Şimdi Ara

MNT ile Vodafone'a Geçenlerin Ses Problemi ve Çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Turkcelldeki verilerim 2 sene önceye dayanıyor..

    1 saat 59 dk 59 sn de kesinti oluyordu..

    Kütahyada da aynı Zeytinburnundada aynıydı..

    Demekki değişmiş sistem..

    Aslında kapansa daha iyi kimyaya zarar veriyor..
  • bende vodafonedan sorun yaşamıştım daha önceden sorunu biliyordum 64 lüklerin bana geçişte 64 kb verdiler 128kb aradım vodafone göndermiyor dediler hemde birkaç ilde sordum en son vodafone fax çektim bu sorunu çözün bana 128kb gönderin diye onlarda sağolsunlar 128 kb yazan zarfın içinden 32kb lik sim kart göndermişler müşteri hizmetleri bu kartı açamadı size başka kart göndermişiz bu olmuyor tutmuyor e cepshopa git gittim açtırdım bir müddet böyle kullandım son vodafone günlerimde iyice cıvıttı telefon açık akşama kadar kimse aramadı sonra herkes ulaşamıyomuş üstüne bende arıyamıyodum çeşitli yerlerde sabit değilim genel bir sorun da yoktu kafam attı ve hattımı turkcelle taşıdım bu işten çok zarar ettim ancak çözüm bulamadı vodafone aveayada kızıyoruz ancak ondada böyle bir sorun yok vodafone elimdekileri yutturayım hesabında olduğundan bu kartları toplamıyor en ucuzunu bulup müşteriye dağıtıyor şimdi vodafone kampanyalar güzel ama sorun çıkacaksa ben nasıl vodaya geçeyim

    vodafone ile 3 saat koonuşmuşluğum vardı belkide 4 e yakın oda işte kafasına göre kesiliyor ama sınır yok,avea sabit hep 1 li dk larda kesiliyor turkcell ise oda 2 saati geçince kapanıyor hepsinde denedim,birde vodafone ses olarak biraz boğuk n82,n86,samsung wave,samsung galaxy s de denedim sesler gürültülü alanlarda anlaşılmıyor yada ben anlamıyorum bu sorun da çok önemliydi benim için sadece tek telefonda olsaydı derdim sorunlu ama birçok yeni cihazda böyle




  • ucuz olunca bole sorunlar oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: target4u

    quote:

    Orijinalden alıntı: invisible
    Biz bu olayı zamanında çok konuştuk:) Bazı kartlar telefon ile uyumsuz oluyor 64 lük kartların yapılış ciplerinden kaynaklı bazı tellerde şebeke gitmesi konuşma kesilmesi ve benzeri şeyler oluyor. En sağlam kart 32 lik kartlardır. Ben zamında 16 karttan 32 ye 32 den 64 e geçtim 64 ten tekrar 32 ye döndüm:) 64 ilk çıktığında çok kötü idi. Şimdi ise sorun giderilmiş gözüküyor 64 lük kartlarda.


    128 KB lık olanlar hakkında bilginiz varmı ?

    sorun yasarmıyız, yoksa temiz olsun diye,

    ısrarla 32 KB imi istesek MNT sırasında,

    128 dede sorun olduğunu duyduk forumda ama dediğim gibi 64 lük kartlarda olan problemi şuan o sim kartlarda yaşamıyor bizim ev ahalisi. Ama en sağlamı 32 lik kart. Ama sanırım mobil imza filan olursa 128kb ye geçmemiz gerekecek heralde.




  • bende kullanmadgim 32'lik sim var, baska bir numarami tasimistim aveadan vodoya, sonra tekrar aveaya tasimistim. Sim kart kullanilmiyor yani. Acaba numarami bu kullanmadigim kartta aktif edebilir miyim? Bilgisi olan paylasirsa iyi olur.
  • Ekşiden alıntı :)

    quote:

