Şimdi Ara

Modem değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millenicom'un müşteri hizmetleri çok kötü. Modemde sorun olduğunu düşünüyorum yazıyorum arıyorum kimse sallamıyor açtık diyor arıza kaydı açmamış oluyor tekrar soruyoruz bu sefer açıyor eve gelmiyor sorun yok diyorlar. Wifi güçlendirici alın diyorlar. Tam modemin dibindeyken wi-fi ile bağlandığım cihazdan oyun oynuyoruz bir anda oyundan atıyor. Kablo çekince(LAN kablosu) hiç bir sorun olmuyor. Acaba kendi modemimi ya da routerimi alıp takabilir miyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 17 Şubat 2021; 19:29:32 >



  • Valla bende tt den millenicom a gectim. Altyapim fiber 100mbit hiz var sozde. Modem eski modem oldugu icin 50 mbit hiz aliyorum kablosuz. Modem degistirmiyorlar. Kendi 5ghz modemimi kullanamiyorum, sanirim sadece tt nin verdigi modem calisiyor. Ne yapacagim bilmiyorum
  • KayseriCep K kullanıcısına yanıt
    Türknet nasıl ben orayı düşünüyorum uploadı millenicomun daha yüksekti ayrıca arayıp sorduğumda çok kaba davranmışlardı o yüzden geçmedim. Bir de 15 lira para alıyorlar aylık bari düzgün iş yapın.
  • Paister P kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle fiber de türk.net tavsiye ederim modem dahil 85 tl ye 100 mbps veriyorlar geçecekseniz yardım edebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 17 Şubat 2021; 21:15:8 >
  • Deneyimleriniz neler? Millenicom 8 upload verirken türknetin 4 vermesini anlamadım sonuçta ikisi de aynı altyapıyı kullanıyor. Bir de telefonla aradığımda tavırları aşırı kötüydü, resmen telefonu kapatmak için yer aradı geçiştire geçiştire cevap verdi az daha sinirden telefonu kıracaktım. Sanırsın karşısında ki müşteri değil en büyük düşmanı. İşine gelse küfür bile edebilecek bir üsluba sahip. Millenicom kadar kötü olacağını düşündüğüm için yine aklımda soru kaldı türk telekom bile daha ilgiliydi yemin ediyorum en azından paramın karşılığını alıyordum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 17 Şubat 2021; 23:29:40 >
  • Paister P kullanıcısına yanıt

    upload 4 değil 8 mbps hocam pandemiden dolayı arttırıldı biliyorsunuz. 2. si sizin konuştuğunuz kişi alırken pazarlamacı malesef bazen çok tuhaf şekilde yaklaşabiliyorlar. Bende anlamadım Modem değişimi . Vallahi ben çok memnunum ipv6 testleri başladı benide aldılar testlere ipv6 kullanıyorum aynı anda ipv4 te var ikisindede sorun yok sorunsuz kullanıyorum.

  • Modem değişimi

    sorgulayınca bende böyle görünüyor

  • Paister P kullanıcısına yanıt

    Standart 5 mbps yükleme olduğundan orda öyle yazıyor. Ama 8 mbps veriliyor pandemiden dolayı emin olun yükleme konusunda en cömert türk.net. Geçecekseniz yoksa 1 ay ücretsiz kullanmanız için kodda verebilirim varsa tabi sıkıntı yok. Yükleme hızı 8 mbps olacak 4 değil emin olun geçerseniz pişman olmazsınız.

  • Paister P kullanıcısına yanıt
    Hocam uploadlari pandemi sebebiyle iki kat arttirdilar.
    Bu hız arttırımı geçici mi kalıcı mı belli olmadığı için turknet güncel upload hızlarını Web sitesinde yazmıyor ama 8 mbps hızinda upload veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.