Şimdi Ara

Mobilite: LG G4 değerlendirmesi, ZenFone 2'ye rakip 4GB RAM'li yeni telefon ve dahası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Yahu niye sallayayım ? Yanlış yazmışım işte 64 gb olacak
  • Bonafide B kullanıcısına yanıt
    apple değişim yaparken farklı hafızadaki modeli vermez.Hatta farklı renkte cihaz bile vermez.Siz ise i5 16 verdi 64 gb aldı diyorsunuz
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Detayları yazmadım işte salladığım falan yok. Cihazın üretiminin durduğu ve 64gblik modeli yollayabileceklerini söylediler bizde tamam dedik.
  • Mesut Bey;telefonu paralel ithalat alıp kasko yaptırmak, türkiye garantili almaktan fiyat olarak hem daha uygun hem de cam kırılmalarında ekstra ücret ödemeye gerek kalmıyor.Bundan dolayı güvendiğiniz firmalardan bulabiliyorsanız paralel ithalat alıp kasko yaptırın.

  • samsung ace 2 lg g2 lg g3 parelel delta garantili aldım g3 teki kıronik çatlama sorunu var onunda darbe yoksa kasayı değiştiriliyor.açılmaması için gödermadim.
    fiyat farkları
    2013 ace 2 699 900
    2014 lg g2 32 gb 1.150 1450
    2015 lg g3 32 gb 1.350 +100 tl bonus 3.ay önce
    aradaki farkla 1 telefon daha alırım g2 g3 +fm radyo 2 bin tl ver orjinal distribütör garantili al olan özelliği kullandırmasınlar :)

  • Zenfone 2 ne kdr iyi olabilir ki hiç bir zaman bir Xperia z3 bir htc ONE m8 m9 değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir solukta izledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 4 Mayıs 2015; 17:23:37 >
  • 3 ay önce paralel ithalat olrak sony xperia Z1 aldım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.

  • G4 için yorumum: 3 yıldır aynı pil neden? Üstelik telefon büyüdükçe büyüyor ama pil hala yerinde sayıyor. Kasa ve tasarım çok farklı değil. Ekran ve kamerada iyileştirme var ama bunlar geçen yıl olmalıydı. İşlemci geçen yılki bazı telefonlarda olan 805'ten kötü malesef tam bir hayal kırıklığı. 810dan iyiymiş yerseniz. 418 GPU geçen yılki 420den kötü ve güçlü çekirdekler sadece 2 tane. Geçen yıl 4 güçlü çekirdek vardı. İşlemcide bir gelişme yok, hala 2K için yetersiz, ram aynı ddr3 yazık, dahili hafıza aynı hızlanma dahi yok bahsedilmediğine göre, özel bir ses çipi de yok hiç bahsi geçmiyor, pili de aynı. Şimdi soruyorum ekran ve kamerayı iyileştirince yeni model olmuş oluyor ve bu fiyatı hak ediyor mu? Ben telefon alırken ilk önce görüntülü arama, FM radyo ve çift hat var mı diye bakarım. Çift hat ve görüntülü arama hala yok, radyo yine romdan kapalı gelecek büyük ihtimalle. G2 aldım 3 ay dayanamadım sattım. Yazık ettiler. 4 gözle zopo zp999 lion heart bekliyorum ama yok lanet olasıca gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 4 Mayıs 2015; 16:27:09 >




  • lg g2 yi servise yolladım ölü piksek için yan taraftaki şeritler yamulmuştu ve arka taraftaki katapta çizikler vardı geri aradığımda biz bir şey yapamayız dediler orjinal ithalatçıdan aldım

  • iyide sms almak istemiyosanız linke tıklayın diyor, abuk subuk şeyler yine kurtulamıyoruz ki.

  • Paralel ithalat candır.Hatta biraz daha yaygınlaşsada distürübütörler kendi fiyatlarını düşürse

  • Beyler bigün bu mobiliteyi kaldırırsanız çok bozulucam ona göre. Arada arıza çıkıyo korkutuyosunuz insanı.

  • LG olarak kullandığım telefonlar nexus ve g2 ikisinde de Mecidiyeköy servisinde inanılmaz memnun kaldım nexus da güç tuşu hassasiyeti azaldığı için gittim güç tuşunu ekranını ve Bataryası sorgusuz sualsiz gözümün önünde değiştirildi g2 de ekran sararmasi şikayeti ile gittim ekran batarya ve arka kapak değişimi sorgusuz yapıldı yüzlerine de söyledim burada söyleyeyim siz böyle oldukça ben LG den başka cihaz almam diye ancak telefon Fiyatları çok yükseldi paralel ithalat bir telefon denemeyi düşünülebilirim ancak g2 nin kullanılmaz hale gelmesi lazım lolilop ile uçak oldu cihaz niye o kadar para vereyim ki belki seneye garantili bir g4 alabilirim

