Şimdi Ara

Modem Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1000 TL altı sorunsuz tavsiye edeceginiz wifi çekim gücü yüksek modem bakıyorum. Var mı tavsiye ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1000 tl altı iyi modem mi olur, bir yemek yiyorsun 1000 lira olmuş, onca elektronik nitelik var iyi modemlerde. öncelikel 5ghz ac 1200 olmalı en az ve güncelleme almalı. 1000 tl altı bu özelliklerde ancak 2. el , 10 senelik güncelelmesi bitmiş dipte köşede stokta kalmış modemlerden bulursun ve başın ağrır.

  • dipte köşede kalmış bircok model gunumuzde agresif reklam politikalarıyla forumlarda dayatilan alisveris sitelerinde fake yorumlarla one cikarilip abartilan mtk chipsetli bir anda piyasaya cikmis onlarca modemden iyidir.

    kurumsala kacan cihazlar almadikca (ki bu butceyle zaten imkansiz) 1000 lira civarlarina alacaginiz her modem performans islemcş bakimindan 10 yillik modemlerle es zaten.

    forumda 3 yila bir degisin x alin yazilimi baya iyi falan gibi calisanlarinca methiyeler duzulen markalarin satis politikasi sonucu insanlar modemlerde degisik teknolojiler gelisiyor, ellerindeki modemler kolay yipraniyor falan saniyorlar. altyapi hız degismedikce eldeki modemi 10 yil bile kullanirsiniz.

    0 alacaksanizhttps://www.n11.com/urun/tp-link-archer-vr300-ac1200-wireless-vdsl-adsl-modem-router-859496?magaza=gamers-arena

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Merhabalar arkadaşlar. Hali hazırda kullandığım Asus Ac750 modem var. Şimdi başka bir yere modem almam gerekiyor. Güncel olarak hangi modemler fiyat performans olarak iyidir, sizlere sormak istiyorum. Tavsiyeleriniz nasıl olur. Asus Ac750 ile ac55u aklımda ki 2 model. Sizler ne dersiniz. Farklı hangi marka modelleri tavsiye edersiniz. Modem evde kullanılacak, standart aile kullanımı desem yeridir. Bütçe ortalama 1000 1500 civarı diyebilirim. Ama 3 aşağı 5 yukarı oynama yapabilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.