Şimdi Ara

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023) | Tom Cruise, Rebecca Ferguson (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bobin Kafa kanalı filmi beğenmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla filmin tek eksiği bence


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Grace karakterinin Ethan ile bir anda bağ kurmasıydı.Bu çok garip geldi bana.Zaten Julia vardı sonrasında Ilsa oldu tamam dedik.Ama bunların üstüne hemen Grace ile bağ kurabilmesi ? Şıpsevdi mi bu adam yahu ?  
  • Ben Sinemada izleyemeyeceğim maalesef. Bu filmin kötü olma şansı yok bence zaten. Seri çok iyi bi kere.

  • iste o efsane soundtrack



    SonySoundtracksVEVOyoutube
    “Dead Reckoning Opening Titles” from Mission Impossible: Dead Reckoning, Part One (Music from the Motion Picture) - Music by Lorne Balfe ► Listen to the soundtrack here: https://missionimpossible.lnk.to/deadreckoningAY ► Ask your voice device to play: “Mission Impossible Dead Reckoning” ABOUT MISSION: IMPOSSIBLE - DEAD RECKONING PART ONE: Ethan Hunt (Tom Cruise) and his IMF team embark on their most dangerous mission yet: To track down a terrifying new weapon that threatens all of humanity before it falls into the wrong hands. Ethan is forced to consider that nothing can matter more than his mission – not even the lives of those he cares about most. FOLLOW SONY SOUNDTRACKS: ► Facebook: https://www.facebook.com/SonyMusicSoundtracks/ ► Instagram: https://www.instagram.com/sonymusicsoundtracks/ ► Twitter: https://twitter.com/sonysoundtracks/ ► Discord: https://discord.com/invite/DCKp3RYRK3 ► TikTok: https://www.tiktok.com/@sonysoundtracks ► Newsletter: https://soundtracks.lnk.to/newsletter SUBSCRIBE to our channels for more: ► https://soundtracks.lnk.to/sonysoundtracksvevoID ► https://milanrecords.lnk.to/youtube MISSION: IMPOSSIBLE - DEAD RECKONING PART ONE (MUSIC FROM THE MOTION PICTURE) TRACKLISTING – 1. A Colourful Past 2. A Ghost in the Machine 3. A Most Probable Next 4. Chaos on the Line 5. Chasing Grace 6. Collision Alarm 7. Consequences 8. Countdown 9. Curtain Call 10. Dead Reckoning Opening Titles 11. Get Out Now 12. He Calls Himself Gabriel 13. Hit It 14. I Missed the Train 15. I Was Hoping It'd Be You 16. Key Details 17. Leap of Faith 18. Mask of Lies 19. Murder and The Orient Express 20. Ponte Dei Conzafelzi 21. Roman Getaway 22. Run As Far As You Can 23. Rush Hour in Rome 24. Should You Choose to Accept 25. The Entity 26. The Moment of Truth 27. The Phantom 28. The Plot Thickens 29. The Sevastopol 30. The Sum of Our Choices 31. This Is Not a Drill 32. This Was the Plan 33. To Be a Ghost 34. What Is Your Objective 35. You Are Done 36. You Are Dunn 37. You Stop the Train 38. You're Driving 39. Your Mission... #TomCruise #MissionImpossible #Soundtrack http://vevo.ly/TsfTkz
    https://www.youtube.com/watch?v=SHIkL-BxyH4
  • Imax gidin kesinlikle çok iyiydi özellikle sondaki
    patlayan köprüdeki trenden çıkmaya çalıştıkları kısım çok çok sağlamdı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi gününe İmax e bilet aldım. İmdb puanı çok iyi. Bu seriyide severim. Son filmi birdaha izleyeyim.  

