Şimdi Ara

Mobilite: iPhone 6c iddiaları, BlackBerry Priv Türkiye fiyatı, yeni Galaxy A serisi ve dahası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mobilite'nin yeni bölümünde Erdi Özüağ ve Mesut Çevik, Turk Telekom'un yeni telefonu TT175 başta olmak üzere Samsung'un yeni Galaxy A serisi, Galaxy S7'de ısı borusu kullanımı iddiaları, BlackBerry Priv'in Türkiye fiyatı, Xiaomi Mi4'te Windows 10 Mobile gibi gündem konularını değerlendiriyorlar.

     

     




  • Dolu dolu bir program sanırım. Bakalım Windows 10 ile neler duyacağız
  • Bakalım yeni 2016 galaxy a serisi hakkında ne denmiş
  • Yine tarafsız dobra dobra program olmuş. Mesut reiz'in huawei ye olan tepkisi çok iyiydi.
  • izleyeg bahamm
  • izlicem de koskoca önüme gelen reklamları kapatabilirsem..reklamı kapat işaretini elektron mikroskobuyla aramak lazım heralde..!!!

  • Mobilite videolarini cok severek izliyorum. Emeginize saglik.

  • Windows 7 kullanıyorum ve memnunum. Ne hikmetse sürekli güncelleme uyarıları alıyor ama 7'den memnun olduğum için güncelleme yapmak istemiyorum. XP gibi bir şey olacak sanırım. Microsoft telefon konusunda çok geride kaldı. IOS-Android harici akıllı telefon alınmaz. Çoğu kişi Android'i de eksik bulup IOS'a geçiyor ancak Android cep dostu.
  • Isim icabi 30`a yakin ulke gezdim,Mobil teknolojileride sevdigim icin genelde teknoloji marketleri ve en cok satan urunleri falan merak ederim,bugune kadar win.10 telefeon kullanan hemen hemen hic kimseleri gormedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

    Dolu dolu bir program sanırım. Bakalım Windows 10 ile neler duyacağız


    adam progamı izlediğine bin pişman oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 6 Aralık 2015; 23:04:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Kocakaya

    Isim icabi 30`a yakin ulke gezdim,Mobil teknolojileride sevdigim icin genelde teknoloji marketleri ve en cok satan urunleri falan merak ederim,bugune kadar win.10 telefeon kullanan hemen hemen hic kimseleri gormedim.


    Daha resmi olarak çıkmadığı için olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıktım şu oynatıcınızdan ya. Videoyu 240p ye alınca donuyor. IDM ile video indirilmiyor. Ne sıkıntı şu sizdeki oynatıcı ya.

  • iPhone 6C'nin çıkış noktası "ucuz iPhone" olmaktan ziyade "4 inç ekran boyutundaki iPhone" olur da güncel donanımla piyasaya sürülürse ancak o zaman planlanan başarıyı elde edecektir diye düşünüyorum. Hatta umarım seriye 3 farklı telefon boyutuyla devam ederler. Yani nasıl iPad Mini, Air ve Pro varsa iPhone XC, X ve X Plus şeklinde üç farklı model olmalı. Müşteri istediği ekran boyutunu tercih edebilmeli.

    Devasa ekranlı telefonları sevmiyoruz işte anlayın artık!
    SEV-Mİ-YO-RUZ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yandex

    quote:

    Orijinalden alıntı: Emre KocakayaIsim icabi 30`a yakin ulke gezdim,Mobil teknolojileride sevdigim icin genelde teknoloji marketleri ve en cok satan urunleri falan merak ederim,bugune kadar win.10 telefeon kullanan hemen hemen hic kimseleri gormedim.
    Daha resmi olarak çıkmadığı için olabilir mi ?


    Olabilir,ama genelde WP kullanan hic kimse yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

    iPhone 6C'nin çıkış noktası "ucuz iPhone" olmaktan ziyade "4 inç ekran boyutundaki iPhone" olur da güncel donanımla piyasaya sürülürse ancak o zaman planlanan başarıyı elde edecektir diye düşünüyorum. Hatta umarım seriye 3 farklı telefon boyutuyla devam ederler. Yani nasıl iPad Mini, Air ve Pro varsa iPhone XC, X ve X Plus şeklinde üç farklı model olmalı. Müşteri istediği ekran boyutunu tercih edebilmeli.