  • Paralel ithalat konusunda ben sorun yaşamıştım. Şubat 2013'de Gold Bilgisayar, Galaxy S3'ü 1,000 TL yapınca kampanyadan faydalanıp satın aldım ancak şarjdan ötürü sorun olunca telefonu servise göndermek zorunda kaldım. Servis doğru düzgün telefona cevap bile vermiyordu. Yaklaşık 3 kez servise gittikten sonra satın aldığım mağazanın yöneticilerini araya sorarak yeni cihaz ile sorunu çözdürdüm ancak benim gibi tanıdığı olmadan satın alan müşteri için bu durum çileden başka bir şey değil. Gel gelelim arada ciddi fiyat farkı olduğu için paralel ithalat vazgeçilmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    G4 için yorumum: 3 yıldır aynı pil neden? Üstelik telefon büyüdükçe büyüyor ama pil hala yerinde sayıyor. Kasa ve tasarım çok farklı değil. Ekran ve kamerada iyileştirme var ama bunlar geçen yıl olmalıydı. İşlemci geçen yılki bazı telefonlarda olan 805'ten kötü malesef tam bir hayal kırıklığı. 810dan iyiymiş yerseniz. 418 GPU geçen yılki 420den kötü ve güçlü çekirdekler sadece 2 tane. Geçen yıl 4 güçlü çekirdek vardı. İşlemcide bir gelişme yok, hala 2K için yetersiz, ram aynı ddr3 yazık, dahili hafıza aynı hızlanma dahi yok bahsedilmediğine göre, özel bir ses çipi de yok hiç bahsi geçmiyor, pili de aynı. Şimdi soruyorum ekran ve kamerayı iyileştirince yeni model olmuş oluyor ve bu fiyatı hak ediyor mu? Ben telefon alırken ilk önce görüntülü arama, FM radyo ve çift hat var mı diye bakarım. Çift hat ve görüntülü arama hala yok, radyo yine romdan kapalı gelecek büyük ihtimalle. G2 aldım 3 ay dayanamadım sattım. Yazık ettiler. 4 gözle zopo zp999 lion heart bekliyorum ama yok lanet olasıca gelmiyor.

    G2 almayı düşünüyordum aslında, almasam mı acaba?




  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Ben g2den pek memnun olamadım. Konuşurken sesiniz boğuk gidiyor ve karşı taraf sürekli tekrarlattırıyordu. Ekranı bildiğin sarımsıydı komple. Beyaz renkleri açık sarı gösteriyordu. Asıl satma nedenim pil çıkmıyordu, 32lik almıştım (23-24 mü ne boştu) ama yetmedi kart yuvası yoktu, çift hat yoktu 2. telefon gezdirmem gerekti, görüntülü arama desteği yoktu ve beni görüntülü arayanlara ulaşılamıyor diyordu, radyo romdan kapalıydı ona avrupa rom kurdum ama bunu yapmak zorunda kalmak da canımı sıktı. Sadece ince çerçeve ve öğrenebilen kumandasını beğeniyorum. Ama kumandanın sinyal gücü de epey zayıf. Bikaç metreden sonra görmüyor bazen. Ben 3 ay dayanabildim. Ön siparişle ilk laanlardanım ilk partiydi benimki. Bir daha da bir telefonu çıkar çıkmaz almamaya yemin ettim. Fiyatı zaten dip yaptı bikaç ayda 650 lira zarar etmiştim.
  • Hiçbir telefonumda servislik sorun olmadı çok şükür
    Android olarak samsung galaxy ace ve lg g3 beat kullandım şuan zte nubia z7 mini var. Adamlar telefonu yapmışlar yani. Hem ucuz hemde kaliteli hemde donanımı yüksek.Orta tuşun led bildirim şeklinde olmasi hiç bi telde yok.Bundan sonra zte den vazgeçmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de Galaxy S3 var, maksimum 1,000 TL'ye telefon arıyorum en mantıklısı G2 gibi ama çok fazla şikayet var cihazdan. Sizce 1,000 TL'ye kadar en iyisi hangisi? Bir de WP alsam mı acaba? Limua 735 düşünüyorum ne dersiniz?
  • Bu arada S4 mini kullanıyorum şuan idareten. Dahili hafıza dışında sıkıntım yok. Delta garantili bendeki ve 3 kere servise gitti. İlkinde sorun yok dediler. Sonra vidyo çekip youtubea attım. 2.de anakartı değiştiler. 3.de yine bişey yapmamışlar ve kerneline root gömmüşler. Rom yüklesem bile root gitmiyor. Şuan CM 12.1 kurdum bende ve şebeke sorunu azaldı ama hala 3g bağlanmak için bazen kapatıp açmam gerekiyor. Şuan 2. sıkıntım da cmde de görüntülü arama yok. Telefon her açılışta set warranty bit bilmem ne yazıyor. Bir ara servise tekrar yollayıp romunu filan temizleteceğim. Telefondaki sorun ise özellikle aveada şebekenin donması ve çekiyor göründüğü halde çekmemesiydi. Yani şuan için servisten memnun sayılmam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.