Şimdi Ara

MONİTOR AUDİO RS6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar uzun zamandan beri kaliteli bir hop almak için arayışlar içersindeydim bu süre zarfında klipsch rf 82 serisini tam almak üzereyken satıldı ikinci el olarak uygun fiyatlıydı, şimdide yine sadece test amaçlı açılmış bir monitor audio rs 6 var 1400 tl fiyat bu fiyata alsam nası olur sizin fikirlerinizi almadan karar vermek istemiyorum.önerilerinizi bekliyorum tabi umarım öneriler gelene kadar ürün satılmazsa



  • Stereo için düşünüyorsan, kule takıntın yoksa bu fiyat kategorisinde B&W 685 leri dinlemeni şiddetle tavsiye ederim. Fiyatının ötesinde çok iyi hoparlörler. Ayrıca rs6 larda güzel temiz çalan hoparlörler.
  • ingiltere fiyatı 630 sterlin
    krizin tam patlak verdiği sıra peşin 650 sterlin fiyatı vardı türkiye'de..

    şu an sterlin 2.4 dersek, %10 indirim yapmış gibi oluyorlar 1.400 tl için
    hangi renk acaba?
  • benim sölediğim ürün ikinci el sitede satılıyor denemek amaçlı kutusundan çıkarıldığı söleniyor.extereme audio dan fiyat aldım 850 paund fiyat verdiler ortalama 2000 tl yapıyor.ürün siyah renk.altan kardeşim nedense raf tipi hoporlörlerin kule hop gibi çalamayacagını düşünüyorum belki önyargı belki başka birşey bilmiyorum yani, ama rs 6 için çok güzel şeyler yazılmış, malesef dinleme imkanım yok taa elazığda oturuyorum ve forumdaki arkadaşların önerileri dogrultusunda karar vermeye çalışıyorum bakalım öneriler bi gelsin belki deyişiklik yapabiliriz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: CaRaBeeN

    ingiltere fiyatı 630 sterlin
    krizin tam patlak verdiği sıra peşin 650 sterlin fiyatı vardı türkiye'de..

    şu an sterlin 2.4 dersek, %10 indirim yapmış gibi oluyorlar 1.400 tl için
    hangi renk acaba?




  • nasıl 850 pound derler ya aralık ayında 650 pound olan şey??
  • valla kardeş ben bayagı bi baktım internetten malesef pek fiyat bulamadım sabahta aradım 850 paund fiyat verdi ama pazarlık falan yapmadım tabiki ama 200 paund da düşeceklerini zannetmiyorum.sen nerden fiyat almıştın peki?
    quote:

    Orjinalden alıntı: CaRaBeeN

    nasıl 850 pound derler ya aralık ayında 650 pound olan şey??
  • sefalenk sahibinden deki f2 lerimi alcaktın yoksa
  • hayır daha öncceki klipsch rf 82 idi ama biraz geç kalmıştık satılmıştı.
    quote:

    Orjinalden alıntı: nickelx

    sefalenk sahibinden deki f2 lerimi alcaktın yoksa
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sefalenk

    benim sölediğim ürün ikinci el sitede satılıyor denemek amaçlı kutusundan çıkarıldığı söleniyor.extereme audio dan fiyat aldım 850 paund fiyat verdiler ortalama 2000 tl yapıyor.ürün siyah renk.altan kardeşim nedense raf tipi hoporlörlerin kule hop gibi çalamayacagını düşünüyorum belki önyargı belki başka birşey bilmiyorum yani, ama rs 6 için çok güzel şeyler yazılmış, malesef dinleme imkanım yok taa elazığda oturuyorum ve forumdaki arkadaşların önerileri dogrultusunda karar vermeye çalışıyorum bakalım öneriler bi gelsin belki deyişiklik yapabiliriz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: CaRaBeeN

    ingiltere fiyatı 630 sterlin
    krizin tam patlak verdiği sıra peşin 650 sterlin fiyatı vardı türkiye'de..

    şu an sterlin 2.4 dersek, %10 indirim yapmış gibi oluyorlar 1.400 tl için
    hangi renk acaba?





    Her ikiside güzel ürünler hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız.




  • sabah tlf şarjı yoktu o yüzden arayamadım. satan arkadaşla öğlen görüştüm yine geç kalmışız, yanlız,bi arkadaştan 100 tl kapora almış geri kalan parayı bekliyomuş eyer diyer arkadaşta bir aksilik olursa ben alıcam bakalım bundan sonrası artık kısmet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 12 Şubat 2009; 16:17:16 >
  • kapora alınmışsa tamam gitmiş o artık :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRaBeeN -- 12 Şubat 2009; 17:34:31 >
  • bende zaten arkadaşa 1200 tl fiyat önerdim oda 1300 tl satmış eyer o arkadaş parayı vermezse sana veririm dedi dediğim gibi gerisi artık kısmet, ayrııca dostum eyer alabiliyosan bana 1400 tl vereyim sıfır sen al en iyisi hiç ikinci el falan ugraşmayalım ne dersin:
    quote:

    Orjinalden alıntı: CaRaBeeN

    kapora alınmışsa tamam gitmiş o artık :)


  • Bendeki Rs-8'leri 1900 Tl'ye verebilirim düşünen olursa. Küçük bir farkla taksit de yapabilirim. Çünkü ben Çok farklı bir kolon takımı alacağım Stereo için. Bu arada kolonların kutusu kitapları ve naylonları dahi duruyor ve toplamda 150 saat bile çalışmadılar. Tamamen sıfırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 13 Şubat 2009; 0:10:04 >
  • sevgili teknika daha önce sizin yazınızda,ve kendi araştırmalarımın sonucundada birçok kişiden rs 6 ların rs 8 'lere göre daha dengeli çaldığını okudum zaten benim için fiyat kategorisinde fazla üst bir cihaz o yüzden ben kendi açımdan söylüyorum, fiyatı daha makul rs 6 tercih etmek isterim umarım sizin hop degerlendirecek bir çok arkadaş mevcuttur.saygılar
  • RS 6 ile birlikte src elektronikte paradigma monitor 7 diye bir hop gözüme takıldı fiyat olarak 1500 tl civarı teknik özelliklerine ve ürün tipine bakılarak paradigma benim için daha hoş ayrıca 34 kg bir agırlığa sahip rs 6'nın iki katı nerdeyse bu ürün hakkındada bir görüşlerinizi almak istiyorum saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.