Şimdi Ara

Millenicom ve Türk Telekom Mağduriyeti [etiketleme]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 15 Ekimde başvurunuza ait port bulundu dediler ve sözleşme imzaladım, ancak binanın iç tesisatı yenileneceği için bağlantı yapılmadan gitti. 17 Ekimde yönetimin getirdiği telefoncular iç tesisatı düzenledi ve Bağlantı sağladığım için aktivasyon yapıldı olarak gözüktü. Ancak bir hafta sonra internet gidince durumu kontrol ettim ve binadaki Turknet abonesi teknik ekip çağırarak benim bağlantı alabildiğim portu etiketleyip onlara ait olduğunu yazmışlar. Turknet sistemlerinde o porta millenicom adlı birinin bağlantı kurduğunu gördüklerini ben söylemeden komşu bana söyledi, bu yüzden benim portumun işgal edilmediğini varsayıyorum. Benim portumun hangisi olduğunu öğren bilmem için 5 gündür etiketleme için arıza kaydı oluşturuyorum, beni arayan müşteri hizmetleri sürekli durumu Türktelekoma bildirdik diyor ama gelen giden yok, etiket de yok. Bu durumda iki olasılık var:


    1- Türktelekom kendilerine geçirebilmek için benim etiketlememi yapmıyor, ilgilenmiyor.

    2- boş port olmamasına rağmen millenicom bana sözleşme imzalattırdı ve hasbelkader yanlış kişinim hattına bağlandığım için bir süre internet kullanabildim.


    benim gerçekten bir portum var mı yok mu hala anlayamadım, varsa etiketleme için uğraşacağım çünkü.

    her türlü yorum, tavsiyeye açıktır.


    Guncelleme : Millenicom MHye tekrar ulasip bana tahsis edilen portla alakali bilgi istedim ve bana Turktelekom hizmet numarasi ve onlara son actiklari talep numarasini verdi. Yani Millenicom'da suc yok gibi duruyor. Simdi geriye kalan Turktelekom'a gerekli yerlerden ulasip etiketleme icin beklemek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werder55 -- 1 Kasım 2021; 22:3:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.