    Devasa ekranlı telefonları sevmiyoruz işte anlayın artık!
    SEV-Mİ-YO-RUZ

    Evet aynen o yüzden bende yeni a3ü bekliyorum,1000nin altında gelirse alabilirim,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 6 Aralık 2015; 22:38:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sayın Erdi Özüağ ve Mesut Çevik project astoria arka planda çok yük getirdiği için iptal edilmiştir.Yerine project islandwood ile devam edilecektir.Windows 10, Windows 8 ve 7den daha iyi bir satışla başlamıştır.Sadece bilgilendirmek için söylüyorum.

  • Tt175 in öndeki boşluklara bir stad bir de alışveriş merkezi yapılır, imara açarlar hususi olarak.

  • Mobil sektör doyuma ulaştı haliyle satışlar geçtiğimiz yıllardaki gibi değil. Android tarafında Note 2 - Lg g2 vs. gibi cihazlar ve sonrası ki bunlar nerdeyse 2-3 yıllık cihazlar, ihtiyaçları çok rahat giderebiliyor. Bu cihazlardan önce donanım, takılma gibi her markanın kendine has sıkıntıları vardı, kamera çözünürlükleri yeterince iyi değildi. İnsanlar bi hevesle cihazları alıyorlardı ama verim alamamaktan dolayı yeni cihaz arayışına bekleyişine başlıyorlardı. Note 2- G2 gibi cihazlardan sonra temel sıkıntıların çoğu bitti. İşlemci şu kadar hızlanmış, bilmem ne sensörü eklenmiş, kamera 3 pixelden 4 e çıkmış gibi yenilikler insanların telefonlarını değiştirmesi için ikna edici olmadı, olamaz da. Öyle veya böyle herkes ekonomi yapıyor, sadece mobil sektörünü finanse etmek için yaşamıyoruz sonuçta.

    Uzun lafın kısası, Android işletim sistemi rahat çalışabileceği donanım yeterliliğine 2-3 yıldır sahip dolayısıyla insanlar ellerindeki işgörmez hale gelmeden yenisine ihtiyaç duymuyor, satışlar düşüyor haliyle.
    İos tarafı biraz daha farklı, işletim sistemi zaten iyiydi fakat 2 büyük sıkıntısı vardı, ekran büyüklüğü ve pil süresi.Ekranı büyüttüler ekmeğini yiyorlar, ilerde bataryayı da yükseltirlerse bi ekmek de ordan yerler fakat sonrasında onlarda androidle aynı sıkıntıyı yaşayacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barerkican -- 6 Aralık 2015; 23:21:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: patren

    quote:

    Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

    Dolu dolu bir program sanırım. Bakalım Windows 10 ile neler duyacağız


    adam progamı izlediğine bin pişman oldu

    Yok Bu program her zaman olduğu gibi Erdi bey son derece ciddi ve objektif idi. Mesut beyin de o düşmanlığı yoktu üstünde. İkisinin de söylediklerine büyük oranda katılıyorum. Katılmadığım nokta, WP7'de aynı kodlama mantığı dendi, oldu, WP8.1'de tek kod olacak dendi, oldu, W10'da tek kod ve tek arayüz olacak dendi, oldu. Ama bunu kullanıcıya yansıtamadı geliştiriciler. Yazılımcı olan varsa tüm WP SDKlar'ını indirsin, Microsoft'un kodlama kısmında vaat ettiklerini verdiğini göreceklerdir, kullanıcının bunu anlaması mümkün değil.

    Katıldığım nokta, Erdi bey, Microsoft mobil sektöre önem vermiyor dedi, buna kesinlikle katılıyorum, bence Microsoft'un gözünde mobil her zaman arka planda ve PC'de kan kaybetmedikçe mobile ağırlık vermeyecekler. Yeni amiral gemileri plastik kasa yerine piyasayı takip edip metal kasa olarak tanıtılmalıydı. Ayrıca uygulamayla, sosyal ağla işi olan W10 tercih etmemeli, uygulama çok az çünkü. Uygulamayı, oyunu dert etmeyen kişiye ben sonuna kadar W10 telefon öneririm.

    Bu bölüm güzeldi, mobiliteyi izleyipte pişman olmanın tek yolu yanlış bilgi verilince oluyor ve bunu önceki bölümlerde iki kez yaptılar, bu bölümde fazla yoktu. Pişman olma durumu yok kısacası




  • Abi küçük ekranlı ve düşük malzeme kalitesinde bir iPhone alacağıma gider Z5 compact alırım daha iyi.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.