Şimdi Ara

Millenicomdan Uzak Durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Millenicom'dan yeni evime taşındım ve taşınma süreciyle iş sürecim aynı zamana denk geldiği için saatler nedeniyle modemi teslim edemedim. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Daha önce farklı firmalarda böyle bir şey başıma gelmemişti. Modemi bana fatura edeceklerini ve bunun geri dönüşü olmayacağını belirttiler. 1500 TL modem parasını durumumu anlatmama rağmen zorla aldılar ve kesinlikle yardımcı olmadılar. İletişim yok, farklı numaradan aramadığınız sürece kesinlikle ulaşamıyorsunuz. Genel merkez dedikleri yerden beni arayıp memnun olup olmadığımı sordular, memnun olmadığımı ve modemi bana fatura ettiklerini söyledim. Sonra kayıt açıp yardımcı olacaklarını söylediler. Ancak hiçbir şekilde birbirlerinden haberleri yok. Bugün mail attım ve mailime istinaden döndüklerini söylediler. Ben daha önce kayıt açtığımı belirttim, ancak bakmıyorlar, dünyadan haberleri yok gibi.

    Modem ücretinin iadesini talep ediyorum ve Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuru yapacağım. Sonuç olumlu da çıksa olumsuz da çıksa, hizmet almayı kesinlikle önermiyorum, sonunda üzülen siz olursunuz benim gibi.








  • Pandemide 1 yıl boyunca fiyat artmayacağını taahhüt edip 6. ayda fiyatlara zam yaptığından beri çalışmıyorum, dijital dönüşüm konusunda iyi olabilirler fakat bayilikleri bulunmayan firmanın bu denli zorba şekilde yaklaşımı etik değil geçmiş olsun ama hakkınızı her platformda dile getirin çünkü sosyal medyanın gücü her şeyi çözecektir.  

  • Merhaba , pm üzerinden bilgilerinizi iletmeniz durumunda kontrol edilecektir. İyi günler dileriz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.