Şimdi Ara

Millenicom VDSL Hizmeti sunamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
3
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millenicom'da 2 yıla yakın Adsl 16 mbit kullanıyordum altyapımdan ötürü , daha sonra 65 mbite kadar düzeltildi altyapım ve bende 50 mbit Vdsl'e geçeyim bari dedim ama geçmez olaydım .


    20 gün içerisinde 5 defa hat değerlerim değişti ve kendiliğinden ADSL görünüyordu modem arayüzünde üstelik IP alamadım 2 farklı VDSL modem ile denememe rağmen iş bilen çağrı merkezinde ki arkadaşlar güncelleme göndererek hallettiler bir kaç defa ama sonrakilere ben defaatle belirtmeme rağmen inatlaştılar modem kurulumu yapmanız gerek sistemden öyle görüyoruz diye saçma sapan arguman sundular , IP alamadığımı durduk yere hat değerlerimin ADSL'e çevrildiğini söylememe rağmen hiç bir çözüm üretemediler .


    En son dedim tekrar ADSL'e çevirin beni 65 mbit alt yapım desteklemesine rağmen VDSL internet kullanamıyorum.


    Siz siz olun böylesine iş bilmez ve hizmet sunamayan firmalara para kazandırmayın adamlar IP sağlayamıyor müşterisine çok ilginç bir olay ve hiç bir çözümde sunamıyorlar .








  • Portunuz başkasınamı veriliyor anlam veremedim ama vdsl destekliyor ve veremiyorlarsa boş port olmasına rağmen başka bir firmaya geçin artık adsl çekilmiyor.Yandan biri siteye girse ping çıkıyor oyunlarda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.