  • Imax izledim çok güzeldi 3d değildi Allahtan. Film serinin altında kalacak kalitede değil. Çöllerden, eski şehirlere kadar uzanan bir macera serinin diğer filmleri gibi iyi para harcanmış ve emek verilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMAX disinda normal salonda film izleyemeyen bi tek ben degilim herhalde? hadi perdeyi gectim normal salonlarda o ses kalitesi yok. IMAX'in sesi bi baska.

  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Starium da deneyin ilk firsatta


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imdb puanı ilgi çekici. her türlü izlenir.

  • Güzel film. Sinemada izlenir.


    Ethan'ın peşindeki o iki ajan - çok fazla gözükmeseler bile - çok eğlenceliydiler. Birisi makul ve ağırbaşlı, öbürü atılgan ve çatlaktı; birbirlerini çok iyi tamamlıyorlardı. Grace'in bu kadar tehlikeli bir anahtara veya nerede olduğu bilgisine sahipken ve hemen hemen herkes bunların peşindeyken Ethan'dan kaçıp durması biraz sinir bozucuydu ama karakteri anlatması ve filmdeki aksiyonu meydana getirmesi bakımından anlamlı. Sonunda işbirliğine yanaşıyor. Pekala tren sahnesi çok iyiydi. Yalnız neredeyse tren sahnesine gelene kadar Varlık denen AI'a karşı fazla önlem almamaları ve sürekli olarak Varlık'ın hack manipülasyonlarına maruz kalmaları Ethan'ın "İmkansız Görev" timi hakkında filmin başında yapılan "en iyilerin en iyisi casuslar" vurgusuna biraz tezattı. Ama olay örgüsü, hikayesi, bomba aksiyonu, karakterleri ve onların motivasyon ve kişilikleri, tekdüze olmayan karar ve hareketleri, inandırıcılıkları genel anlamda çok seyirlik ve kaliteli bir düzeyde izledi. Senaristlerin ve yönetmenin mümkün olduğunca klişelerden de kaçınmak istediği izlenimi edindim. Sonraki filmin de bu kadar iyi olması ve Ethan ile arkadaşlarının sağ salim kontrol edilemez kötücül AI Varlık'ın fişini çekebilmesi ümidiyle. Bu filme 10 üzerinden 9.0 veririm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4dx giden var mı değer mi? Bir de müstehcen sahne var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serinin diğer filmleri gibi buda çok iyiydi tom reis işini biliyor

  • Yakın zamanda ortamlara düşecek gibi. Bazı versiyonları düşmeye başlamış


    4k yakında düşer

  • Ya serinin önceki filmlerini adam akıllı izlememiş ve izlemeyi düşünmeyen biri bu filmi şimdi izlese filmden zevk alır mı? Gerçi önceki filmlerin kısa bir özetini veren Filmograf kanalının ilgili videosunu burada paylaşmıştım ama yine de aynı şey değil tabii.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Hocam tüm seriyi izle bence ya. Zaten hepsi çok güzel filmler akar gider

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Keşke hiç bir filmini izlemeseydimde bütün filmleri tekrar izleyebilsem. Kesinlikle bütün seri seyredilmeli.

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    İzler ve zevk alır. Ama serinin önceki filmlerini daha önce izlemiş olan seyircilere alışıldık gelen karakterlere ve ilgili seyirciler için seride klasikleşen bazı öğelere aşinalığı azalır. Bir geçmiş hafızası şüphesiz daha fazla mana yükler ama zaruri değil. Bilakis filmde bir aksiyon macera casusluk filmi olarak genel kalitesiyle serinin önceki filmlerini de izlemeye davet ettiren ama bir yandan yeni bir senaryoyla onlara fazla ihtiyaç duymadan kendi başına takılan müstakil bir yapı var.


    However, if you desire a little bit more immersion, watch the previous movies as well. At least watch the latest movies in the series. You can still make much sense or enjoy from your journey without doing this but the experience can be enhanced through a better grasp of the past background. You get what I mean? It is just up to you mate. Your take. Your choice.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Ekim'de dijitalde. Hadi hayırlı olsun.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.