Şimdi Ara

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023) | Tom Cruise, Rebecca Ferguson (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt

    vay arkadaş ne düşmez filmmiş :D daha 1 ay var

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Paramount Pictures ve Tom Cruise arasında üç ay sinema özel gösterimi gibi bir zorunluluk olduğu için bu tarihlere kaldı maalesef. Elimi ovuşturarak bekliyorum. Serinin tonu ve ciddiyetini çok seviyorum. Bakalım umarım beğeniriz.

  • Ed Wood kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle güzel devam filmi.

  • Sinema da izleyememiştim bu filmi bir türlü ayarlayamadım iş güç derken. Tam yoğun zaman denk gelmişti.


    Baktım şimdi film malum ortamlara düşmemiş ? Ne zaman düşer tahminen ?

  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    10 ekim

  • Yarın keyif gecesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle malum ortamlarda, gözümüz aydın.

  • Sonunda  

  • Biraz önce bitti. Enfes olmuş, süresini görünce korkmuştum ama valla öyle yağ gibi aktı ki, sanki 45 dk'lık dizi izlemişim gibi.  


    Part II kim bilir ne zaman gelir şimdi?  


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Tren sahnesi çok çok iyiydi. Uncharted 2'i hatırlattı müthiş olmuş. Avusturya Alpleri harika idi. Düblor kullanmadan Tom Cruise'un o dağdan atlaması üf dedirtti. Rebecca (Ilsa) ölmesi üzdü.  




  • Arkadaşlar platforma geldimi filim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5/10


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Abi Ilsa'nın yerine geçecek ablamız iyi hoşta sen niye öldürüyorsun Ilsayı :(((( Canım Rebecca. Lan inşallah bi şekilde ölmemiştirde part 2 de çıkar gelir   Bunu olmamış kabul edersem 8.5/10. Çok iyiydi.
  • dakika bir mantık hatası bir olunca sallamadan izledim Hayley bacı ve o japon kız olmasa bitirmezdim bile uyudum resmen. bu adam top gun harici film çekmesin artık.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    denizaltı uçak gemi farketmez fırlattığın mühimmat geri dönmez hack mack yemez onun max mesafesi vardır imha eder kendini. düşündüğünüz zaman fırlattıktan sonra manevra yapar döner dalga tribülans bir şey olur salak değil yani bunu dizayn edenler ve askeri malzemelerde bizdeki gibi 5nm vs çipler olmaz 90nm ve elektroshock vs her türlü zımbırtıdan korunan çipler olur hatta analog önlem olur. bu AI işini çok abartıyorlar konusunun bu olduğunu ve böyle saçma işlendiğini bilsem izlemezdim yani periferal'den sonra hiç gitmedi.




  • Aksiyon filmi olarak ele alındığında iyi, MI serisi içerisinde ise beklentilerimin altında kalan bir film oldu. Süresi bir tık uzun denebilir. Sakız gibi uzayan sahnelerin daha kısa, kısa olan sahnelerin de daha uzun olması gerekirdi. Tam tersi olunca kurguda bazı sıkıntılar meydana gelmiş gördüğüm kadarıyla.


    Bunun elbette ki bazı nedenleri var. Çok basit tren sahnesinden bile ele alınabilir. Son derece uzun bir mücadele sonrasında en kritik yerde yediği cut o kadar anlamsız ve amatörce ki, neredeyse çekim hatası kadar göze battı. Hikayeye hiçbir katkısı olmayan, Ethan Hunt'ın peşindeki iki federal ajan ise daha çok normal bir suçluyu kovalayan LAPD kadar çömezler örneğin. En önemli sıkıntılardan biri ise Varlık denen yüksek algoritmanın temsilini Gabriel gibi son derece sönük bir karakterin yapıyor olması. Varlık onunla vücut bulduğunda durumun ciddiyeti pek kavranamıyor maalesef. Villain olarak fazla zayıf. Oysa ki iki bölüme ayrılmış filmin karşı düşmanı çok daha zorlayıcı, güçlü görünmeliydi. Ilsa - Grace geçisi de çok çabuk ve kabul edilebilir olmuş filmde. Araba kovalamaca sahnesinde Fiat 500 ile gelen komik sahneler de seriye yakıştıramadığın sululuktaydı.


    Tabii ki serinin aksiyon olarak son derece iyi sahneler ve oyunculuklar çıkarması harika. Ne izlersek izleyelim hiçbir zaman sıkmıyor ve saatlerin boşa gittiğini hissettirmiyor. Umarım ikinci film biraz daha temeli sağlam şekilde işlenir. 7/10





  • Kendi serisi içinde kötü bir film olmuş.


    Araba sahnelerini hiç beğenmedim. Teknoloji gelişiyor, şartlar daha iyi oluyor ama filmlerdeki görsel efektler vb. gittikçe kötüye gidiyor yada ben yaşlandım huysuz bir şey beğenmez birine dönüştüm.


    Gabriel karakterini canlandıran aktörde kesinlikle bir aksiyon filmi oyuncusu değil dövüş sahnelerinde o kadar alakasız duruyordu ki bir ara acaba sahneyi falan atmayı mı unuttular dedirtecektir.


    Film kötü izlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz. Niye iki bölüme ayırdılar onu da anlamadım. 2-3 ay sonra çıkacaksa tamamda


    Nerede 90 - 2000 arası filmler nerede bu yıllar

  • razıyız

  • Nete düştüğü için bi bakayım dedim.


    Önceki serilere göre çok düşük kalmış.


    Artık bu filmleri parta yayma olayı moda oldu sanırım. Avengerstan beri büyük bütçeli filmler 2ye yayıyor. Hızlı ve öfkelide bunu yaptı ve o filmde iyi değildi önceki serilerine göre.


    Telefonla uğraşarak bitirdim filmi, öyle bi filmdi işte

  • PartII çıksın bunu o zaman izler ikinci filme de sineyaya giderim. Bu doğru mu olur yoksa sen bunu izle birşey olmaz mı diyorsunuz?


    Yani konu havada mı bitiyor yoksa bir yere bağlanıyor mu?

  • Neden bu kadar gereksiz uzatılmış anlamadım. Kısa geçilmesi gereken yerler kesilmiş olsa bile yine de yeterince uzun olurmuş film. Serinin standardının, çok olmasa da bi tık altında buldum bunu da. Bir önceki de öyle gelmişti bana. Yine de beklentiyi karşılıyor tabi. 2. bölüm 2025 görünüyor. Böyle 2 part yapılan filmlerin en sıkıcı tarafı bu. İşin yoksa bekle ...

  • Filmde aksiyona doyuyoruz ama serinin ilk filimindeki ajanlık öğelerini ve akıl oyunlarını da aramıyor değilim. Ayrıca Grace karakterinin altını tam dolduramadılar.

    Anna denilen karakter gayet iyiydi. Sanırım ölmedi, sonraki filmde ekibe katılabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.