Şimdi Ara

Mirai Role Play

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere sitelerdeki rpg sitelerinin çok erken kapandığı için bazı arkadaşlarımızı şikayetçiydi. Mirai roleplay sistemimiz 2014 senesinden beri güncel olarak açıktır. Eğer sizde kaliteli bir roleplay arıyorsanız, sizede aramızda görmekten memnun oluruz. Eğer aklınıza takılan bir soru olursa, buradan sormaktan çekinmeyin.


    Siteye ulaşım adresimiz:http://mirai.1forum.biz/

    Rpg nedir, ve nasıl yapılır;
    Rpg role playing game: "Rol Yapma Oyunu" demektir. İsminden de anlaşıldığı üzre rol yaparak -kendi karakterinizi oynatarak oynarsınız. Kendi karakterinizi tasarlar; kişiliğini, görüntüsünü belirledikten sonra oyuna başlarsınız. Oyunda da bu karakteri dıştan bakışla anlatırsınız. Bu anlatım; duygular, yaptığı hareketler, çevre betimlemelerinden ibarettir. Bir nevi yazarak yaşarsınız bu oyunda. Rpde en önemli hususlar anlatım, anlaşılırlık ve uzunluktur. Ancak sakın unutmayın ki her uzun rp güzel rp değildir.

    Her oyunun olduğu gibi bu oyunun da kuralları vardır. Genelde bu kuralları sitenin yöneticileri, Game masterlar -GM- belirlese de en çok kullanılan kurallardan biri sadece kendi karakterinizi yönetebiliyor olmanızdır. Bizzat benim kullandığım bir şeyle bunu açabiliriz. "Gerçek Hayat gibi..." Bir rpyi gerçek hayat gibi düşünebiliriz. Nasıl gerçek hayatta karşımızdaki insanın hareketlerini yönetemiyor isek rpde de yönetmemiz tuhaf olur. Fakat çoğu zaman karşıdakinin izni ve bilgisiyle de rpde ilerlemek için hareketlerine yer verebiliriz. İkinci en büyük kural ise kendi karakterimizin ismini kullanıyor olmamızdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lessi245 -- 2 Eylül 2016; 11:05:59 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.