    numara taşıma yoluyla aboneleri olarak sinir katsayımı aşırı derecede yükseltmiş operatör.
    başıma gelenler bahtsız bedevi olayını resmen geçmiş durumda.
    olay şu: telefon açık,sim kart takılı ve sinyal durumu tam gösteriyor ancak beni arayanlar bana ulaşamıyor?hani yedikule zindanında bile çekiyordu?şansa 2. hattım varda bana ulaşabiliyor insanlar.durumu anlattıklarında " eee telefonum açık diyorum?" bana ulaşamayanlar ise "abi telefonun çekmiyor" diyorlar.gelelim işin en komik yanına,ben beni arıyan kişiyi çaldırınca ancak benim hattım ulaşılabilme olayına giriyor.vodafone müşteri hizmetlerinin tek yaptığı ise "değerli müşterimiz,

    göndermiş olduğunuz e-postanız, vodafone müşteri hizmetleri'ne ulaşmıştır.en kısa sürede işleme alınarak,tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır"5 gün oldu hala ses yok.aveadan vodafona geçen aklımı seveyim.




  • Keşke o arkadaşa da ulaşıp haber verme imkanı olsaydı, çektiklerini çok iyi anlayabiliyorum...

    Bu arada haftasonu kart değişimleri tamamlandır, sorunlar bitti. 128 kb sordum ama yok, gelmiyor dediler.

    Yani vodafone'un şu an piyasadaki geçiş sim kartları kesinlikle problemli. En azından büyük bir kısmı...
  • peki hocam biz gidip 64 lük beyaz sim mi almaliyiz. Dun sordum 32 lik yoktu.
  • Verdikleri sim kart öncekinin görüntü olarak aynısı ve 64 kb. Ben şimdiye kadar 3 yere sordum, ellerinde sadece 64 kb vardı. 32 kb için ancak elinde önceden kalmış birisi varsa bulabilirsiniz, yenisi gelmiyor dediler.

    Sorun simkartın kapasitesinden ziyade mnt de kullanılan geçiş sim kartlarında sanırım. Yani kırmızı 64 kb yedek sim kartınızı alıp, kullanabilirsiniz.
  • Az önce arkadaşıma lira yüklemek için vodafone bayisine uğradık.

    Gelen bir müşteri 128Kb lık sim kart istediğini söyledi. İlgilenen eleman ellerinde olmadığını 32lik deneyip denemediğini sordu.
    Müşteri müşteri hizmetleri ile görüştüğünü ve bayilerden herhangi birine gidip alabileceğinin söylendiğini niye bulunadığını sordu.

    Bayinin verdiği cevap vodafone'un müşteri ilgisini kanıtlar nitelikteydi;
    "Uzun zamandır merkezden istiyoruz defalarca söyledik ama kart gelmiyor."
  • greentooth, paylastigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.
    Ancak maalesef ben numarami tasimak icin suan gidecegim vodafone bayisine hangi SIM karti isteyecegimi sasirdim :(:(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2Berk

    greentooth, paylastigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.
    Ancak maalesef ben numarami tasimak icin suan gidecegim vodafone bayisine hangi SIM karti isteyecegimi sasirdim :(:(


    32 kb olanından istemeniz lazım..
  • Ben de MNT ile iPhone 4 aldım ve kesinlikle ciddi problemler yaşıyorum şebekede... Bana MNT'den sonra kırmızı microsim verdiler, acaba benimki de simkart değiştirmeyle düzelir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gri

    Ben de MNT ile iPhone 4 aldım ve kesinlikle ciddi problemler yaşıyorum şebekede... Bana MNT'den sonra kırmızı microsim verdiler, acaba benimki de simkart değiştirmeyle düzelir mi?


    Sizinki zaten 128 kb olan mikro simlerden. Problemsiz olması lazım ve baska bir probleminiz vardır diye düşünüyorum.

    Acaba telefonunuzu EDGE modunda mı kullanıyorsunuz, yoksa 3G modunda mı kullanıyorsunuz? 3G modunda kullanıyorsanız EDGE moduna geçmenizi öneriyorum. (AYARLAR --> GENEL --> AĞ --> 3G'yi ETKİNLEŞTİR kısmında kapalı pozisyona getiriniz.) Çünkü Vodafone'da 3G ve EDGE geçişleri berbat. Bir ona bir ona geçip duruyor ve habire baz değiştiriyor. 3G'yi kullanacagınız zaman açmanızı öneriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.