taahhütüm de 2024 ağustosa kadar devam ediyordu aylık 112 TL üzerinden 100 mbit olarak.

  • interneti de kesmişler bu arada

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Bir de şimdi fark ettim; ortalama bir tüketicinin bedava kullandığı twitter, instagram ile ücreti mukabilinde kullandığımız internet hizmeti aynı kefeye koyarak elma-armut kıyaslaması yapmanız hukuk bilginizin yanında mantıksal problemler yaşadığınızı da gösteriyor.

  • Ücretsiz dediğiniz birçok uygulamanın ücretli versiyonu da var, bilginize sunuyorum.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.