Şimdi Ara

Millenicom yüzünden işimden olucam...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zar zor rica minnet şikayet kavga dövüş internetimi bağlattım . Tam herşey yoluna girdi derken 2 gündür gündüzleri modemden sinyal gidiyor internet bağlantım kopuyor.Akşamlaroıdüzeliyor. Bilg Müh. bankada çalışıyorum home office çalışıyoruz. Yazlığa geldim millenicoma güvendik aldık 35mbit sınırsız vdsl ama hayatım kaydı. Gündüz bağlantım gidince işler yarıda kalıyor.Projelerim talepleri ilerlemiyor. Yukarıdan yönetimden yediğim mobbing haddi hesabı yok.

    Bu süreç böyle devam edecekse bilgi verin iptal ediyim. Başka çare superbox falan kullanmaya çalışıyım. İş hayatımda huzursuzluk lar çıkmaya başladı.

    Müşteri no: 9946902



  • Saat akşam 21:11 hala internetim gelmedim. Tekrar ediyorum size ben Home office çalışıyorum. İş hayatımı bitirdiniz. Ne yapmamız lazım siz söyleyin empati kurun rezil oldum. Yazın bana vazgeçin iptal edin aboneliğinizi bende iptal ettiriyim.
  • jasonjustice kullanıcısına yanıt
    arkadaşım senin için bukadar mühim bir durumda alsana superbox ne adamlardan minnet bekliyorsun
  • bu düşük fiyat ile kötü hizmet veren bir firma bir söz vardır ne kadar ekmek o kadar köfte diye eğer sorunsuz istiyorsanız parayı vereceksiniz parayı kısarsınız böyle 3. sınıf hizmet alırsınız buraya yazmanız da bir şeyi değiştirmez
  • Benimde akşamları kesiliyor böyle işlerde bu firmaya güvenilmez boşuna bekleme

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun bende de oldu maalesef. Bağlatma konusunda acemiler veya TT ekiplerine diş geçiremiyorlar.
  • Rezil firmalar ya. TurkNet bu, o, şu. Adam akıllı bir desteğiniz yoksa personeliniz yoksa kime ne abi ne kadar internet verdiğinizden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netspeed deyim benim de aynı şekilde işim var ancak koptuğunda telefondan bağlanıyorum mecbur.

    Ve sürekli kesiliyor o kadar kayıt falan hikaye ilgilenmiyorlar. Taahhüt biter bitmez taşıyacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/millenicom-fiber-interner-baglanti-surecim-ve-yasadigim-sikintilar--142898810

    Kardeşim konuma bakın, benide rezil ettiler. Ben böyle rezillik hayatımda yaşamadım, süperonline alt yapısı gelince direk geçeceğim.

    Kaldıki benim türk telekomda tanıdıklarım dahi var hepsi uzak dur diyor iptal edeceğim bende, btk ya şikayet dilekçeside yazdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabah internet geldi 16:00 da tekrar kesildi. Lanet olsun her gün saat 16:00 civarı internetim gidiyor. Ne zaman gelir Allah bilir toplantı ortası konferanstan çıkmak zorunda kaldım. Rezil oldum. Nasıl çalışacağım bilemiyorum.

    Lanet olsun. Mahkemeye vermek istiyorum bunları nasıl ilerleyeceğiz bilemiyorum. İş hayatım perişan oldu. Ailem anne baba yaşlıları yanlız bırakmamak için yazlığıma geldim fakat bu internete güvenerek evden çalışmak perişanlık....
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Siz ne kullanıyorsunuz hocam?Tarife-Servis Sağlayıcı olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jenga54 kullanıcısına yanıt
    evde millenicom kullanıyordum ttnet ftth altyapısında

    ama varsa superonline 1.tercih bence
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Şuan hangi iss kullanıyorsunuz boşta mısınız bende vdsl altyapısı var fiber yok max 75 mbit civarı download alabiliyorum.forumda İSS lerin Yurtdışı çıkış trafiklerine bakıyorum.Vdsl için hangisini önerirsiniz?Superonline tuzlu gibi fiber olsa direk superonline fiber baglatirim kendi altyapisindan.Ama Vdsl olunca baska alternatifler ariyor insan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben millenicomdan internet aldığımdan beri 48 saat sıkıntısız internet görmedim. Bakın kopmalar bir saat falan sürmüyor. Modemden sinyal gidiyor bir gece yarım gün gelmiyor. Sonra bir uyanıyorsunuz gelmiş ,akşam üstü tekrar gitmiş. Bu hizmete para ödüyorum. Gerisini siz düşünün başvurmadığım merci kalmadı yazıklar olsun.
  • Turkcell de kutu seklinde internet var istediginiz yere tasiyabiliuorsunuz ona bakin derim ben de bankaya evden baglaniyorum suan evde internet arizasi var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turktelekom altyapisi varsa en mantiklisi ondan kullanmak. Tt altyapisi uzerinde baska firma kullanmak akil isi degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasonjustice kullanıcısına yanıt
    Modem bağlandığında hat değerlerinizi ekler misiniz?https://forum.donanimhaber.com/hat-degerleri-nasil-goruntulenir-hat-degerleri-nedir--101710746#101710746
  • Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jasonjustice

    Saat akşam 21:11 hala internetim gelmedim. Tekrar ediyorum size ben Home office çalışıyorum. İş hayatımı bitirdiniz. Ne yapmamız lazım siz söyleyin empati kurun rezil oldum. Yazın bana vazgeçin iptal edin aboneliğinizi bende iptal ettiriyim.
    Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jasonjustice

    Ben millenicomdan internet aldığımdan beri 48 saat sıkıntısız internet görmedim. Bakın kopmalar bir saat falan sürmüyor. Modemden sinyal gidiyor bir gece yarım gün gelmiyor. Sonra bir uyanıyorsunuz gelmiş ,akşam üstü tekrar gitmiş. Bu hizmete para ödüyorum. Gerisini siz düşünün başvurmadığım merci kalmadı yazıklar olsun.
    Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.